|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 06 2006
Lokacja: Polska
Wpisy bloga: 1
Stan: Na Emeryturze
Imię: Arkwan Tock
Profesja: Druid
Świat: Askara
Poziom: 13
Skille: brak
Poziom mag.: 11
|
![]() Nie no lirerówki i wulgaryzm!
4\10 Cenzura blax!
|
![]() |
#42 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2005
|
![]() - czyścimy.
Ostatnio edytowany przez Krizz - 27-04-2011 o 21:19. |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 09 2005
Lokacja: Białystok.
Stan: Niegrający
![]() |
![]() O w huja! Ale wy*****ste! Ja pierdole! xD 9/10 More, more, more
![]() |
#44 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 10 2006
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Kaniek from Azura
Profesja: Rookstayer
Gildia: Rook Balanced
Świat: Azura
Poziom: 23
Skille: 2/4
![]() |
![]() Jak na mój gust to troszke za dużo przekleństw, ale w końcu to o gangsterach itp.. więc to pasuje
Ocena: totalne dno fabuła 0/0 grafika 1/10 przyjemnośc czytania 0/10 Więc fake dostaje ocene 0,5/10 Teraz poważnie ;p all na 10/10 fake tez ;p
![]() |
![]() |
#45 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 07 2006
![]() |
![]() DRakon przeszedłeś samego siebie... To jest super fake
![]() ![]() ![]() ![]() Oczywiście 10/10 ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 01 2007
Lokacja: W domu
Stan: Początkujący
Imię: Elynny Luntin
Profesja: Sorcerer
Gildia: Brak
Świat: Harmonia
Poziom: 8
|
![]() LOL xd
No nie no, teraz mnie to.. ROZMIESZYLO! Jak sie kloca sa najlepsze sceny ![]() 8\10!! Pozdro, Szymor~ PS: KOMENTUJCIE MOJ TIME WAR ![]()
![]() |
#47 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 03 2006
Lokacja: Taka ławeczka za monopollowym
Imię: Drakon Tene
Profesja: Knight
Gildia: Grupa zjaranych Gejów
Świat: Wszedzie
![]() ![]() |
![]() Wiecie co?
Ja was nie rozumiem ![]() Najpierw mi mówią: "za mało przekleństw, wal jedno za drugim" A teraz: "OMG jaki wulagaryzm, weź sie opanój" I co ma człowiek robić, jak wam sie nic nie podoba ![]() No ale fakt, trzeba by to rozdzielić... Może wulgaryzmy tylko w scenach akcji, a przy zwykłych rozmowach troche pofolgować. P.s. Gdyby to moi rodzice widzieli...
99% dzieci neo uważa, że teksty podobne temu są fajne. Jeśli też tak uważasz, to masz ze sobą wielki problem... ^^ ![]() 100 Anni Inter!! Ostatni Odcinek Tibia Turnaments 2 Tibia Turnaments - Fake Story Ukończony Mni spis treści: Str.1, Str.3, Str.4, Str.5, Str.5, Str.6, Str.7 Mój Deviant |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 03 2005
Lokacja: Kąty Wrocławskie
Świat: Astera
![]() ![]() |
![]() @up, Kriss i tak dalej
![]() Właśnie dobrze jest! To są gangsterzy, ludzie ulicy, bardzo dobrze, że tyle wulgaryzmów, dobrze wszystko pasuje, znam dziewczyny (porażka...)co zamiast przecinka używają słowa "kur*a", więc wiesz, masz mało jeszcze przekleństw ![]() @top. Fabuła jest dobra, ciekawa, wykonanie też jest w porządku, ale trochę mało lokalizacji dałeś...heh, parę błędów ort. się znalazło i kilka literówek, zauważyłem nawet, że poprawiałeś tekst ![]() Czekam na więcej ![]()
![]() |
#49 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2005
Lokacja: Rabka-Zdrój
![]() |
![]() Za dużo przekleństw, jak już coś, to tytuł niezabardzo pasuje :/ bardziej by było: Narkomany, Ćpuny... Bo gangsterzy to wiesz, bardziej nie te lata
![]() Niezabardzo mi się to podoba. Wkurza mnie to, że teksty są oddzielone od obrazków.
![]() |
![]() |
#50 |
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() @up
No stary a ty coś myślał że dam odrazu jakiegoś super mastaha? Będzie sie piął powoli do góry... Poza tym gangsterzy sie różie ubierają? Ty myślisz że tylko czarny strój i kominiara? Miedzy sobą chodzą jak ludzie... Grałeś kiedyś w GTA, maxpyne lub Kingpina? Jak tak to przypatrz sie jak tam chodzą.
