![]() |
#41 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 10 2005
Lokacja: Łódź
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Iridia
|
![]() Cytuj:
Polowa z Was umie tylko pier****, porownywac UF do Vision itp, a tak naprawde gowno wie o sytuacji jaka sie dzieje... /Metek.
![]() |
|
![]() |
#42 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 30 08 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Niegrający
Imię: ګګ۞۞۞
Profesja: Master Sorcerer
Skille: ۞
|
![]() Cytuj:
Otóż kolego , to jest tak , po co mam bić lvl , walczyc u waszego boku , skoro tylko na czas wojny , mnie 'polubicie' i sie mna zainteresujecie , a potem bedziecie mieli mnie gleboko w dupie. Zreszta co , teraz jestem niepotrzebny ? 150~z sd to malo ? Takich jak ja jest wiecej , i z wiekszymi umiejetnosciami , tylko wy ich nie zauwazacie bo dla was liczy sie tylko lvl, ktory wg. niektorych góruje nad umiejetnosciami ale to bzdrua. Bo wiem ze wiekszosc uf , patrzy tylko na lvl , i traktuje mnie i innych z medium lvl , jak zbyteczne scierwo. Taka jest prawda. Moze i gowno wiem , prawda , ale znam fakty - juz zaczynaja sie wyplacac , to znaczy ze UF dało dupy bynajmniej część, i przeczytaj sobie dobrze moj ostatni post i zrozum jego sens. Do tej wojny potrzeba przedewszystkim , motywacji , checi , zapalu , zaangazowania i przedewszystkim zgrania. Ale skoro juz sie niektorzy wyplacaja w trakcie wojny no to wiadomo ze czegos tutaj brak . Tutaj chodzi o to , deklarowali sie ? Tak , to jakim prawem dali dupy , jeszcze w taki sposób ! Najlepiej odejsc z placu walki odwrócony do tego wszystkiego , chowac sie i mieć all w dupie ! Ale taka sytuacja się znowu powtórzy , i znowu , i czy to ma wszystko sens ?! Nie lepiej walczyć i zakończyć te błędne koło ?! Ostatnio edytowany przez Trai'ler - 15-05-2007 o 02:16. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Guest
|
![]() Wedlug mnie i tak KAZDA wojna przeciw arc nie ma ZADNEGO sensu.. Nawet jezelibyscie expili, pekowali, wygrywali 100 do 0 we fragach to i tak Arc by nie dalo za wygrana, ubijalo was rankami czy jakos tak, a sytuacja opisana powyzej doprowadzilaby iridie do ruiny, a po co to nam?
|
![]() |
![]() |
#44 | |||
Użytkownik Forum
|
![]() A ja wiem jak wygrać, a ja wiem jak wygrać!
![]() ![]()
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
jak chcesz zwrocic na siebie uwage szukaj innych sposobów , bo juz sie powtarzasz a to wszystko robi sie nudne ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |||
Użytkownik Forum
|
![]() Hmm... To czy kogoś lubie ma tutaj akurat bardzo duże znaczenie, gdybym was lubiał to chciałbym, żebyście wygrali wojne. Ale nie chce tego. Jak dla mnie całe UF może się zrookować i ani troche szkoda mi was nie będzie... X_x
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 05 2007
Imię: Fenshi
Profesja: Knight
Gildia: Pink Piglets
Poziom: 118
|
![]() Omg
@Danthorr Ile ty masz człowieku lat? Mówisz ze tak nie lubisz UF, to po co gadasz ze wiesz jak to wygrac, skoro i tak tego nie powiesz? bezsens. Pozdro. |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |||
Użytkownik Forum
|
![]() @Grilvex:
Wiek masz pod avatarem. To czy powiem, czy też nie, zależy tylko i wyłącznie od członków UF.
