|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 11 2004
Lokacja: OldSchool.
|
![]() Chodzi mi o drugie nagranie, omg =.=''
@Topic "DALEJ ZUUL DALEJ!!!" <--ten ziom ma zajebisty głos xd "Cofnij sie kratke Zuuuuuuuuuuuul" "Nie podpalajcie bo might ringi ida.." "-Ej malenkie posun sie bo ja tam ide do nich - A nie lepiej krzyknac EJ GRUBASKU ODSUN PRZEJSCIE DO NICH ?" <-own3d? "CHodzcie tu bo medżik łola walnoł Chodzcie tu wszyscy medżik łola zaraz walnoł NO chodzcie tu wszyscy medżik łola walnoł"
Ostatnio edytowany przez Fejkowiec - 21-01-2007 o 13:40. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#42 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 04 2006
Lokacja: W domu
Stan: Na Emeryturze
Imię: Fallathanu
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Furora
Poziom: 110
Poziom mag.: 65
|
![]() Cytuj:
on juz jest dawno hunted ![]() a co do cytatu "Dalej zull dalej", niewiem co w tym szmiesznego. Jedna osoba napisala ze to bylo zabawnae i wszyscy to powtarzaja ![]()
![]() |
![]() |
#43 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 05 2005
Wpisy bloga: 2
Imię: Imargam
Profesja: Elite Knight
Gildia: Ekipa Misia
Świat: Furora
Poziom: 327
Skille: 104/102
Poziom mag.: 10
|
![]() Wiejski glos to chyba petro xd , falla mi sie najbardziej podobal motyw jak benio cos gadal a ty mu weszles w slowo a on zamknij ryj tera ja mowie i zamilkles woof xd
Zdrowi na umyśle mają o wiele więcej wyobraźni niż ci, którzy są naprawdę chorzy. Wygadują głupstwa, wymyślają nieprawdopodobne rzeczy. Naprawdę chorzy są łatwo rozpoznawalni. Tkwią głęboko w swoim szaleństwie, osaczeni nim, bezsilni. Nawet szaleństwo ma swoją logikę.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 04 2006
Lokacja: Thais depot...
Stan: Niegrający
Imię: Petersaber
Profesja: Druid
Gildia: Silver Cross
Świat: Julera
Poziom: 43
Skille: 22/25
Poziom mag.: 49
![]() |
![]() Imargam, i tak chyba większość z nas miała większą bekę z nagrania kiedy byłeś jeszcze z Duskami
![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 12 2006
Lokacja: in da hell
Profesja: Knight
Świat: Arcania
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 01 2007
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Qrier Bydgoski
Profesja: Sorcerer
Świat: Refugia
Poziom: 21
|
![]() Widać że czesc osob bioracych udzial w tym nagraniu zadko bywa na lekcjach jezyka polskiego bo jak mozna mowic.
KNAJTY Nastepny batyl i znow sie WYCOFIEMY Ej , dajcie mi party bo mnie KIKŁO I ten typ co wali kwestie " NO PATRYJARCH CO TY KU~A ZROBILES " i te jego złote myśli i taktyki niczym sam napoleoN tez jest calkiem elo. No i nie mozna zapomniec o genialnej budowie zdania u jednego z Dusk ktory mowi : Ja nie widze juz tu w sumie w ogole co robic |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 10 2004
Lokacja: Wrocław
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Zbanowany
Data dołączenia: 02 10 2005
Lokacja: Tczew
Profesja: Elder Druid
Świat: Thoria
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 12 2006
Lokacja: in da hell
Profesja: Knight
Świat: Arcania
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 10 2006
Lokacja: Żory
Świat: Iridia
![]() |
![]() Buhahaha xD
ŻUL IDŹ!! - Koleś ma głos jakby mu jaja urwali xD To nagranie przebija wszystko :d
![]() |
#51 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 12 2006
Lokacja: Warszawa
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: No Name/Fraternitas
Świat: Furora/Nebula
Poziom: 100
Skille: 23
Poziom mag.: 65
|
![]() Cytuj:
"Zul daleeeej daleeeeeej" rox;p |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 06 2006
|
![]() @nagranie
Nagranie jak nagranie, ale zastanawia mnie kilka rzeczy, ile te dzieciaki mają lat? Czy oni w ogóle przesli dojrzewanie? Czy oni przeszli mutacje głosu ? Bo dosłownie przez te piski nic nie idzie zrozumieć.... @Imargam Teraz do Ciebie kilka pytań: Skąd masz to nagranie? Kto Ci je udostępnił? @Duskiness Chyba macie zdrajce w gildii skoro osoba walcząca po nie waszej stronie zdobyła nagrane... Albo jest jakimś hackerem, który zrobił nalot na komputer.
