![]() |
#42 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2006
Lokacja: Lublin
Stan: Niegrający
Imię: Ostatni druidus
Profesja: Druid
Świat: Grimera
Poziom: 27
|
![]() 9/10 nawet nawet calkiem calkiem xD
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Guest
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wrescie mnie DracoR dal do fake ^^ dobra ;p niestety duzo bledow ortograficznych ![]() ![]() ogolna ocena: 8/10 ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jak dla mnie lepsza te częśc niż poprzednia ;] Ale dużo czytania i mało akcji
![]()
![]() |
#45 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 09 2005
Lokacja: Białystok.
![]() |
![]() No, juz cos sie tam rozkreca powoli.
![]() |
#46 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 02 2006
Lokacja: Bielsko - Biała
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Knight
Świat: Nebula
Poziom: 81
|
![]() Pomału sie rozkręca, ale bardzo pomału.
Szkoda że żadnej akcji tylko gadka. I gdy walisz tyle napisów staraj sie je ułożyć tak by czytając je z góry do dołu, czytało się je w poprawnej kolejności. I to światło od Shreka tandetne :/ 5.5/10 |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2006
|
![]() Nooo to się postarałeś 7/10 ale będzie 10/10 jeśli fabuła rozkręci się na maxa
![]() Jeśli tak to ocena spada 6/10 (żart bo nie lubie gimpa wole PS'a ![]() Ekhem... Moge wystąpic w fake? Nick Tomak Bek ,a jak powiesz że będzie ok to dam outfita. OK? @down: A czy wystąpie w fake'u ??? @Drakon: Czy to do mnie??? Jakby co to PhotoShop ma skrót PS! A i ja dobrze się w PS'ie posługuje!
PLZ kliknij http://www.streetofrace.com/start.ph...ob&user=284651 Ostatnio edytowany przez t2022 - 13-02-2007 o 18:11. Powód: A bo ja wim? |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 01 2007
Lokacja: W piekle pomiedzy Sezem, a Drakonem
![]() |
![]() @t2022
Efekt to Blask zewnetrzny w PS'ie ^^ @Glaves Skąpo troszku -,- @top Next powinien byćw czwartek, albo piątek ![]() @Drakon Hmm... Co mam poradzić, że tak mi wychodzi? ^^ Mam czas to robie tak jak mam zaplanowane. Czasami wyjdzie gorsze, a czasami lepsze. Co do efektu to to jest mój pierwszy, ale całkiem, całkiem...
Trylogia "Shrek, Osioł, Fiona..." - Zakończona Treasure of death - Zakończony Syn Marnotrawny - Niedokończony Notka Ostatnio edytowany przez DracoR - 13-02-2007 o 17:26. |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 03 2006
Lokacja: Taka ławeczka za monopollowym
Wpisy bloga: 1
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Drakon Tene
Gildia: Grupa zjaranych Gejów
Świat: Wszedzie
![]() ![]() |
![]() @2x up
wiesz są nowocześniejsze programu od gimpa... np Photoshop którego (nie wiem czego) 60% ludzi nie potrafi opanować ![]() @topic mhmmmm efekt ci tak średnio wyszedł ![]() no zobaczymy co dalej xD Lepiej dawaj żadziej ale lepsze...
99% dzieci neo uważa, że teksty podobne temu są fajne. Jeśli też tak uważasz, to masz ze sobą wielki problem... ^^ ![]() 100 Anni Inter!! Ostatni Odcinek Tibia Turnaments 2 Tibia Turnaments - Fake Story Ukończony Mni spis treści: Str.1, Str.3, Str.4, Str.5, Str.5, Str.6, Str.7 Mój Deviant |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 11 2006
|
![]() Po przeczytaniu 400 obrazkow "turnieju wymiarow" Shrek mi sie przejadl.
Dlaczego oni uwierzyli w to co mowi waz? Nie bylo zadnego wprowadzenia, ze weze sa madre, umieja mowic i zaklinac ludzi. Czemu na jednym obrazku wystepuja najwyzej 2 gatunki drzewa? Konie jako potwory 64x64 powinny miec nicki w prawym dolnym rogu, a z tym jest roznie. Niektore postacie nie maja nickow. |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 02 2006
Lokacja: Bielsko - Biała
Świat: Nebula
Poziom: 81
|
![]() @UP:
Bez jaj z tymi nikami koniów -,- I to że niektórzy nie mają ników nie jest błędem... To fake story, ci bezników nie sąbezimienni tylko nieważni, omg |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 11 2005
Lokacja: Przemyśl
Imię: Tomaros Stonefist
Gildia: Royal Black Feathers
Świat: Celesta
Poziom: 22
Skille: 65/65
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() Widze, że znowu o Shrek'u. Troche zadużo według mnie. Niby ciągle o czymś innym, ale jednak są te same postacie. Następnym razem zrób coś zupełnie z innej beczki. Właśnie dlatego masz ocene negatywną od "rozpuszczonego bachora".
