|
Notki |
Furora Wydarzenia ze świata Furora Moderowanie nowych tematów na tym forum zostało włączone. Proszę pilnie czekać na akceptację tematu. Moderowanie postów w niektórych tematach zostanie włączone. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 02 2007
Lokacja: Pomorze
Stan: Na Emeryturze
Imię: Vive La Vida
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Bound
|
![]() niestety... i dojdziemy do 700 stron (pewnie bluzgow) i nam zamknal temat...
![]() |
#42 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 06 2005
Stan: Niegrający
Świat: Aurora
|
![]() Own3d as hell.
Ostatnia wizyta: 21-01-2008 o 20:41 |
![]() |
![]() |
#43 |
Użytkownik Forum
|
![]() Naucz sie wreszcie wstawiac przecinki w zdaniu. Nie wypada robic takich bykow kolesiowi, ktory ciagle zwraca komus uwage na ortografie.
![]()
![]() |
#44 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 07 2006
Świat: Furora
|
![]() Cytuj:
Cos Vision Ostatnio Leje NW.
![]() |
#45 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 03 2005
Lokacja: Chorzów
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Druid
Gildia: Hail Gru
Poziom: ++
Skille: ++
Poziom mag.: ++
|
![]() Nom nie karmić trolli plis
![]() ![]()
#46 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
![]() edit: Chciałbym przeprosić wszystkich udzielającym się w tym temacie za swoje zachowanie i głupie posty w poprzednim temacie. Za te, które pisałem jako Kumulus też przepraszam. Mam nadzieje, że ten TRZECI temat o furorze będzie miał 1000+ stron, a żeby to nam się udało apeluje do ludzi popierdolonych tak bardzo jak ja (m.in. eloelo,sachar,kakaa, etc.) żeby bluzgali się tylko na priv. No i na końcu chciałbym przeprosić Kapuste, Narrowa (tego co mu evul Wirzyn bohy zabrało ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Chmurzasty - 19-04-2007 o 23:33. |
|
![]() |
#47 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#48 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 10 2006
Lokacja: Warszawa
Imię: Suppressor of Dragons
Świat: Pandoria
Poziom mag.: 51
|
![]() Cytuj:
![]() |
#49 |
Guest
|
![]() @up
nie tylko mama weszla na forum i zobaczyla jak brzydko pisze jej synek i kazala przeprosic wszytkich uzytkownikow ![]() |
![]() |
#50 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
btw ma ktos dragon lance do sprzedania ?;[ http://www.legialive.pl/news.php?id=21824
yoo Ostatnio edytowany przez Khazul - 19-04-2007 o 23:48. |
|
![]() |
![]() |
#51 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 04 2005
Lokacja: Wrocek
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 80+
Skille: 88+
Poziom mag.: 19
|
![]() Cytuj:
@chmurzasty ;* wrocławian tak pozatym ; p @down tez mam kicki jakies ale nie 90 razy na 30min ; p (tak wychodzi z twoich obliczen xD) Ostatnio edytowany przez Kapucha - 19-04-2007 o 23:49. |
|
![]() |
![]() |
#52 |
Guest
|
![]() @eloelo
Forum bez Ciebie to jak Zwidek bez POnczków ^^ Offtop: Ktoś jeszcze ma Neostrade i rozłancza mu się "Średnio" co 20 sec 20x w 30 minutach ![]() ![]() ![]() Dla eloelo kumatych: Taif w tym tygodniu był 1h~ online =P Edit: Tylko dzisiaj miałem takie eloelo kicki >.> Ostatnio edytowany przez Neanoneek - 19-04-2007 o 23:55. |
![]() |
#53 |
Guest
|
![]() @up
moze kupował blessy po ostatnim dedzie ![]() @ neostrada napewno fallathanu i tomo crusade ktorzy dostali kicka akurat jak ich bili ![]() Ostatnio edytowany przez eloelo220 - 19-04-2007 o 23:51. |
![]() |
#54 |
Guest
|
![]() Jak juz wspomnial ktos tam nie trzeba miec 127 lvl'a zeby stwierdzic ze [CHAR]Demthes[/CHAR] to zlodziej. Nie dowiedzialem sie tego z forum tak jak ty wiekszosci bzdur ktore tutaj piszesz tylko od Jedi'a. Moze i jest naiwny ale naprawde uwazal go za qmpla ktoremu mozna ufac. Mam nadzieje tylko ze juz wie ze polakom nie mozna ufac.. nigdy..
|
![]() |
#55 |
Guest
|
![]() Ludzie z Wrocka,
Zrobiliście wjazd na chate Chmurzastemu że tak przeprasza czy na serio go mama zlała krzesłem <3? |
![]() |
#56 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 01 2005
Imię: Master Ozon
Profesja: Elite Knight
Gildia: Dark Signs
Poziom: 104
Skille: 88/81
Poziom mag.: 7
|
![]() Cytuj:
"chodzilo mi o to ze uslyszal cos na forum i gada a nie wiem jak bylo" W tym zdaniu zgadza się jedna rzecz. Nie wiesz jak bylo. Jedi nie jest Brazylijczykiem, tylko Holendrem. Wydaje mi się, że ty tu coś "usłyszałeś" i powtarzasz żeby zaistnieć. Zamilcz?-.- @down wklej jeszcze 10x emot, może Cię ktoś wkońcu zauważy... Ostatnio edytowany przez Sohard - 20-04-2007 o 00:04. |
|
![]() |
![]() |
#57 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Ukłony dla Mr.Wszechwiedzący ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
#58 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 01 2005
Imię: Master Ozon
Profesja: Elite Knight
Gildia: Dark Signs
Poziom: 104
Skille: 88/81
Poziom mag.: 7
|
![]() Cytuj:
No cóż ja pamiętam jak Demthes latał na hero hunty z Jedim, ze mną też był parę razy. Dziwne tylko, że wtedy komunikował się z uzyciem jezyka : angielskiego, szwedzkiego ![]() Ostatnio edytowany przez Sohard - 20-04-2007 o 00:13. |
|
![]() |
![]() |
#59 |
Guest
|
![]() |
![]() |
#60 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
sohrad ktos juz kiedys powiedzial ze jestes psyhicznie chory na leb i sie z tym zgadzam demthes was w huja zrobil bo jestescie niedojebani ![]() |
|