|
Notki |
Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#42 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 03 2007
|
![]() bedzie wiecej wierszy tylko nie mam weny jak narazie ktos wam kiedys 75k ukradnie tez bedziecie wiersze pisac
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Użytkownik forum
|
![]() staraj sie pisac troche bardziej z interpunkcja bo ciezko cie zrozumiec ale po naradzie z kolega doszedlem do wniosku ze chodzi ci o to czy mam pewnosc czy okradl tak? bo 200bp sd ciezko sprzedac ta? zlap mnie kiedys w grze to dostaniesz fotki jak dostawal 75k ode mnie, nie runy ;]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Guest
|
![]() Niemam zamiaru się do ciebie odzywać w grze nie ze względu na mały lvl czy cos podobnego tylko niewiem czy niebędzsz i sie sapał oto że sie wtrącam itp.
|
![]() |
![]() |
#46 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2006
Lokacja: Venore
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Ethanamoz Lothardan
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: ~Hail Naction~
Świat: Nerania
Poziom: 300
Skille: 17/31
Poziom mag.: 92
|
![]() Cytuj:
Pytania retoryczne które wzbudzaja w czytelniku reflekcje oraz skłaniaja do przemyśleń spełniają tu bardzo ważna rolę, na końcu należy zauważyć cudownie zaakcentowaną puente. Warsztat literacki Nevolixa nacechowany finezją stylu stawia go w gronie osób których poetycki kunszt wprawia ludzi w zachwyt i czasami powoduje omdlenie. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Użytkownik forum
|
![]() to wogole nie zabieraj glosu w takiej dyskusji o poiu idz sobie wklej na forum gmow ze ktos na trade wyzywa knighta wowe. Panie szoszon wysmiano cie w moich szeregach przyjaciol za twoj kretynizm pzdr
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Guest
|
![]() Navo weś sie odczep od wowa
|
![]() |
![]() |
#49 |
Guest
|
![]() Ci co wiedzą jak było bronią Wowa albo się niewtrącaja tylko ty gadas znajwiecej i oczerniesz wowa
|
![]() |
![]() |
#50 |
Użytkownik forum
|
![]() Kanarek Ten użytkownik jest na twojej liście ignorowanych.
nie mam juz sil pisac kazdemu ze to thief z palca sobie tego nei wyssalem sadzisz ze ryzykowalbym bana od tak? lol |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Guest
|
![]() Nevo masz dobry lvl ale skoro Knight Wowa jest winny to czemu sa ludze któży go bronią i mówia że ty pierd.... głupoty
|
![]() |
![]() |
#52 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 01 2005
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Eternia
Poziom: 79
Poziom mag.: 7
|
![]() Więc dlaczego założyłeś nowe konto?? Chyba, że mówisz o koncie w Tibii, wówczas zwracam honor ;]
Kanarka sie czepiasz za brak interpunkcji, a sam polskich znaków nie używasz...
![]() --------------------------------------------------- ~*>†††<*~ In the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen. ~*>†††<*~ --------------------------------------------------- ![]() Ostatnio edytowany przez Mac-Graw - 13-03-2007 o 18:49. |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Guest
|
![]() A widzisz Nevo
|
![]() |
![]() |
#54 |
Użytkownik forum
|
![]() nastepny, lmao mowil drom nie baw sie w forum bo nie wytrzymasz z idiotami konto na forum chodzi ,jak moglbym napisac z nevolixa 129 na trade cos o wowie z nowego konta ja jebie co za ludzie hauehauehuaheuae tez ignora masz
|
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Guest
|
![]() Wtrącę się...po co jeszcze wyciągacie ten temat w ogóle...jakby Knight Wowa miał ich oj**** to nie szedł by z nimi na poi gdzie dednał..wziął by tą sare czy runy i wykonał później z mniejszą ekipa...logika nie ma nad czym tutaj debatować-.-
@up Jak dzieciak <bauahaaua> ''ignora masz!" mi też możesz dać już na przyszłość...straszna historia Ostatnio edytowany przez Eko'' - 13-03-2007 o 18:54. |
![]() |
![]() |
#56 |
Guest
|
![]() Widzisz Navo i po co oczerniasz Wowa poszedł by na qest żeby dednać ?? ??
|
![]() |
![]() |
#57 |
Użytkownik forum
|
![]() ta racja zakonczcie ten temat o poiu ,wowa nie odda kasy i juz, dajmy sobie spokoj
|
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Guest
|
![]() Nevo ale ty daj spokój Wowa bo to ty go wyzywasz
|
![]() |
![]() |
#59 |
Guest
|
![]() No i dobra, koniec tematu nie odda sary i dobrze niby dlaczego miałby oddać jak sam padł...nikt się nie pytał go czy jak padnie to odda te runy czy tam kase...było myśleć wcześniej
|
![]() |
![]() |
#60 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 10 2006
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
|
![]() Nevo czy dla 130ek 75k to tak duzo?
mi sie wydaje ze niebardzo (3-4 dni moze i mniej expa na zolwiach, 0 waste ![]() a ty sie wyklocasz jakby ci conajmniej 2kk ukradl i co tym zdzialasz ![]() krzycz tak dalej na trade trafisz wkoncu na gma na refugii i ban poleci za non english statement on trade board ![]() |
![]() |
![]() |