![]() |
#41 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 11 2003
Lokacja: Darashia 2, Flat 03.
![]() |
![]() Hmm... kretoszczur... słabo mi wyszedł, ale potworki się cholernie trudno robi ;p
I jeszcze elven bow oraz orcish spear PS I jeszcze powymyślałem statystyki przedmiotów. Są w pierwszym poście. Ostatnio edytowany przez Androj - 08-10-2004 o 18:35. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#42 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2004
Lokacja: L-Przestrzeń
Stan: Niegrający
|
![]() Wreszcie ktoś kto wprowadzi jakiś itemki z Ghotica!
Jestem wniebowzięty> Prosiłbym o topór Lee oraz szate mrocznyh sztuk. PS: Jak sie wkleja zdjęcia do postów z painta? |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2004
Lokacja: 19°58'E 50°05'N
Stan: Na Emeryturze
Imię: Komandor Tarkin
Świat: Secura
|
![]() No ćwicz, coprawda bez opisu bym sie nieskapnoł, że to kretoszczór
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Starożytny obusieczny great axe
![]() Miecz - klucz Tylko tym mieczem można otworzyć pewne bardzo dobrze ukryte drzwi... ale to quest, a o questach się tu nie rozmawia ^^ Cytuj:
@down Heh, wiesz, ja tam nie zabijałem Xardasa bo go lubię ![]() Ostatnio edytowany przez Androj - 12-10-2004 o 20:50. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2004
Lokacja: 19°58'E 50°05'N
Stan: Na Emeryturze
Imię: Komandor Tarkin
Świat: Secura
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Złoty Pazur:
oraz Firesword: @topór lee & szata mrocznych sztuk Jakoś tak mi się nie chce narazie rysować... może jutro zrobię ;p |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 10 2004
Stan: Aktywny gracz
Imię: Miraz
Profesja: Elite Knight
Gildia: Eternal Legion
Świat: Aldora
Poziom: 55
Skille: 87/87
Poziom mag.: 6
|
![]() gratz fajne itemki ale why khan naprzyklad nie obejrzy i nie da commenta mojemu samuraj setowi i katanie ktoore zrobilem dosc dawno
![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Miras XX - 15-10-2004 o 23:12. |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Plx Shield. Coś jak Rose i Mercenarys Shield
![]() @topór Lee & szata mrocznych sztuk ...chyba nigdy tego nie zrobię ;p ... Edit. Groch w puszce ;p Komentować, bo mi temat spada na drugą stronę ;p (plx ![]() Ostatnio edytowany przez Androj - 17-10-2004 o 21:46. |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 10 2004
Lokacja: Sulechów
![]() |
![]() spoko ziom masz talent
![]() ![]() ![]()
![]() |
#50 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Dragon Axe:
Golden Dragon Helmet: @topór Lee & szata mrocznych sztuk ...ekhem ;p... @up Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 08 2003
Lokacja: Podmrok
![]() |
![]() Mały (?) komentarz:
Deska z Kolcem - oryginalny pomysł ![]() Troll axe - przypomina mi z kształtem k-axe. Mocniejsze cieniowanie by się przydało... 3 - raczej przerób to na zbroję, mocniejsze cieniowanie plx. Royal Shortsword - trochę mniejszy SoV? ;] Elite Machete - bardziej to przypomina szablę Tarcze - wszystkie wykonane b. dobrze. No i oryginalny pomysł. Uriziel - malutka rękojeść... Katana - wygląda nieźle, może powinna być troche większa, jak na takie obrażenia? Samurai Helmet - mocniejsze cienie... GS - dziwnie wygląda to "coś" ponad rękojeścią :/ Dwuręczny miecz - minimalnnie większe cieniowanie. Poza tym jest fajny. Ancient Legs - przypominają raczej studded legi ![]() Czs - cienie, co to za mordka? 0.o Polishclub - lepiej wyglądałby zwykły kijaszek baseballowy :> Elven Sword - ładny, choć może trochę za cienki. Trójząb Neptuna - za cienki drążek? Sword of darkness - milusi :> Mściwa stal - za mała rękojeść w porównaniu do ostrza. Druid Staff - laska patuszka ;P (Nie lubię druidów) Red Lightsaber - widziałem podobny na tibia.de. Całkiem ładny. Elven bow - świetnie wykonany. Orcish Spear - włócznia jak włócznia... Ancient double great axe - dłuższy trzonek! Strange sword - przyzwoity mieczyk ![]() Złoty Pazur - mmm, nowy sejmitar? Firesword - ee, słaby płomień :/ Plx shield - zwana również N00b shield i Fri itanns shield ;] Dragon Axe - odrobine większe cienie i będzie prawie ideał ![]() Golden Dragon Helmet - za jasny :/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 10 2004
Lokacja: Sulechów
![]() |
![]() Lubie lubie...:> moj qmpel jest zapalonym fanem tej gry ale bardzo rzuca sie w oczy ze robisz wszystko z gothica
![]() ![]()
![]() |
#53 |
Guest
|
![]() no no fajne itemnki najlepszy według mnie jest ten łuk elfów reszta też spoko tylko pare takich sobie
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 12 2004
|
![]() No ładne, a nawet piękne można rzec, super bronie-znacznie lepiej Ci wychodzą od armorów i helmetów
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |