|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#42 |
Zbanowany
|
![]() @Cloy:
Przestań, nieużywam takich obrzydliwych żeczy. Gdybym to używał, to sam bym sie nazwal glupkiem, nieużywam otsme bo uważam że only n00b to używają. @Edit @Cloy: Nieprawdasz xD ? Ostatnio edytowany przez Western - 09-02-2007 o 22:02. |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2006
|
![]() @west
Wkońcu wyszedłeś na prostą X) ![]() Jestem EVIL !!! ![]() ![]() ps-wlonc gg
(Oj tam że nie ma takiego słowa, Shakespeare też bawił się w Neologizmy!) Ostatnia notka jest o czymś w miarę... no właśnie, w miarę jaka? Przekonajcie się sami. Ostatnio edytowany przez Rayza - 10-02-2007 o 00:04. |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2006
![]() |
![]() Mnostwo bledow, fabularnych, ortograficznych, graficznych. 4/10 moge ci dac.
![]() |
#45 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 11 2006
|
![]() Fabula mnie rozbroila
Bestie!? Musimy ocalic swiat przed zaglada xD A graficznie to jest 8/10 tylko ta krolowa troche nie tego ![]() ![]() A pozatym to skad rayza wiedzial ze oni pojda do krolowej ? umie czytac w myslach ![]()
![]() Ostatnio edytowany przez Athun - 10-02-2007 o 02:17. |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2005
Lokacja: Rabka-Zdrój
![]() |
![]() Western! Może mnie za to znienawidzisz, ale na tym forum tępimy OTS ME!
Dowód pierwszy: Wszystko jest równe! ![]() Dowód drugi: Przyjrzyjcie się czerwonym strzałkom. Oznaczają one tak rażące błędy graficzne, jakie nie sposób zrobić nie używając OTS ME ![]() ![]() Dowód trzeci:Równe ^_^ ![]() Dowód czwarty: Równe... Czerwona linia oznacza równe rzeczy, oraz... takie coś właściwie wychodzi w OTS ME ![]() ![]() I jak? cztery dowody wystarczą? Broń się teraz ![]()
![]() |
![]() |
#48 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2006
|
![]() Dobra jesli nawet to ots me to każdy zasłuzył na 2 szanse
![]()
(Oj tam że nie ma takiego słowa, Shakespeare też bawił się w Neologizmy!) Ostatnia notka jest o czymś w miarę... no właśnie, w miarę jaka? Przekonajcie się sami. Ostatnio edytowany przez Rayza - 10-02-2007 o 13:40. |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 02 2007
|
![]() tak to prawda zasluzyl ale to na serio takie podejzane wiem ze jestesm moj kumpel wetsern ale to na serio podejzane widzialem P.S przepraszam za podejzliwosc xD
|
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Zbanowany
|
![]() @Virusmaxi:
lol2 ? to niejest otsme , sklejalem w paincie wszystko !! no i co z tego ze wszystko równe? zazdrościsz ? bo sam tak nieumisz? @Edit: Mam specjalnie krzywo sklejać żebyście niemówili że to otsme ?! Ostatnio edytowany przez Western - 10-02-2007 o 14:59. |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2006
![]() |
![]() Dowody mowia same za siebie ;p.
![]() |
#53 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Hmm... Niby tak prosto wklejasz. A jak wytłumaczysz się z podłogą w domku? Z tą trawą? No?
Tak, może umiesz wklejać równo. Ale żeby aż tak? Tutaj jest równo co do pixelka!
![]() |
![]() |
#54 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 03 2006
Lokacja: Taka ławeczka za monopollowym
Wpisy bloga: 1
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Drakon Tene
Profesja: Knight
Gildia: Grupa zjaranych Gejów
Świat: Wszedzie
![]() ![]() |
![]() @Western
No to już było beszczelne... Tak perfidnie używać OTme i sie jeszcze wypierać... Zaraz powie że używał poradnika by Dejvo -.- @Sezowaty Chyba raczej Zezowaty xD
99% dzieci neo uważa, że teksty podobne temu są fajne. Jeśli też tak uważasz, to masz ze sobą wielki problem... ^^ ![]() 100 Anni Inter!! Ostatni Odcinek Tibia Turnaments 2 Tibia Turnaments - Fake Story Ukończony Mni spis treści: Str.1, Str.3, Str.4, Str.5, Str.5, Str.6, Str.7 Mój Deviant |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2006
Lokacja: Lublin
Stan: Niegrający
Imię: Ostatni druidus
Profesja: Druid
Świat: Grimera
Poziom: 27
|
![]() @up A ja jestem po stronie Westerna
![]() @topic kiedy next part? |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 09 2005
Lokacja: Białystok.
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Tak wiec nastepna czesc masz zrobic tak zeby bylo widac ze to nie OTS ME.
![]() |
#59 |
Guest
|
![]() Western nie robil tego w otsme...
Zazdroscicie mu wzroku zezy jedne?? Psss. Rob dalej ![]() A wy kupcie sobie okulary... |
![]() |
![]() |
#60 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @up
Ty też używaleś OTS ME. @Western Taa... Czasami warto coś źle wkleić... żeby ludzie pomyśleli że to nie jest OTS ME?
![]() |