![]() |
#53 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 10 2006
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 01 2007
|
![]() "ja pierdziele" ;>
|
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 10 2006
Lokacja: Dom
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Aletharum
Gildia: Almighty Friends
Świat: Secura
Poziom: 119
Skille: 86/82
Poziom mag.: 8
![]() |
![]() Nagranie niezle i rozbrajające
![]() ![]() ![]() @offtopic Jednak widze ze na Furorce wojna, a na forum szanowanko ![]()
![]() |
#56 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 01 2005
Lokacja: Gdańsk
![]() |
![]() Cytuj:
Napisałeś ze duski mają zdrajce a oto cytat: "Daniel debilu nie nagrywaj frajerze, wyłącz nagrywanie" Ktoś to mówi na samym końcu. Tylko kto to jest Daniel? Może Imargam wie?
![]() |
![]() |
#57 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 06 2006
Lokacja: W domu
Imię: -_-bAdEn-_-prof.Hax-08r.
Gildia: _\|/_ Hemp gru _\|/_
Świat: Mokotów
|
![]() Niewiem co w tym smiesznego "Zul idz! ZULL!!!" niewiem jak to dokladnie jest ale akurat to niebylo smieszne prawda ze ten glos jest najsmieszniejszy w calym nagraniu. Najbardziej mnie rozbroilo jak ten z tymi "Majt ringami" wyskoczyl HaH Brecht pzDr
![]() |
#58 |
Guest
|
![]() Patriarh'Gru [107]: jakie IP NA TS ?
Patriarh'Gru [107]: speirdlaj Patriarh'Gru [107]: w/w Fallathanu [112]: uhaj sie Fallathanu [112]: bo nam combo jebna zg fb Fallathanu [112]: -.- Raaell Nabu [101]: btw Pozdrawiam mame i Duskiness Zull Lucyfer [119]: masz depo edron idziesz \/ i schodzisz nizej tam sa kratki takie schodzisz nizej i juz wtrafisz.. Patriarh'Gru [107]: pohuj s*******acie (do Visio cwaniak) Patriarh'Gru has left the party. Zull Lucyfer [119]: 5 padlo a cofac sie chcecie Sanyol has left the party. Van Liden has left the party. Magrami has left the party. haha ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2004
Lokacja: Braniewo/Gdańsk
|
![]() up. "shut up" english mastah
![]() @Veltaxio Dopiero dzisiaj sluchalem nagrania jak byles w dus~~ i darles pysk jakby ci lizaka zabrali, a zwidek bo ma chyba 8 lat? Glos jak moj siostrzeniec ktory ma 7 lat... Co prawda tekstu "DALEJ ZULL DALEJ" nie przebijesz ale jak tam stekales to byla kompromitacja, czasami trzeba miec dystans do zwyklej gry ![]()
Szacunek. Mimo, iż to wirtualny świat, pamiętaj o tym, że jednak po drugiej stronie siedzi żywa osoba, z krwi i kości, która ma uczucia. Okaż mi szacunek, a otrzymasz to samo. Nie podoba się → wy*******aj. |
![]() |
![]() |