|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 02 2006
Lokacja: Bielsko - Biała
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Knight
Świat: Nebula
Poziom: 81
|
![]() @UP:
OK. Więc z jaskini jest wyjście ;D ale jednak nie widze w tym samolocie silników pionowego startu ![]() EDIT: Aha, i jak on świeci latarką to nie ma cienia za tymi murkami. Ostatnio edytowany przez Glaves - 17-02-2007 o 21:24. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#42 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 01 2007
Lokacja: W piekle pomiedzy Sezem, a Drakonem
![]() |
![]() Eee... Jest we więźniu i zaraz się wydostaje
![]()
![]() |
![]() |
#43 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2005
Lokacja: Rabka-Zdrój
![]() |
![]() Przeznaczenie Część czwarta 1. ![]() 2. ![]() 3. ![]() 4. ![]() 5. ![]() 6. ![]() 7. ![]() 8. ![]() 9. ![]() 10. ![]() 11. ![]() Mało obrazków, bo mało komentarzy ![]() Jak będzie więcej, to pomyślę nad dłuższą i lepszą częścią piątą >.< A teraz podziękowania Bardzo dziękuję Glavesowi za sprity i porady, co zrobić aby statki były fajne. ![]() A oprócz tego... No może Drakonowi bo tam troszkę mi o cieniowaniu powiedział ![]()
![]() |
![]() |
#44 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 09 2005
Lokacja: Białystok.
Stan: Niegrający
![]() |
![]() No nawet ladne, tylko nie podoba mi sie ze na poczatku bylo fantasy a teraz przyszlosc. Ale jest nawet ladne, postaraj sie nad ta zolta linia troche bo jest jednolita i brzydka.
![]() |
#45 |
Użytkownik Forum
|
![]() A mi niechcesz podziękowac ?! Osz ty ja to sobie zapamiętam... !!
A wracając do Fake no to fajne statki :> Efekty też ciekawe musze przyznac ;P
![]() |
#46 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 10 2006
Lokacja: Daleko od rzeczywistości...
Profesja: Druid
![]() |
![]() Fajne nawet tylko też mi się nie podoba ta zmiana. No nic zobaczymy jak się dalej rozwinie akcja. Dawaj next party.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Użytkownik Forum
|
![]() O Bożę! Nikt nie zauważył?! :/
Kurde już taki samolot zrobiłeśi tak spaprałeś! Przecierz ten samolot powinien był być zrócony albo <<< albo w góre!! Obrucony w >> i w dól trzeba zrobić osobno! No nie spodziewałem się tego po tobie... Ta linie na lotnisku: przyciemnij i przymaż. Ładnie się rozpadł myśliwiec. Co do fabuł, musisz wyjść na prostąbo strasznie zagmatwałeś ;] Idziesz w dobrą stronę, jednak nie tworzysz dobrego klimatu. "Trzeba ich dorwać zanim zabija cale USA"? Dziwnie to brzmi :/ Jak chcesz to pisz na gg. Służę pomocą xD |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @up
Tak obrócone wygląda dosyć dobrze.. PS. powiedziałbym coś, ale zdradzę nieco fabułę więc jestem cicho ![]() Komentować proszę >.<
![]() |
![]() |
#49 |
Użytkownik Forum
|
![]() fajne ciekawe i ciagle cos sie dzieje jednym slowem super. Rob next party i zeby dlugie bylo
![]() |
#50 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Virusmaxi:
Wcale nie wyglądają łądnie tak obrucone. To tak jakbym ja tka obruciłauto: ![]() Przecierz ja kto wygląda?! To fatalny błąd techniczny i graficzny! Niedopomyślenia! Jak już ci sie nie chciało robić drugiego wyglądu (ja teżmam tylko jeden wygląd śmigłowców) to rób fake tak, żeby używaćtylko wyglądu tego co masz. |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Auto wiadomo że nieładnie, ale mym zdaniem samolot może być ;D
![]() |
![]() |
#52 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie ważne czy auto, samolot czy jeszcze coś innego.