99% dzieci neo uważa, że teksty podobne temu są fajne. Jeśli też tak uważasz, to masz ze sobą wielki problem... ^^ ![]() 100 Anni Inter!! Ostatni Odcinek Tibia Turnaments 2 Tibia Turnaments - Fake Story Ukończony Mni spis treści: Str.1, Str.3, Str.4, Str.5, Str.5, Str.6, Str.7 Mój Deviant |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Hmm... max Payne i GTA?
Nie, myślę że Gangsterzy są ubrani... w ubranie z takimi białymi paskami, taki garnitur i spodnie. zwykle czarne. Niewiem jak to się nazywa. A w Max Payne i GTA to byli bandyci, złodzieje, przestępcy, mordercy chyba ![]()
![]() |
![]() |
#52 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 07 2006
![]() |
![]() @Virus
A to co to jest? Zwykła banda ćpunów? A Ganksterzy ubierają się zwyczajnie, aby się wmieszać w tłum... Czy jakbyś łaził ciągle w czarnym garniaku z walizeczką to by cię nikt nie rozpoznał? Przecierz byłbyś widoczny na kilometr. Rzucałbyś się w oczy i tyle. A teraz do wszystkich chcem powiedzieć, abyście nie spamowali, bo nie wiem do czego to prowadzi... |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Ale gangsterzy to takie stare określenie ;/
![]() |
![]() |
#54 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2005
|
![]() - czyścimy.nych na siłę...
Ostatnio edytowany przez Krizz - 27-04-2011 o 21:19. |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() @up
Skąd wiedziałeś? ![]() Wiesz mówili mi: „wal jedno, po drugim” (zgadnij kto ![]() Postaram się je jakoś "inteligentnie" rozmieścić następnym razem... Gangster, gangsterem, ale te uliczne (nie wiem jak ich nazwać)co bujają się po osiedlach (najczęściej w 10) i klną, to tylko blokersi, a nie gangsterzy. Nie wszyscy gangsterzy rzucają słowo "kur*wa" zamiast przecinka, a "ch*ju" zamiast kolego ^^ Dałem się ponieść i tyle... Ale za to wyładowałem „przed zebraniowe” nerwy XD @virusmaxi No jak w GTA nie było gangsterów, to ja jestem... Roman Giertych.
99% dzieci neo uważa, że teksty podobne temu są fajne. Jeśli też tak uważasz, to masz ze sobą wielki problem... ^^ ![]() 100 Anni Inter!! Ostatni Odcinek Tibia Turnaments 2 Tibia Turnaments - Fake Story Ukończony Mni spis treści: Str.1, Str.3, Str.4, Str.5, Str.5, Str.6, Str.7 Mój Deviant Ostatnio edytowany przez Drakon - 30-01-2007 o 18:04. |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2005
Imię: Songo of Astera
Profesja: Sorcerer
Gildia: Aktualnie brak :(
Świat: Astera
Poziom: 25
Skille: 10/21
Poziom mag.: 35
![]() ![]() |
![]() Zarąbisty ten fake
![]() ![]() ![]() ![]() A wracając do Fake'a to jak dla mnie 10/10 jest zabójczy ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 06 2006
Lokacja: Polska
Imię: Arkwan Tock
Profesja: Druid
Świat: Askara
Poziom: 13
Skille: brak
Poziom mag.: 11
|
![]() Drakon@
Mam nadzieje, że jeżeli modek ma kogoś banowac to niech zbanuje Veruis'ka, bo w końcu to on dał pomyśł dawania przekleńśtw "jeden za drugim".
![]() |
#58 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 02 2006
Lokacja: Bielsko - Biała
Świat: Nebula
Poziom: 81
|
![]() Jest supcio ale jednak coś mi tu brakuje. Jakoś tak klimatu nie ma albo coś. Jednak wciągneło mnie i to sie liczy =]
A co do przekleństw to ciut za dużo. W niektórych momentach troche bezsensownej gadki. Dam ci rade: -Mniej gadki więcej akcji. Niech powiedzą co trzeba wiedzieć i git ;] -na tej ulicy powinno być troche jaśniej. Te latarnie gów*o dajątego światła ;] -jak kolesie strzelają to ja bym dał wiekszy rozbłysk światła 9/10 |
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 11 2006
|
![]() Nic dodac nic ujac
![]() 9/10
![]() |
#60 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 09 2005
Lokacja: Białystok.
![]() |
![]() No, Drakon, jakos sie nie spieszysz z kolejna czescia. Kiedy bedzie?