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 05 2007
Imię: Fenshi
Profesja: Knight
Gildia: Pink Piglets
Poziom: 118
|
![]() @Danthorr
Ehh, dogryzłeś mi z tym avatarem, więc inaczej zadam pytanie ![]() Czy napewno masz 17 lat? A tak btw, moze podzielisz się z całą Iridią od czego to zależy =), ludzie są głodni informacji XD. Pozdro. |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 | ||
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
hum jeszcze raz pozwole sobie cos napisac ; d bo chce zeby ten ktos to przeczytal ; ] Cytuj:
Otóż kolego , to jest tak , po co mam bić lvl , walczyc u waszego boku , skoro tylko na czas wojny , mnie 'polubicie' i sie mna zainteresujecie , a potem bedziecie mieli mnie gleboko w dupie. Zreszta co , teraz jestem niepotrzebny ? 150~z sd to malo ? Takich jak ja jest wiecej , i z wiekszymi umiejetnosciami , tylko wy ich nie zauwazacie bo dla was liczy sie tylko lvl, ktory wg. niektorych góruje nad umiejetnosciami ale to bzdrua. Bo wiem ze wiekszosc uf , patrzy tylko na lvl , i traktuje mnie i innych z medium lvl , jak zbyteczne scierwo. Taka jest prawda. Moze i gowno wiem , prawda , ale znam fakty - juz zaczynaja sie wyplacac , to znaczy ze UF dało dupy bynajmniej część, i przeczytaj sobie dobrze moj ostatni post i zrozum jego sens. Do tej wojny potrzeba przedewszystkim , motywacji , checi , zapalu , zaangazowania i przedewszystkim zgrania. Ale skoro juz sie niektorzy wyplacaja w trakcie wojny no to wiadomo ze czegos tutaj brak . Tutaj chodzi o to , deklarowali sie ? Tak , to jakim prawem dali dupy , jeszcze w taki sposób ! Najlepiej odejsc z placu walki odwrócony do tego wszystkiego , chowac sie i mieć all w dupie ! Ale taka sytuacja się znowu powtórzy , i znowu , i czy to ma wszystko sens ?! Nie lepiej walczyć i zakończyć te błędne koło ?! @down oni pewnie sami nie wiedza co bedzie ... btw. 'gz' Ostatnio edytowany przez Trai'ler - 15-05-2007 o 22:08. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2005
Lokacja: Puławy
Stan: Na emeryturze
Profesja: Paladin
|
![]() A teraz spytam w prost, bedzie sie dzialo jeszcze cos w zwiazku z ta wojna, czy mam zakladac postac na innym serwerze??
offtop: 19/20 z anglika ![]()
------------------------------------------------------ http://www.pajacyk.pl http://www.polskieserce.pl Kliknij, to cie nic nie kosztuje ![]() ------------------------------------------------------ Mazur |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Zgadzam sie z Toba. Cytuj:
Nie rozgrzebuj juz powodow dla ktorych ludzie sie wyplacaja i czemu stracilismy kolejna wojne. Szkoda, ze tak sie skonczylo, po tak dobrym starcie. /Metek.
![]() |
![]() |
#53 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Sami by na to wpadli, a że do bystrych nie należą.. /Phoenix |
|
![]() |
![]() |
#54 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
Brat mi kiedyś powiedział "jeśli popelniles blad , nie rob nowych rzeczy , zeby to naprawic , napraw sam blad'. Jeśli teraz nie naprawimy tego co bylo zle , potem bedzie jeszcze trudniej... Wierze ze my polacy mamy szanse by wygrac , brak nam jedynie motywacji! Na iridi jest pelno medium polakow , z sporymi umiejetnosciami , ktorych nikt nie zauwaza zwazywszy na lvl ... Szwedzi w przeciwienstwie do nas potrafia dobrze wykorzystac swoja sile , potrafia sie zjednoczyc a lvl nie jest dla nich przeszkoda , ufaja sobie , wiedza na czym stoja i ida na przod... MAMY JESZCZE SZANSE WYGRAC TO WOJNE , NIE PODDAJMY SIE I ZAANGAZUJMY W NIĄ. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up.
