|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 09 2006
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Celesta
Poziom mag.: 49
|
![]() zalezy od gracza? chlopie na jakim ty otsie grasz, ze nie masz tam aim bota? teraz niezbyt rozgarniety goryl potrafi walic w gracza sdkami ze 100% skutecznoscia. skonczyly sie czasy, ze zeby trafic gracza na 60lvl+ w bohach to trzeba w niego walic z gfb...
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#42 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 07 2005
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Poziom: 60
|
![]() pvp to NIE TYLKO strzelanie z run. Aimbot raczej niewiele zdziała, jak np. koło mostku na Femor Hills odgrodzę się magic wallem i zwieje sobie spokojnie do Carlin (sytuacja jeszcze ze starego paladyna na Berylii). Widziałem takich niezbyt rozgarniętych goryli w akcji - dusili hotkeya z runą po 5 sekund i wbijali sobie exhaust, po czym dawali się zdjąć na 2 serie bez możliwości uleczenia się. Sorry, ale do pvp dalej trzeba mieć umiejętności. Wprowadzenie aimbota uprościło sprawę, ale na pewno nie wywaliło całego pvp.
"21.24 Nie ma lepszego dziennikarza sportowego od Rafała Patyry. "Artur, używając terminologii bokserskiej zostaliście znokautowani zanim zdążyliście założyć rękawice". Używając terminologii stoczniowej - ukradli wam statek, zanim odpaliliście spawarkę, a używając terminologii dziennikarskiej: powinni wyłączyć kamerę zanim zdążycie zadać jakiekolwiek pytanie." |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() Tzn, zabilem 41 ek jako random, a on potem przyszedl z kumplami i wszyscy padli, on drugi raz.
![]() |
![]() |
#44 |
Użytkownik Forum
|
![]() ale raczej bylo kiedys troszeczke trudniej. nie jest tak latwo trafic kogos biegnacego z runki innej niz obszarowa. wystarczy ze zakreca jak glupi coraz to w inna strone zeby sie pogubic na 1-2 sekundy. wtedy to roznie bywa
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Zbanowany
Data dołączenia: 28 11 2006
|
![]() Odgrodzisz się magic wallami o ile nie grasz knightem. Bo knighci (nie licząc kilku osób) nie mogą używać mw.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 11 2005
Imię: Marciniek
Profesja: Knight
Gildia: Invisibles
Świat: Guardia
Poziom: 108
Skille: 100/99
Poziom mag.: 8
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Zbanowany
Data dołączenia: 28 11 2006
|
![]() Marcinek z mieczyka ma średnią 150hp w draga, więc nie kłóć się z nim:-)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 11 2005
Imię: Marciniek
Profesja: Knight
Gildia: Invisibles
Świat: Guardia
Poziom: 108
Skille: 100/99
|
![]() 1. Zdziwilibyście się jak dużo jest rycków z 9mlvl - za sprawką taniej many.
2. Mowa o magach regularnie expiących na demonach solo, a nie takich, którzy sobie pozwalają raz na jakiś czas. edit @up Wciąż czekam na dowody potwierdzające, iż uważam że osiągam średnią 150hp w smoki... @down Czyli mam rację. Ostatnio edytowany przez Marciniek - 03-03-2007 o 14:28. |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Guest
|
![]() Z tym expieniem n demcach nie jest tak rozowo nie zawsze sie zwroci i zeby sprzedac loot z demonow trzeba duzo czasu wiec nie mozna sobie bez wiekszego wkladu expic systematycznie na demonach i tylko dlatego mniej sorcow expi na demcach niz knightow ma 9 mlvl
|
![]() |
![]() |
#51 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 03 2007
Profesja: Paladin
Świat: azura
Poziom: 15
Skille: 66/45
|
![]() moi 2 koledzy 13 palki skile 55 nudzilo im sie poszli na gs i go ujebali do red z p setami ;p to sie nazywa hunt
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Guest
|
![]() Mialem 14 Sorca i poszedlem na Ank biore 3 bp manasow i lece na Larvy(wiem zaraz mi powiecie ze po co manasy na larvy? mialem expic caly dzien ) i patrze skiluje 92 Ek(rs) i Jakis 46 Ms stawil monka ,stanolem sobie napisalem cos tam patrze glucho leje Wiec tego ek I odziwo Padl wylecialo 6 bp uh p set bohy d lance crown helmet zgarnolem Prawie all ( nie wziolem pare bp uhow juz nie pamietam dokladnie ile) i uciekam sie gdzies schowac (poszedlem na pustynie Kawalek od tomb) i wyexivowal mnie ten 46 Ms i mnie ujebal na sd + Woi
Moral :To niby glupota ale mi sie oplacilo czasami warto zaryzykowac jakby oni dojebali tego gs i by wypadl k legs to co? |
![]() |
![]() |
#54 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 07 2006
Lokacja: Szczecin
Skille: xxx/xxx
Poziom mag.: xx
![]() |
![]() Miałem kiedyś Palka ... Na takim lvl'u to nawet nie myślalem o Huntach
![]() Na wiekszym lvl'u będą cie zabierać .. Np. Na Hydry (Ale to od 46 lvl+ zebyś mógł przejmowac Ds'y xD) hmm... Hero ... Palek tam jest najlepszy ponieważ Sorcerowi sie nie opłaca chodzić, bo Hero często sie przerzuca i jest wieksze ryzyko ze taki Sorc padnie albo bedzie tracil duzo mf'ów na manaBlocka a tylko mozna go walic .. Sd, Exori Mort, Ue (heh) ![]() ![]() Blokerzy wolą brać Sorców... Proponuje Sorca To Power Gamer ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Użytkownik Forum
|