PS. Nie za to o czym myślisz masz tą ocene. W moim poście nie było żadnych podtekstów. @Down Troche mnie ten fake nudzi. Szczerze mówie. Wykonanie też mi się coraz mniej podoba. Ta część jest dla mnie tak jak pierwsza - niemalże obojętna. Ostatnio edytowany przez LolnY - 13-02-2007 o 22:45. |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @Lolny
Wiem, że nei chodzi oto co powiedziałem tylko oto, że znowu "odgrzewane kotlety". No, ale cóż zacząłem, więc musze skończyć. Może się coś spodoba (chociaż jeden odcinek ![]() @seksowana druidka Uczepiłaś się tego... Nie każdy musi mieć nick. Ci bez nicków tylko z hp to są po prostu osoby mało ważne. Tych ważniejszych, których bohaterowie nicków nie znają daję "???".
![]() |
![]() |
#54 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 11 2006
Lokacja: ...
Imię: Lunar Halton
Profesja: Rookstayer
Świat: Antica
|
![]() ładne,ładne podoba mi się(9/10)
Ostatnio edytowany przez Sarix - 13-02-2007 o 23:24. |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 01 2007
Lokacja: Bełchatów
Imię: Terror Of Hell
Profesja: Paladin
Świat: Harmonia
Poziom: 11
Skille: 50/40
Poziom mag.: 4
|
![]() ładne oby tak dalej
![]() ![]()
Całe życie pracujesz na szacunek Stracić możesz w sekunde swój dobry wizerunek Obrany kierunek, szczeróść to warunek Twojej egzystencji brak jest tu kadencji Ciężko uniknąć węższącej prewencji Wszystko tu się kręci w obozie zamkniętym Myje ręka rekę dbaj o swoją szczękę Szanuj swoje słowo nie sprzedaj go za nic Pryz nie ma odległości ani granic .... |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 06 2006
|
![]() Rób dalej, robi sie ciekawe.
Co zrobisz jak skończysz tą cześć trylogi? Zrobisz następną część czy nową trylogie? |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @Re006
Nie mam w planach kolejnej trylogii, ale new fake tak ^^ @topic Noto nareszcie skończyłem next part ![]() Odcinek 3 42. ![]() 43. ![]() 44. ![]() 45. ![]() 46. ![]() 47. ![]() 48. ![]() 49. ![]() 50. ![]() 51. ![]() 52. ![]() 53. ![]() 54. ![]() 55. ![]() 56. ![]() 57. ![]() 58. ![]() 59. ![]() 60. ![]() 61. ![]() 62. ![]() Mam nadzieję, że ten odcinek należy już do tcyh lepszych, a jak nie to... nie ![]() Komcić plax ![]()
![]() |
![]() |
#58 |
Użytkownik Forum
|
![]() A co dalej ?! No dobra widziałem tam kilka błędów (Literówek
![]() Mudahsudhau przestraszyli się mnie i uciekli Xd
![]() |
#59 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 03 2006
Lokacja: Taka ławeczka za monopollowym
Wpisy bloga: 1
Imię: Drakon Tene
Gildia: Grupa zjaranych Gejów
Świat: Wszedzie
![]() ![]() |
![]() Jak oni sie mogli Sezu przestraszyć? Przecieto taki cienias...
Mącisz stary, powoli przestaje rozumieć co tu sie dzieje. @down Ciągle wstępy... Mowiłem ci weź sobie siądź dokładnie zaplanuj, a jak ci wyjdzie za długi wstęp to siądź drugi raz i pomyśl co zrobić żeby był krótszy...
99% dzieci neo uważa, że teksty podobne temu są fajne. Jeśli też tak uważasz, to masz ze sobą wielki problem... ^^ ![]() 100 Anni Inter!! Ostatni Odcinek Tibia Turnaments 2 Tibia Turnaments - Fake Story Ukończony Mni spis treści: Str.1, Str.3, Str.4, Str.5, Str.5, Str.6, Str.7 Mój Deviant Ostatnio edytowany przez Drakon - 15-02-2007 o 16:05. |
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @Drakon
Ja mącę? To są takie wstępy... Od 5 wszystko będzie szło tak jak musi ^^
![]() |