|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 07 2005
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Poziom: 60
|
![]() Widać po zachowaniu.
"21.24 Nie ma lepszego dziennikarza sportowego od Rafała Patyry. "Artur, używając terminologii bokserskiej zostaliście znokautowani zanim zdążyliście założyć rękawice". Używając terminologii stoczniowej - ukradli wam statek, zanim odpaliliście spawarkę, a używając terminologii dziennikarskiej: powinni wyłączyć kamerę zanim zdążycie zadać jakiekolwiek pytanie." |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#42 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 10 2005
|
![]() Moim Zdaniem To Jest Zal ....
Zeby Na Mino Magu Wzucac Mana Shielda ? ;] Ps .. nie mogl zabic snake bo to byl trap tylko na jedna kratke , postac jest napewno kupiona na alegro bo jaki normalny koles lata za nobem z lotem ? rozumiem zeby lecial jakis 150 z lotem to jest co krasc ale 30+ ? zal ;d |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 09 2006
Profesja: Knight
Poziom: 115
|
![]() jak obejrzalem ten filmik to jedyne co mi sie nasuwalo na mysl to O KUR*A...gz loota
17:20 Crin Tamweasi [10]: ile masz ataku miecz ----------------------------------------------- 18:29 Krwiozerczy Kroliczek [15]: mam 56 lvl 18:29 Krwiozerczy Kroliczek [15]: i red czaha 18:30 Krwiozerczy Kroliczek [15]: mam 79 mlev 18:31 Krwiozerczy Kroliczek [15]: wszyscy sie mnie boja 00:32 Xemok [129]: mnie nie wychowuja rodzice tylko ulica wiec zamknij pizde i siedz cicho bo o zyciu nic nie wiesz . |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie rozumiemy się. Przyjrzyj się lepiej, jak "dorośle" ten polaczek zachowuje się już pod depo ;] Nie powiesz mi chyba, że tak się zachowuje człowiek inteligentny?
"21.24 Nie ma lepszego dziennikarza sportowego od Rafała Patyry. "Artur, używając terminologii bokserskiej zostaliście znokautowani zanim zdążyliście założyć rękawice". Używając terminologii stoczniowej - ukradli wam statek, zanim odpaliliście spawarkę, a używając terminologii dziennikarskiej: powinni wyłączyć kamerę zanim zdążycie zadać jakiekolwiek pytanie." |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Ze tak powiem chcial sprobowac szczescia piszac plx eq. Ale w angielskim to szczerze nie jest dobry. W takich chwilach czlowiek nie wie nawet co pisze, wiem to z doswiadczenia. ![]() |
|
![]() |
![]() |
#47 |
Guest
|
![]() Poprostu gosc zrobil z siebie kretyna piszac plx daj mi eq itp.
|
![]() |
![]() |
#48 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
No chyba, że dla Ciebie to jest norma. Ale w takim wypadku, to ja Ci tylko współczuje ;]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 11 2005
Lokacja: Sosnowiec
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#51 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wysiadam. Ok, przepraszam, zapewne ofiara jest bardzo inteligentna, tylko po prostu "puściły jej nerwy". Kajam się o przebaczenie.
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Moderator
Data dołączenia: 10 09 2005
|
![]() Życzyłbym sobie więcej takich "evul pkerów" - od razu zrobiłoby się w Tibii mniej złodziei (i przy okazji "dzieci allegro" - jak widać).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 06 2005
Imię: kkk
Profesja: Rookstayer
Świat: Askara
Poziom: 45
Skille: 75/74
Poziom mag.: 6
|
![]() Ladna dyskusja sie wdala, ale afarko musisz przyznac ze ten typek byl na niskim poziomie intelektualnym (debil i idiota). Pozatym nie chodzi tu tylko o to czy umie mowic po angielsku, albo to ze zwyczajnie nie umial poradzic sobie w dosc malo niebezpiecznej sytuacji. Okreslamy go za debila tez za to ze chodzil bez aol'a i do tego trzymajac caly eq w bp.
P.S. Czy jak spotkasz kolesia na ulicy z walizka pieniedzy w jednej rece, a w drugiej z reka w puszce zebraka probjac cos zabrac i do tego w niebezpieczej okolicy, to czy nie uznasz kogos takiego za idiote jak po chwili przyjdzie sie skarzyc, ze ktos go pobil lub okradl? |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Guest
|
![]() @up
Ogladajac ten filmik pomyslalem sobie 'co za noob trzyma takie eq w bp i do tego niemoze zabic snake lub minosa' Przyznaje, ze w grze jest idiota, ale to nieoznacza ze w normalym zyciu tez tak jest. |
![]() |
![]() |
#56 |
Zbanowany
Data dołączenia: 04 03 2007
Lokacja: Chorzów
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Exiva me Prepo~
Profesja: Sorcerer
Gildia: Sajan
Świat: Celesta
Poziom: 46+
Skille: 27
Poziom mag.: 46
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Zbanowany
Data dołączenia: 27 05 2006
Lokacja: Kalisz
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Setzer Gambler
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Julera
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2006
Profesja: Sorcerer
Gildia: Tibia sux
Świat: Tibia sux
Poziom: 41
|
![]() OMFG ale loot ;d
Dzieciak na allegro kupił pewnie kasy i szpanuje ![]() Ale najlepsza to była jego rozmowa z kumplem ^^
Hail Anty-PG! Dołącz się do akcji przeciwko PG! Graj w Tibie max. 1h dziennie jak ja! Rób co tydzień 2-3 dniowe przerwy! Nie exp na siłę! Graj, jeśli sprawia ci to przyjemnośc! Nie wydawaj ostatnich pieniędzy na Pacc'a! Hail \o/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#59 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2006
Lokacja: OsTr
Imię: Vatone
Profesja: Elder Druid
Świat: Astera
|
![]() o.O kurna ale loot O.o
Cytuj:
Pomogłem, wkurzyłem, a może coś innego? >>Nota ![]() 17:00 Wiktor Fadelight [8]: zucta mi jakas szmate do odziania 17:00 Dant Eleth [41]: wiesz co w rl bym ci tak najebal ze w smietniku bys lezal kurwo niemyta 12latku jebany xD |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Guest
|
![]() O_o Loot boski, autor filmiku miał niezły pomysł na trapa
![]() ![]() |
![]() |