![]() czasem warto zaryzykowac i zginac za takie cos kilka razy... sa filmiki, na ktorych 20 lvl bloczy dla. sa filmiki na ktorych 10 lvl pally soluje draga... wszystko jest, ale po co narazac sie na takie ryzyko? co by bylo, jak by gs walnol w nich po 2-3x hita 200+?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 10 2006
Lokacja: Wrocław
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Po pierwsze
macie zaje*istego offtopa! Po drugie Z kumplami? ZAWSZE! Jeśli to naprawde są kumple, to na 100% cię wezmą... Wystarczy poprosić ![]()
PAJACYK.PL -> Kliknij i nakarm dzieciaka! POLSKIE SERCE.PL ->Klikając w czerwone serce, takżę pomożesz ludzia ![]() Poradnik - Jak założyć konto, oraz uploadować filmy na Tibicams Stop rapishadere! Niekturzy mają sieć lokalną, i limity ich bardzo ściśle ograniczają, a uploadować film na Tibicams, to tylko minuta dłużej! Dyslektyk |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 04 2006
Lokacja: OPOLE
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Vipperek
Profesja: Royal Paladin
Świat: Aldora
Skille: 82/57
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() wiem że robie offtopic ale niemoge się powstrzyma jak patrze co te noobki na 3 stronie piszą
powiem wam że miałem ostatnio taka sytuacje ze siedzialem sobie na beho przed bk i wpadl po mnie 54 ms ja 52 pal i zaczol mnie na*******ac niemogl zrobic zbytnio fe bo ja zeszlem se na dol tam jak sie idzie na bk wiec puki by zeszedl zrobil fe to ja juz na gorze no wiec na*******al mnie z sd ew + rozdzka... i co mi zrobił... nic!!! ja se spokojnie ucieklem stamtad do ab i nie mowcie mi ze ten sorc byl noob bo niezle mnie na*******al ale to jest NIEMOZLIWE zabic solo 54 masterem 52 palka jezeli palek umie grac i ma runki na obrone i niema laga kicka... poprostu zjezdzal mnie do 260 hp okolo z rozdzki i ew albo sd i tez inne kombinacje tylko ja se szybko obliczylem za ile max moze walnac i wtedy jak hp schodzilo ponizej 260-270 hp to vita szla... w efekcie mu poszlo 6 sd i bp many a mi hmm 8 manasow i 4 min life ringa... i niemowcie mi ze SORC jest taki potezny ze poprostu wpada na ekran wali z ew po 500303034 i lipa bo tak niejest poprostu trzeba sie umiec dobrze bronic owszem moglem pasc jedynie wtedy gdy on by sie pojawil na ekranie a ja bym byl afk lub bym mial ponizej 260 hp albo zrobil fe...a co do lania palem sorca to nie jest wcale powiedziane ze niemozna go zabic jezeli sorc niezwieje poza ekran na granie to ma lipe bo nieuniesie tyle co ja pokonczy mu sie all i wtedy ja se go spokojnie z bolts dojade + sd 3 trzeba miec tez refleks ja juz sie tak nauczylem ze nawet jak mi wyskakuje 83 Matser a mialem taki przypadek i mi z ue walnol to ja automatycznie vita a on juz 2 ue nie walnie wiec dalej to on mi moze... TYLE CO MAM DO POWIEDZENIA |
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 04 2006
Lokacja: OPOLE
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Vipperek
Świat: Aldora
Skille: 82/57
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() 54 master;]
no wiadomo że nie jest jeszcze taki "silny" ale jak sie bluzgałem z tym 54 ms w dp i mówiłem mu że niema szans mnie zabić bo mi wyskoczyło stado noobków krzyczących "ON CIE DOJEDZIE Z EW" "NIEMASZ SZANS" "ON CIE BEZ PROBLEMU DOJE***" ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2004
Lokacja: W-wa
Imię: Kalen~
Świat: Trimera
Poziom: 40+
![]() |
![]() @up
Prawda jest taka, ze sorc dysponuje najwieksza siła ognia, za nim jest druid i ten fakt sprawia, ze sa to profesje mogace w pvp zdziałac najwiecej, ale i tak koncowy efekt potyczki 1vs1 bedzie zalezal od: ilosci posiadanych run/manasow, sytuacji, w ktorej sie znalezli gracze (kto kogo atakuje pierwszy, w jakim miejscu itp.) i oczywiscie doswiadczenia i umiejetnosci graczy. A tak poza tym pozwole sobie wrzucic jeden cytat z forum tibia.com : "Let me tell you kids a little story, Tibia is not a PVP game, this is not a PVP server the only thing that makes you good in "pvp" is the fact that you have wasted countless hours leveling your chars up and thats what makes you able to kill people honestly now, this is the crppiest game ever for pvp. There is no PVP on trimera its dead, you kill the wrong person, you get gang banged you say the wrong things guess what you get gang banged again. This game is all about politics people just generally try to live thier life on this game trimera has become the new SIMS, find a girlfriend get married kill dragons with her ohhh how romantic. Again you want to talk about PVP i sugggest going to a PVP server. better yet check out another game." I czyjas z kolei odpowiedz: "Sad but true, Tibia has the worst pvp thingy on almost all RPG games. How many times you've seen a lvl 100+ being killed in another way than in a trap? Tibia is a squared game where you have only 8 "sqm's" to escape and the same tatic for killing: Trap and Combo at yellow hp." @topic Gram palkiem i powiem ci, ze jak masz znajomych to z huntami nie bedziesz mial problemu, spokojnie beda cie zabierac bo jak to mowia 'tibia without friends is nothing'. Jesli nie trafisz na ludzi dla ktorych liczy sie przede wszytskim zabawa to pozostanie ci robienie lvlu i organizowanie wlasnych huntow. GL.