|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 02 2007
Lokacja: Legnica
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elder Druid
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#42 |
Zbanowany
Data dołączenia: 05 01 2007
Lokacja: Białystok
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Ty z pewnością należysz do tych 50%.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 02 2007
Lokacja: Legnica
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elder Druid
![]() |
![]() ajjj jeblem sie w takich słowkach
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 03 2005
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
A teraz powiedz mi, od kiedy 50% to wiekszosc. Pozniej powiedz mi, gdzie Ty widziales w tym zrodle jakakolwiek wzmianke o _mlodych_ Polakach. Bo ja nie zauwazylem. A na koniec - nieczytanie ksiazek wcale nie musi sie rownac wstretowi do nich. Czasem po prostu nie ma po co siegnac - z roznych wzgledow. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2004
|
![]() a czy zastanawiałeś się kiedyś nad istnieniem świata poza twoim pokojem i szkołą? może wartoby go odkryć? najlepszym zabijaczem czasu jest komp, czasu zdrowia i najlepsza rzecz, jaka marnuje najlepszy czas w życiu- młodość.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Zbanowany
![]() |
![]() A wiecie, że 98% ludzi uwierzy w każde zdanie, byleby tylko zawierało dane statystyczne?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
sądze że jeśli ktoś czyta książke 1 na rok to nie robi tego z miłości do książek.Te 50% Jeśli odejmiemy jeszcze z 20-10% ludzi którzy czytali tą jedną ksiązkę(a reszta nabija średnią czytając dużo częście) pozostaje nam mniejszość Nie widziałem wzmianki o młodych polakach, można się domyśleć że wyglądać to MOżE lepiej lub troche gorzej(oczywiście nadal odejmując te 10-20%. Wstręt do książek źle to ujalem. Pasowało by bardziej niechęć cóż za późno w 1 moge przyznać Ci rację. aah nie ma po co sięgnąć z różnych powodów...no tak przecież książek jest tak mało i w ogóle...heh jeśli do mnie mówisz to nie trafiłeś . Ostatnio edytowany przez PiXik - 15-03-2007 o 19:37. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 03 2005
![]() |
![]() Cytuj:
Druga sprawa, ze pewnych ksiazek naprawde za cholere nie mozna dostac, przynajmniej u mnie. A miasto spore, wojewodzkie, wiec niby nie powinno byc problemu. Dla przykladu - za Paragrafem 22, badz co badz ksiazka znana i kojarzona, ganialem po calym miescie dobre trzy miesiace, zanim udalo mi sie wyprosic odlozenie egzemplarza. W Tango w ogole musialem sie zaopatrywac u znajomych, nie wspominajac juz o ksiazkach, ktorych faktycznie NIE MA w zadnych bibliotekach. A czytanie ~400 stron z monitora to prawdziwa meka. No i kwestia finansowa, kiedy ksiazka jest tylko w ksiegarni. Niestety, samozaparcia Karnego nie ma juz chyba nikt. Mam dalej wymieniac? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Użytkownik Forum
|
![]() maniak.. bez kompa żyć nie można? człowieku.. wyjdź na dwór , odwalcie jakąś manianke z kumplami, zróbcie coś bekowego... przynajmiej bedziesz miał co opowiadać wnukom " jak to wkurzyles tą babę z pod 6" ... a tak to co.. bedziesz nudził ich jak to po raz 90 przeszedłeś jakąś tam gre
![]() ![]()
![]() |
#50 |
Zbanowany
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Użytkownik Forum
|
![]()
![]() |
#52 | ||
Zbanowany
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 11 2007
|
![]() A ja do ksiazek z biblioteki miejskiej i szkolnej mam obrzydzenie nic mnie tam nie interesuje nawet moje ulubione ksiazki przyrodnicze (chodzi mi o zwierzeta a nie jakies robale..)ale za to wole poczytac sobie podrecznik do histy,przyry bo niedosc ze moge dostac ocene za aktywnosc na lekcji to pani mnie pochwali
![]() P.S. Prosze was ludzie zaczynajcie zdanie z duzej litery chyba kazdy powinien o tym wiedziec. Ostatnio edytowany przez Soldier_PL - 03-12-2007 o 22:22. |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Guest
|
![]() http://pl.youtube.com/watch?v=3L2H-z5cN4w
http://pl.youtube.com/watch?v=rkg4YNBsOaw Zobacz na to!!!! Ostatnio edytowany przez Patton - 03-12-2007 o 22:34. |
![]() |
![]() |
#55 |
Użytkownik Forum
|
![]() Patton offtopuje bo ktoś go uprzedził
![]()
![]() |
#57 |
Zbanowany
Data dołączenia: 12 09 2007
Lokacja: klykash?
Wpisy bloga: 12
Profesja: Knight
Świat: Unitera Plis
Poziom: 22.
Skille: sux/sux
Poziom mag.: 66
|
![]() 10 mieś temu.. no ładnie.
Temu panu juz sie napewno nie nudzi, ale jak jeszcze to proponuje rozebrac sie i pilnowac ubrania... lub patrzec jak trawa rosnie... |
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 07 2004
Lokacja: Przemyśl
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |