|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 |
Zbanowany
Data dołączenia: 25 01 2006
Lokacja: Żory
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Andrealfus
Profesja: Elite Knight
Świat: Trimera
Poziom: 106
Skille: 87/84
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Eurowizja od paru lat jest poprostu zalosna.
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#42 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2004
Lokacja: Gdzies tam no niewiem gdzie
Wpisy bloga: 1
Imię: BuBel i Cahreo!111oneone
Profesja: Elite Knight
Gildia: Bubel i caherero
Świat: Bubel i caherer
Poziom: Lol
Skille: 9999/99
Poziom mag.: -1
|
![]() @upup : Zagryze. Zagryze cie bo przekreciles moj nick!!!
@topic : Eurowizja... taaa... kolejny bezwartosciowy program w telewizjii polskiej. I tak zawsze jakis chinczyk ktory mieszka w japonii i urodzil sie w tajwanie wygra chociaz nie jest z europy.
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 04 2007
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Eurowizja od kilku lat staje sie komercyjnym badziewiem, akurat malo kogo obchodzi ze polacy sie dostali (nawet dobrze)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 09 2005
Lokacja: Las Vegas, Podlaskie.
Wpisy bloga: 4
Stan: Na Emeryturze
Imię: pani destrukcji
Profesja: Knight
Świat: kraina czarów
|
![]() Łasuch, nie wlepienie do mojego posta dalszej części układanki to efekt tylko silnej woli. :>
Na czyją wygraną liczycie*/stawiacie? *dziwnie powiedziane.
![]() |
#45 |
Zbanowany
Data dołączenia: 05 01 2007
Lokacja: Białystok
Stan: Niegrający
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 | ||
Master Alucard
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Jasno rzecz ujmujac - moim zdaniem, jakiekolwiek porownania miedzy zespolami odmiennych gatunkow (np metal/rock z popem, techno z Hip-hopem, hip hop z metalem) jest lekko bez sensu. To jak porownywac cukier i chili - jedno slodkie, drugie ostre, choc i jedno i drugie ma swoich zwolennikow. Pop ma to do siebie, ze nie musi byc ambitny, tylko wpadac w ucho. Bo dla jakich sluchaczy jest przeznaczona ta muzyka? Do zwyklych ludzi. Do czlowieka, ktory przyjdzie po 8 godzinach charowki do domu. Taki wycienczony gosc nie ma sily, zeby posluchac jakiejs trudnej, ambitnej (tu tez - inspirujacej) muzyki z psychologicznymi, wjezdzajacymi na ambicje tekstami. On chce usiasc, odpoczac i posluchac czegos, co szybko i gladko wpada w ucho. Co go nie zmusza do kolejnego wysilku, tym razem umyslowego.
I am Sirius son I am the infinite space I am the most conquering One Ostatnio edytowany przez Shinjix - 12-05-2007 o 00:12. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |||
Zbanowany
Data dołączenia: 17 03 2007
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Jasno rzecz ujmujac - moim zdaniem, jakiekolwiek porownania miedzy zespolami odmiennych gatunkow (np metal/rock z popem, techno z Hip-hopem, hip hop z metalem) jest lekko bez sensu. To jak porownywac cukier i chili - jedno slodkie, drugie ostre, choc i jedno i drugie ma swoich zwolennikow. Cytuj:
Ja, gdy mam zamiar odpocząć, również chcę posłuchać czegoś łatwego(i właśnie w tej części się zgadzam), ale dla mnie to może być równie dobrze rock, jakieś fajne utwory, których gatunku nawet nie potrafię określić, czy chociażby jazz. Btw, ładnie posprzątane. @edit I jeszcze link do tematu: http://www.deviantart.com/deviation/...+age_scale%3A5 Ostatnio edytowany przez OnlyShadow - 12-05-2007 o 22:36. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Zbanowany
Data dołączenia: 17 03 2007
|
![]() Bump, bump
No i po Eurowizji. Polska w półfinale zajęła 14 miejsce. 1 miejsce, dość nieciekawa (acz ładnie wykonana) piosenka Serbii, druga Ukrainy. @edit Przypomniałem sobie o zajefajnym pokazie i wykonaniu piosenki przez zespół <bodajże, bylem dosyć senny i mogę nie pamiętać nazwy> Apocalypto. @down Dokładnie. Ostatnio edytowany przez OnlyShadow - 13-05-2007 o 15:44. |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 07 2006
![]() |
![]() @UP:
A może Apocalyptica ;]? @Topic: Moimi faworytami byli: Turcja, Słowenia, Łotwa i ew. Gruzja. Nie znam całego rankingu, ale pewnie byli nisko ;p |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Użytkownik Forum
|
![]() Apocalyptica rox! Do tego gość, który połykał świetlówkę... To było najciekawsze w całej transmisji. Dość fajnie wyglądał też "latający" rower. Było tylko kilka wykonawców "na poziomie"... Ogólnie kiepsko :S
;[ Och, ach! |\_;[ Spyerdalay? )) \\
![]() |
#51 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: Rybnik
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Świat: Arcania
|
![]() Miala wygrac Andora ;p ale nie przeszli ;]
a Portugalka byla bardzo nice ^.^ nice nogi ;]
![]() |
#52 |
Zbanowany
Data dołączenia: 05 01 2007
Lokacja: Białystok
Stan: Niegrający
![]() |
![]() A wiecie, że zwycięzca to kobieta? Patrzyłem tylko na zdjęcia a dzisiaj przeczytałem artykuł o.O
|
![]() |
![]() |