![]() |
#41 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 03 2005
Lokacja: Above cloud
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Aldora
Poziom: 157
Poziom mag.: 9
|
![]() Uaaaa to sie robi juz nudne -.-' dissy , filmy na youtube itd. Ja rozumiem ze ludzie z tego serva lubia robic FUROR'e
![]() ![]()
|
![]() |
#42 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 02 2007
|
![]() Cytuj:
Wkurzają mnie takie osoby jak ty, na necie/forum hardcore'owy 'rycerz Nii' ![]() a na rl <chicken> <chicken>.Nie znam cie z rl, ale podejrzewam że tak jest. Joł zią! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 03 2005
|
![]() Np. z ciebie ze takie gowno nagrywasz , slucham hh od hmmm bedzie z 6 lat
i wedlug mnie to co robisz kala hh, btw niewypisuj mi teraz jakis glupot o mnie bo taka prawda , robisz z hip hopu komercje tego najbardziej nielubie i nielubie takich ludzi..... |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2004
Lokacja: Legnica
Stan: Niegrający
|
![]() hmm nienajgorsze, ale wasz pierwszy kawalek byl lepszy, tak czy inaczej nagrajcie cos bardziej sensownego... "wy*******aj, wy*******aj, wy*******aj, wy*******aj, wy*******aj z tego forum kurwa" - ee co to kurwa ma byc?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 04 2006
Lokacja: Thais depot...
Stan: Niegrający
Imię: Petersaber
Profesja: Druid
Gildia: Silver Cross
Świat: Julera
Poziom: 43
Skille: 22/25
Poziom mag.: 49
![]() |
![]() Diss tu, diss tam, dissy kurna wszędzie. To już się nudne robi, ludzie! Na miłość, boską, ta pieprzona wojna na Furorze robi takie coś -.-
Dissami się nie zajmujcie, tylko kończcie tą swoją wojnę w Tibii, nie zaśmiecajcie forum. Widzę 1 stronę w dziale filmy i: ''diss na vision -"diss na vision odpowiedź na ten diss" -antyVision vol3 -Vision rox -Vision i koledzy Prezent -Hail Vision" No szlag człowieka może trafić. Hail Silver Cross!
![]() |
![]() |