Jest to błąd techniczny! I przez to spadają noty w moich oczach. |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Zgadzam się z Glavesem! To wygląda okropnie, ale Virus mówił mi, że tak można ze statkami robić, więc nie sprawdziałem
![]() ![]() Teraz fake... Ładny efekt wybuchu i rozpadu na części ![]() ![]() ![]() Dobra to chyba starczy ![]() ![]() @edit (Virus) Nie możesz wymagać od innych, że będą ci komentować fake i jak nei będzie dużo komentarzy to dasz mało obrazków. Tym właśnie zasługujesz na jak najmniej komentów, bo ludzie nei są od komentowania tylko od oceniania. Jeśli się podoba to zostawi tutaj coś od siebie, a jeśli nie i ktoś już otym pisał to po co ma pisac? Aha... Czym więcej obrazków na part tym lepszy staje się odcinek ![]()
Trylogia "Shrek, Osioł, Fiona..." - Zakończona Treasure of death - Zakończony Syn Marnotrawny - Niedokończony Notka Ostatnio edytowany przez DracoR - 20-02-2007 o 22:54. |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @up
A czemu USA nie może być?!!? aha... hmm... No ale niemam motywacji że by robić dłuższe :/ no trudno, jakoś się zrobi..
![]() |
![]() |
#55 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 03 2006
Lokacja: Taka ławeczka za monopollowym
Wpisy bloga: 1
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Drakon Tene
Gildia: Grupa zjaranych Gejów
Świat: Wszedzie
![]() ![]() |
![]() Nie ta perspektywa stary
![]() Fabułe też pogmatwałeś, powoli nie kapuje o co chodzi.
99% dzieci neo uważa, że teksty podobne temu są fajne. Jeśli też tak uważasz, to masz ze sobą wielki problem... ^^ ![]() 100 Anni Inter!! Ostatni Odcinek Tibia Turnaments 2 Tibia Turnaments - Fake Story Ukończony Mni spis treści: Str.1, Str.3, Str.4, Str.5, Str.5, Str.6, Str.7 Mój Deviant |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 01 2007
Lokacja: Bełchatów
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Terror Of Hell
Profesja: Paladin
Świat: Harmonia
Poziom: 11
Skille: 50/40
Poziom mag.: 4
|
![]() Star Wars
![]() ![]() ![]()
Całe życie pracujesz na szacunek Stracić możesz w sekunde swój dobry wizerunek Obrany kierunek, szczeróść to warunek Twojej egzystencji brak jest tu kadencji Ciężko uniknąć węższącej prewencji Wszystko tu się kręci w obozie zamkniętym Myje ręka rekę dbaj o swoją szczękę Szanuj swoje słowo nie sprzedaj go za nic Pryz nie ma odległości ani granic .... |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
USA mi nei pasuje... Jakoś tak ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Użytkownik Forum
|
![]() USA nie będzie w przyszłości?! -,-
Prędzej bym sie spodziewał że nie będzie Uzbekistanu :/ Wg mnie granice państwo może zmienićtylko III WŚ (wojna atomowa). Tylko wtedy USA (i pewnie też Rosja, Chiny, Japonia, Europa, Korea i reszta) mogły by nie istnieć. Bo sam czas państw nie zmieni (no chyba że walnie kometa i będzie epoka lodowcowa xD, ale po tym nie będzie żadnego państwa =] ). |
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Aż strach pomyśleć co to będzie jak rozpocznie się III WŚ :/...
PS. Utworzył się tu taki mały spamik ![]()
![]() |
![]() |
#60 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 09 2005
Lokacja: Legnica
|
![]() fazowy fake rob dalej a ja se w szkole siedze i komentuje xD
widzisz jak sie poswiecam? dla twojego fakea xD |
![]() |
![]() |