![]() |
#42 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 03 2006
Lokacja: Gdańsk
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Nitromino
Profesja: Elite Knight
Świat: Calmera
Poziom: 62
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Cytuj:
eseses |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 02 2005
Lokacja: Krzesełko przed monitorem.
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Polecam Linkin Park - Numb/Encore
![]() |
#44 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 11 2005
Lokacja: Sosnowiec
![]() |
![]() @Up: Nie jestem pewien, ale to raczej nie ma być film o proszeniu o itemy w depo...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Świat: Obsidia
|
![]() mozesz sprobowac czegos bulletow (bullet for my valentine). szczegolnie polecam Hit the Floor, ale musisz dobrze dopasowac efekty, i miec duzo materialu, zeby "uzyc" calego kawalka
![]() Soil - Breaking Me Down Disturbed - Get Psycho The Offspring - The Kids Aren't Alright (to raczej jesli film ma byc "luzny", z tym kawalkiem raczej ciezkiego metalu nie mieszaj ![]() gdzies widzialem tez fajny film, z muzyka uwaga Justin Timberlake - Sexyback ale to naprawde autor musial sie nameczyc, bo postacie chodzily, sd i ue lecialy dokladnie w rytm muzyki, oraz bylo wiele roznych smiesznych sytuacji, ktore pasowaly do kawalka jak ulał. efekt koncowy - miodzio ![]() ![]()
I wipe it off on tile, the light is brighter this time Everything is 3D blasphemy My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can't control my shakes How the hell did I get here? Something about this, so very wrong I have to laugh out loud, I wish I didn't like this Is it a dream or a memory? Ostatnio edytowany przez Ptak~ - 09-03-2007 o 19:37. |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 02 2007
|
![]() a może ktoś by coś wspomniał o muzyce techno bo np jedne z moich ulubionych filmików wmv to wlasnie tam leci East clubbers to the moon and back albo clubbraiders move your hands up
oczywiście wiem że zaraz stado ludzi mnie zbluzga jak moge słuchać techno itp ale powiem ogólnie że nie słucham techno ale np te dwie piosenki przypadły mi do gustu no i pasowały idealnie do filmu |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 20 02 2007
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Genek
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Furora
Poziom: 101
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 02 2007
|
![]() każdy lubi to co chce i niejest to na bank temat na to żeby kpić z tego co ktoś słucha... większośc techno mnie odpycha tym że niema praktycznie zadnych słów tylko umc umc umc i to jeszcze jest takie głupie to umc xDD
mi sie bardzo podobaja przeróbki starych piosenek na "nowocześniejsze" i jest to wlasnie najczęściej techno zreszta east clubbers to the moon and back to też jest przeróbka starego hitu dzisiaj się własnie skapnołem jak usłyszałem w radiu stara wersje i se myśle hmm skąd ja to znam xD |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2005
Poziom: 44
![]() |
![]() tekno do filmu?(; imo troche gupi pomysl no ale kazdy ma "gust"
![]() 23:28 Andrzej Epa [31]: schowaj te zeby 23:28 Andrzej Epa [31]: nie warcz na mnie 14:23 Thor Orio [124]: Dam itemy za zaufanie, do wygrania nawet bohy oraz rh i takie smietki magiczne , za slabe eq kasa |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 05 2006
Lokacja: Brzezie
Imię: Miki Montana
Profesja: Elite Knight
Gildia: Jest
Świat: Honera
Poziom: 82
Skille: 80/73
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Możesz Wybrać coś z glorian Jako przygrywka , sa to same akompaniamenty bez słów ale dobrze zaczynają filmik(niektóre sa z Anni z Astronisem) .
Ja BYm Polecał Glorian - Lost Battle Glorian - Knights of Honor Glorian - First Battle Jeżeli wolisz coś mocniejszego to moze wybierzesz: Korn-Word Up Die Happy - Supersonic Speed The Offspring - kids aren't alright jeżeli coś z techna to Pakito - Blue Moon City Pakito - You Wanna Rock
~Counter Strike 1.6~ IP:77.79.210.73:27199 Hasło:klan Nie toleruje Noobow z Honery .... Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Adow Adan - 10-03-2007 o 00:36. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 07 2005
Lokacja: Warszawa
![]() |
![]() Gregorians - Moment of Peace
Dj Tiesto - He's Pirate (Dj Bat Club Mix) <~~ dobre na wstep Marc Et Claude - Loving You (Dj Isaac Rmx) Hardbass Kiker - Kik
![]() |
#52 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Świat: Obsidia
|
![]() zapomnialem na smierc - jest swietny instrumental Linkin Park - Runaway. niestety trwa tylko minute z kawalkiem, osobiscie zrobilem z nim "trailer" do filmu z wojny (ale pozniej bylo po wojnie i kontynuacji nie bylo
![]()
I wipe it off on tile, the light is brighter this time Everything is 3D blasphemy My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can't control my shakes How the hell did I get here? Something about this, so very wrong I have to laugh out loud, I wish I didn't like this Is it a dream or a memory? Ostatnio edytowany przez Ptak~ - 10-03-2007 o 11:07. |
![]() |
![]() |