|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 09 2005
Lokacja: Białystok.
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Nie gralem w Pop'a, ale chyba robisz po prostu gre w grafice tibijskiej.
Ładne, podoba mi sie. 8/10
|
![]() |
#42 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2006
![]() |
![]() Musze ci powiedziec, ze nawet mi sie podoba.
![]() |
#43 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 03 2006
Lokacja: Taka ławeczka za monopollowym
Wpisy bloga: 1
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Drakon Tene
Profesja: Knight
Gildia: Grupa zjaranych Gejów
Świat: Wszedzie
![]() ![]() |
![]() Zaskakujesz mnie!
Nawet mi sie spodobało. Musiałeś mieć z tym troche zabawy xD
99% dzieci neo uważa, że teksty podobne temu są fajne. Jeśli też tak uważasz, to masz ze sobą wielki problem... ^^ ![]() 100 Anni Inter!! Ostatni Odcinek Tibia Turnaments 2 Tibia Turnaments - Fake Story Ukończony Mni spis treści: Str.1, Str.3, Str.4, Str.5, Str.5, Str.6, Str.7 Mój Deviant |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Użytkownik Forum
|
![]() Cholera, jakie to sterylne... ;<
PoP jest dobry przez swoja widowiskowosc - pierwszego przeciwnika i pierwszego biegu po scianie sie po prostu nie zapomina... a tutaj? Postac obrocona o 90 stopni ma udawac biegnaca po scianie... a gdzie wygiecie ciala, gdzie cos, co przypomina grawitacje? Gdzie fontanny, gdzie beczki, dzbanki, mnostwo smiecia? I gdzie triki z czasem, pytam sie? Powiesz: 'jak mam w nieruchomym obrazku zaznaczyc ruszanie czasem?' - odpowiedz prosta: wlasciwie nalozone filtry, np. ziarno + oddalenie + podkolorowanie obrazu. Swoja droga, wlasnie gram w Warrior Withina, Sands of Time zaliczony, Two Thrones czeka na polce. Nie odpale, poki nie poznam fabuly. Dahaka, jego macki i efekt szarego obrazu (przy nim) rule! @edit: jesli dzisiaj bede mial w koncu ta pieprzona szerokopasmowke, wrzuce ci bieg po scianie polaczony ze spowolnieniem. Oczywiscie jako fejk tibijski. @down: hm, gdzie jestes? Ja wlasnie probuje aktywowac druga wieze. Juz sie przebilem przez mechanizm zegara, jestem w pomieszczeniu z tym zelaznym golemem, czy co to jest, rzuca we mnie eksplodujacymi psami. Heh, te 'eksplodujace psy' zabrzmialy, jakbym gral w jakiegos Raymana lub Krola Lwa. ![]() Zeby nie bylo: do Raymana nic nie mam. A KL to ten, tego.
HELIUM~ Ostatnio edytowany przez Misza - 14-02-2007 o 13:22. |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Użytkownik Forum
|
![]() W sumie to fajnia ;]
Ale jak napisał Misza to za mało tam się dzieje za krótko walczył z tymi potworami. ;/ No i mogłeś jeszcze baradziej zrobic skomplikowaną tą łamigłówkę i trudniejsze dojście do pewnego punktu np. Idze po ścianie odbija się od niej wskakuje na jakiś drążek potem na następny i potem od jednej ściany do drógiej wiesz tak bardziej efektownie ;] @Misza Heh też gram teraz w Dusze Wojownika Xd
![]() |
#46 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 01 2007
Lokacja: W piekle pomiedzy Sezem, a Drakonem
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() No nawet fajne... To łażenie po ścianach takie prostacie, ale ja też tak bym zrobil, bo nie wiem czy można inaczej
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#47 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 01 2007
Lokacja: W domu
Stan: Początkujący
Imię: Elynny Luntin
Profesja: Sorcerer
Gildia: Brak
Świat: Harmonia
Poziom: 8
|
![]() To jest.. cudne!!!
Plusy: Światło Super Zagadki(to z lustrami kojarzylo mi sie z TloZ:Oot(dla nie kumatych: The Legend of the Zelda, Ocarina of Time) Outfity(zrobione przez sezu ![]() Cudne Otoczenia Triki Suuuper Minusy: Dziwnie chodzil po scianie Prince Wiecej się nie dopatrzylem. Masz te 8/10, bo zawsze może być lepiej. @Veruis: Lol, chyba 5 fake który ci się podoba :S A tak na poważnie, czemu ty tak evul komentujesz fake story zrobione przez jakiegos poczatkujacego newbie ![]() @Misza: Wyloozuj, chlopak sie stara. @Sezu: Czemu na gg nie odpowiadasz ? ![]() ![]() Pozdro. @Down: (moim!)zdaniem jesteś wnerwiony xD Aha i skasuj ten cytat o zapomnianej nadzieji.. To lepszy fake niz moj Time War.
Ta sygnatura przekroczyła dopuszczalne limity określone w regulaminie Ostatnio edytowany przez Szymorferooor - 14-02-2007 o 19:25. |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up: zeby sie 'wyloozowac' musialbym byc wnerwiony. A ja po prostu wytknalem bledy, by autor mogl sie doskonalic. To wszystko w trosce o jego dobro.
@znowu up: ale twojego nie widzialem.
HELIUM~ Ostatnio edytowany przez Misza - 15-02-2007 o 16:43. |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 10 2006
Lokacja: Daleko od rzeczywistości...
Profesja: Druid
![]() |
![]() Omigosh.
![]() ![]() No tak wsumie to może być ale niektóre rzeczy dało by się lepiej zrobić. 9/10 |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Użytkownik Forum
|
![]() Mam miec (hm... znowu) neta w piatek nastepny, wtedy ci wrzuce Prince'a biegnacego po scianie.
Co do spowolnienia - odkrylem prosciutki sposob, przynajmniej w GIMPie. 1. Przygotowujesz obrazek, ale nie wklejasz nikow ani napisow (no... mozesz wkleic, ale lepiej wygladaja 'nieruszone'). 2. Wybierasz Filtry->Rozmycia->Rozmycie 'w ruchu'. 3. Wybierasz opcje 'powiekszenie'. 4. Teraz musisz suwakami ustawic mniej wiecej centrum rozmycia. Ja ci podpowiadam: Prince musi byc mniej-wiecej w centrum. 5. Wybierasz stopien rozmycia. Calkiem dobra jest 'trojka'. 6. No... klikasz na 'ok', czy co ty tam masz. 7. Doklejasz nicki i napisy. Powinno to wygladac calkiem dobrze, szczegolnie jak uda ci sie uzyskac efekt ruchu Prince'a, dorabiajac za nim lekkie smugi. @down: jasne. Po to to pisze, by inni korzystali.
HELIUM~ Ostatnio edytowany przez Misza - 22-02-2007 o 18:42. |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 01 2007
Lokacja: W domu
Stan: Początkujący
Imię: Elynny Luntin
Profesja: Sorcerer
Gildia: Brak
Świat: Harmonia
Poziom: 8
|
![]() @up:
Moge użyc tego efektu jak będę potrzebował ? ![]()
![]() |
#54 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dla autora tego fejka (i innych osób też, właśnie dlatego nie piszę mu tego na PW): efekt spowolnienia. Wykonany na obrazku z mojego starego fejkstory.
![]() |
#55 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2006
Lokacja: Warszawa
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Rookstayer
|
![]() Niewiem czemu jeszcze nie skomentowałem
![]()
||
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 11 2006
Stan: Niegrający
|
![]() Jak to sie uchowalo przede mna przez 2 miechy?!
All jest pieknie, tylko: -orty(coraz mniej ![]() -jesli to miasto jest pod pustynia, to czemu jest tam tak widno? 9/10 |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 07 2006
Lokacja: Siemiatycze
Imię: Moon Durus
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Candia
Poziom: 181
Skille: 29
Poziom mag.: 76
|
![]() bardzo mi sie podoba
fabula dobra ( 7,5/10 ) wykonanie ( 9,5/10 ) razem = 17/20 = 8,5/10 czyli bardzo dobze |
![]() |
![]() |