|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#42 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 07 2006
Lokacja: Szczecin
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Lakamen
Profesja: Knight
Świat: Calmera
Poziom: 20
Skille: 65~/65~
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() Cytuj:
wielki pro mastah evul proffesional pro gamer sie odezwal co na 25 lvlu ma skille po 55~ .... wogole ten temat...ROTFL Ostatnio edytowany przez Pan Goner - 26-02-2007 o 17:52. |
|
![]() |
![]() |
#43 |
Użytkownik Forum
|
![]() ![]() Taa... Trzeba troche pomyśleć zanim zrobi się temat, nie? Mogłeś poprostu, zrobić posta w tamtym temacie, bo to nie jest aż taka wielka sensacja i jak ktoś się interesuje EO to zobaczyłby twojego posta, mam racje? @Maniakowy [ironia]Tak, ty jesteś najlepszy i super wychowany. To my jesteśmy bezmuzgimi graczami, zazdrościmy MDW i naśmiewamy się z jego nick'u[/ironia] Jakbyś zrobił sobie nick "Figo Fago tańczy nago" - to prawdopodobnie byś dostał bana. Nie odzywaj się następnym razem, jak masz takie coś napisać, bo nie jesteś tutaj najlepszy i najlepiej wychowany. Jak tam teraz twoje skille na 25 lvl ? ![]() Ps. Nie lubie takich tematów, nie rozumiem ich celu. Dziwne, że ten temat ma aż 5 sron.
I will never come back Mnie udało się skończyć z Tibią - nie byłem jakoś tak strasznie uzależniony, lecz kilka razy próbowałem przestać grać, wiem że wiele ludzi próbuje przerwać grę w Tibie - życzę wam żeby Wam udało się tak jak mi. Ostatnio edytowany przez -Per- - 26-02-2007 o 18:09. |
![]() |
![]() |
#44 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 04 2006
Imię: Niusiek
Profesja: Knight
Świat: Harmonia
Poziom: 69
Skille: xx/xx
Poziom mag.: 5
|
![]() Ja sądzę, że to kolejny powalony temat.
A tak serio.. To słyszeliście, że Cachero miał odsysanie tłuszczu ? -.^
#46 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
@topic Dajcie spokój z tym EO, to tylko zwykły gracz z dobrym lewelem, a wy się nim tak podniecacie.
I will never come back Mnie udało się skończyć z Tibią - nie byłem jakoś tak strasznie uzależniony, lecz kilka razy próbowałem przestać grać, wiem że wiele ludzi próbuje przerwać grę w Tibie - życzę wam żeby Wam udało się tak jak mi. |
|
![]() |
![]() |
#47 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 11 2005
Lokacja: Sosnowiec
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 27 05 2006
Lokacja: Kalisz
Imię: Setzer Gambler
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Julera
|
![]() Cytuj:
a teraz do topicu: zastanowcie sie,czemu eo zrobil nagle 300k+ expa ,a normalnie robil ok 70k? Chyba jakas wene ma ,zeby grac ;XX Wydaje mi sie,ze on tego 300 nie wbije w tym roku :} |
|
![]() |
![]() |
#49 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 05 2006
Lokacja: tam gdzie demon mówi oi
Imię: Fafik knight
Profesja: Elite Knight
Świat: guardia blee
Poziom: 57
Skille: 83/82
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() kolejny durny temat do zamknięcia. Modek plx
|
![]() |
![]() |
#50 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 02 2006
Lokacja: Żory
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Cytuj:
Strajkował to twój stary w robocie chyba -.-. ![]() W mordę to, że przestał grać to nie znaczy, że robi jakiś strajk bo nie ma ani takich wiadomości tylko nooby to wymyślają. EO nigdy nie sharował konta, więc stulcie morde -.-. Po prostu nie chce mu się już grać i tyle.
Jeżeli nie wiesz co przedstawia ten obrazek. To znaczy, że nie wiesz co to prawdziwy futbol. Jeżeli nigdy ich nie widziałeś. To znaczy, że nie wiele w życiu widziałeś. Jeżeli nie znasz ich przydomku. To znaczy, że nie rozumiesz mnie. Jeżeli mnie nie rozumiesz. To znaczy, że... CZERWONE DIABŁY! NA ZAWSZE WIERNY! OD 1997 ROKU! You see dead Game. You recognized Tibia. It was killed by CipSoft. |
|
![]() |
![]() |
#51 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 09 2006
Lokacja: Wrocław
Imię: Pynderek
Profesja: Druid
Świat: Guardia
Poziom: 35
Skille: --/23
Poziom mag.: 38
|
![]() WOW 200k EXPA WBIŁ!!1111111 1 może 2h expienia ;p MDW będzie pierwszy (chociaż wolałbym EO) Nawet gdyby Eternal cisnął 20h dziennie (co jest niemożliwe) to nie wbiłby 300 przed MDW expiącym jak teraz - wystarczy porównać hity ;p EO bije po ~100-200 z sov + ew. ~300 z explo Mateusz 2x tyle z sd wali więc EO po prostu nie ma szans ;p (nie wspominając ile uhów EO straci)
|
![]() |
![]() |
#52 |
Mytho(L)ogy Hero
|
![]() Temat zamykam, bo się zaczyna robić bałagan - jeden woli EO, drugi MDW.
I tak do niczego nie dojdziecie.