|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 |
Użytkownik Forum
|
![]() vision nie przejmujcie sie tymi gupimi komentarzami wasze akcje zawsze sa zaj***** moze muzyka gorsza ale czego sie nie robi dla zabicia czasu ogladam wojne na furorce od samego poczatku i chyab najwiecej razy to padl magrami hehe
![]() ![]() ![]() nie czepiac sie ortografi |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#42 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 01 2005
Lokacja: Gdańsk
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Cytuj:
Vision już powinno wygrać, ciekawe co zrobią duski, co do tego "open battle" to mogło być tak, że Gildia vs gildia, a było (tak wyglądało) Gildia (vision) vs jeden gracz. Po kolei ich zabijaliście ![]()
"Bywają myśli tak głębokie, że pogrążają autora" ¬ Ostatnio edytowany przez Rezidew - 06-02-2007 o 09:39. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 01 2007
|
![]() muwilem ze teraz kazdy jest za vision bo juz wygrali wojne ; d
oj boze pozdro dla was ale dlaczego na poczatku tyle postuw na forum jak to vision debile nie maja szans a teraz co ? vision zadzi taifun lamer ta ? n/c tak samo na aldorce em wygrywa i lubicie em a ja wam muwie ze wygra co i tyle |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Użytkownik Forum
|
![]() Your IP-address ******** is already downloading a file. You have to wait until it is finished.
Ke plax rehost -.- rapid jest dobry jak dziala i nic wiecej --,,-- @Up. Ortografia sie klania. OmGOmG dzieci zacznijcie chodzić na lekcje j.Polskiego zamiast wagarowac. Giertych ma troche racji tumany (do tych ktorzy robia okropne bledy)
,,Kto wzbudza w tobie gniew, staje się twoim panem,, Elizabeth Kenny Ostatnio edytowany przez alienrotfl - 06-02-2007 o 11:08. |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#46 |
Użytkownik Forum
|
![]() po jakiego grzyba mam lizac skoro nie gram na furorze ? powiedzmy ze ich znam i mam reca a wy nie i dlatego juz mozecie mnie zaczac wyzywac ; d
mam nowa viste ( niemiecka i nie stety nie stac mnie na "u" zamkniete ) wiec sie nie czepiajcie ze mam bledy w pisowni bo nie da sie tego uniknac xD a wy sobie lizcie a reca i tak nie posiadziecie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#48 |
Użytkownik Forum
|
![]() zrobilem blad ze non pvp a teraz mi sie nie chce grac od nowa na nowym swiecie wiec juz gram na tej harmonijce
|
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Guest
|
![]() MarS na twoim miejscu bym dal normalna Moleste bo to wam troche nie wyszlo albo zrobil bym wlasny kawałek wtedy by byl nawet filmik 10/10
Ostatnio edytowany przez Teon_Aldorian - 06-02-2007 o 16:34. |
![]() |
![]() |
#50 |
Użytkownik Forum
|
![]() ludzie dajcie juz spokuj z ta molesta chlopcy sie starali zeby zrobic fajny kawalek a wy im wyjezdzacie z textem ze plagiat ! co molesta miala takie same slowa jak tutaj ? raczej nie , noi co ze muzyka podobna wazne ze slowa inne a kawalek jest dobry i zawiera wiele prawdy i sie odpierdolcie od niego ; d
Ostatnio edytowany przez LaRrYxX - 06-02-2007 o 18:06. Powód: literowka ;d |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Zbanowany
Data dołączenia: 16 09 2005
Lokacja: Forum
|
![]() Muza z filmu ni jest najgorsza, ale mogli wybrac kolesi ktorzy by wyrazniej spiewai
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Zbanowany
Data dołączenia: 24 05 2006
Lokacja: Scotland/Aberdeen or Elbląg/Poland
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Adii Getes
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Eyes of Darkness
Świat: Xantera
Poziom: 110
Skille: 99/76
Poziom mag.: 20
![]() |
![]() Próbuje oglądać wszystkie filmiki z furora battle, nie będę jednak sciągał tego bo wydaje mi się podejrzany, daj go Ima~ niech umieści albo umieść na youtube.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Użytkownik Forum
|
![]() podejrzany w jakim sensie ? ze keylogger ? plik czysciutki jak lza ; P
|
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Guest
|
![]() Film jak najbardziej "fajny" lecz szkoda, że momenty z muzyki nie są dopasowane do filmu a jest na "odwal sie" : (
Pozdrawiam Sowa. |
![]() |
![]() |
#56 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 05 2006
Lokacja: Wrocław - WKS :D
Stan: Na Emeryturze
Imię: sorcerer 4ever
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: ----
Świat: Askara
Poziom: 137
Skille: 32
Poziom mag.: 66
|
![]() Film fajny, ale za ten "Wrocławski prymityw" powinieneś tu w mordę dostać, bo jakby się zebrał do kupy to Vision rządziła by na rookgaardzie
![]() zDolny Śląśk - Wrocław - Rulez
![]() |
#58 |
Użytkownik Forum
|
![]() skorzystaj z przekierowania albo zamiast tych gwiadek napisz .w.m.v. ( ebz tych 2 kropek w sroku >.< ;d
|
![]() |
![]() |
![]() |
#59 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Świat: Obsidia
|
![]() Cytuj:
![]() a wogole to fajny masz nick, napewno oddaje Twoje umiejetnosci grania w Tibie/pisania po naszemu/jazdy na hulajnodze.
I wipe it off on tile, the light is brighter this time Everything is 3D blasphemy My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can't control my shakes How the hell did I get here? Something about this, so very wrong I have to laugh out loud, I wish I didn't like this Is it a dream or a memory? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Zbanowany
Data dołączenia: 07 07 2006
Lokacja: Łodź
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 65
|