|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#42 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 05 2006
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Devseth
Profesja: Elite Knight
Poziom: 100
Skille: 83/81
|
![]() Super Wypasione I EkscytujĄce ZdjĘcia! Dawaj WiĘcej!
16:55 GM Camlost on Menera [2]: are you using a bot? 16:55 Devseth [82]: no • Błogosławiony niech będzie człowiek, który nie mając nic do powiedzenia, powstrzymuje się od dania nam słownego dowodu na to.• |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
Użytkownik Forum
|
![]() @Smikki
Cytuj:
Każdy ma prawo do zamieszczania swoich ss jakie by nie były ; s @Topic Mi sie wydaje że to coś w stylu tematu o typku który wywalał golden legi bo nie miał capa huncąc demce w paincie = P [Miał na celu sprawdzenie inteligencje użytkowników forum ; o] Ostatnio edytowany przez Vhaloir - 08-04-2007 o 13:32. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Guest
|
![]() ja w 2 dni wbilem swoim drutem od 0 do 26 lvla ;P Podniecilo was?Nie widze zadnej podniety w kolesiu ktory wbil 11 lvl w 2 dni, a pozatym skoro macie sie nasmiewac, to moze pomyslcie ze to dla kola dobre osiagniecie, bo dopiero co zaczal grac w tibie,... Ciekawe czy wy byscie pierwszy raz grajac w tibie wbili w 2 dni 11 lvl .. zal.br
Ostatnio edytowany przez Rim'Krill - 08-04-2007 o 13:06. |
![]() |
![]() |
#45 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 09 2006
Lokacja: Osaka
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 07 2006
Lokacja: Sopot
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Sir Lordun
Profesja: Paladin
Świat: Kyra
Poziom: 53
Skille: 79/59
Poziom mag.: 14
|
![]() Boże, ludzie po cholere wy bronicie tego ćwoka, przymilacie się do niego jak do niepełnospawnego.
Autor tego bzdurnego tematu (nie jedynego zresztą -.-) niech najpierw nauczy się obsługi własnego mózgu a nie wklejania i obróbki zdjęć. Są przecież kurde tematy gdzie można wklejać swoje zdjęcia aby sprawdzić efekt. Zresztą zacznij edytować swoje posty. Kurde, nie mogę patrzeć jak próbujesz przelać swoje myśli, które zajmują mi 17 cali na monitorze... I przestań sie tak wozić jak taczka z... Ludzie udzielają ci dobrych rad (czasem) a ty mówisz: "Mnie to nie obchodzi! Ja tu testuje!1 Za tydzień im pokaże! Ja wbiłem to w dwa dni1one!" No, jeszcze jedna sprawa, twierdzisz że to nie jest spam? Faktycznie jest tu na forum wiele tysięcy tematów, ale ludzie czytają/przeglądają/bytują na pierwszej, drugiej i trzeciej stronie (ewentualnie głębiej) a skoro ty zajmujesz jakies 2.2% tej przestrzeni swoimi wypocinami to to jest kurwa spam...
R A D I O H E A D - M Y L O V E . 16:04 Zamak Saio [6]: Moj kumpel to moothonost i nikt mnie niezabije bo jak zabije to mu powiem i tego co mnie zabije on zabije jego! Ostatnio edytowany przez Lord Dark'Wiz - 08-04-2007 o 22:24. |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 11 2004
Lokacja: Ruda Śląska
Stan: Niegrający
|
![]() Cytuj:
@topic: Może się rozwinie temat może nie, ale jak na jeden dzień to Ci dobrze idzie. |
|
![]() |
![]() |