Myslem, mowilem tak samo jak Ty. Oby ten zapal nie minal Ci tak szybko jak mnie. Napisales jeszcze, ze jest brak motywacji... raczej odwagi. /Metek.
![]() |
#56 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 08 2006
Lokacja: Rybnik
Stan: Aktywny gracz
Imię: Mistik Vannesa
Profesja: Elder Druid
Poziom: 45
Poziom mag.: 51
|
![]() Cytuj:
![]() Jak możesz mówić o mnie w ten sposób nic o mnie nie wiedząc?:/. Nic o mnie nie wiesz a oceniasz?? Dla mnie w tym momencie jesteś przegranym 0. Nigdy nie spotkałem się z tyloma przekleństwami w jednym zdaniu, może potrzebna ci jakaś terapia? Zastanawiałeś sie nad tym?! Dzidziusiu może zaczniesz się odzywać z szacunkiem, ponieważ nie przypominam sobie byśmy razem bawili się w piaskownicy!? 2 Polskich piesków jest w del'toro, haa.. a ty, kim tu jesteś, że tak się opowiadasz o nich? Jeżeli oni są pieskami to ty jesteś szczurkiem na Iridi. ![]() Walcząc po stronie Del'toro byłem nie tykalny na serwerze, gdy Polaczki grzali pz ja sobie spokojnie expiłem. ( Może nie liczyli się z moim zdaniem tak jak z innymi Del'Toro ale wystarczyła mi pewność że nikt mnie nie zdradzi!) Gdy był jakiś battle wskakiwałem i kosiłem. Miałem do nich zaufanie a oni do mnie i to mi wystarczyło. W tym samym czasie Polaczki sypali wzajemnie na siebie. Nie było mowy o takim incydencie w Del'toro. Zatem Shut up słonce. Daleko nam do takiego poziomu. Jeszcze jedno żeby ci nie przyszło do głowy, że zdradziłem Polaczków, otóż nie! Od początku trzymałem z swe, ponieważ wiedziałem z poprzednich wojen jak wygląda walczyć po stronie Polaczków a jak po stronie swe! Miałem kupę zabawy nie musiałem się martwić, że jakiś Polaczek wsadzi mi nożyk w plecy i tyle. @Up Trai'ler dokładnie wszyscy wiemy że pokój na tym serwerze jest jak dłuższy weekend ![]() Pozdrawiam.
Attendite a falsis prophetis - Strzeżcie się fałszywych proroków. Jezus Chrystus. Umarly za zycia by bronic swej strony. Upadal, lecz nie czekal skulony... Liberte, Egalite, Fraternite... I'm With You... Here Without You sapere aude - odważ się być mądrym. Horacy. Ostatnio edytowany przez Mistik Vannesa - 16-05-2007 o 15:08. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Guest
|
![]() A ja mam nadzieje ze Uf jeszcze coś pokaże
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Guest
|
![]() nie moge dac edita więc pykam next posta
"Dajcie Polakom rządzić, a sami się wykończą." - Otto Von Bismarck. moze to wam da do myslenia.. : > /Phoenix Vast, the sound of the white revolution~ |
![]() |
![]() |
#59 |
Guest
|
![]() jak tak dalej pojdzie to w przyszłym tygodniu all sie wypłacą, a za dwa już będą się burzyć 'o pea sfe'
|
![]() |
![]() |
#60 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 08 2006
Lokacja: Rybnik
Stan: Aktywny gracz
Imię: Mistik Vannesa
Profesja: Elder Druid
Poziom: 45
Poziom mag.: 51
|
![]() Cytuj:
![]() Nick jakbym chciał dawno bym ujawnił, natomiast nie widzę takiej potrzeby. Obawiam się jednak, że musi ci ktoś nosa utrzeć. Zobaczymy, jaki z Ciebie Chojrak czyt. "kowboj klawiatury” Obawiam się, że taki z ciebie gracz jak ze mnie niańka, więc zapraszam cię na pojedynek. "Krowa, która dużo ryczy, mało mleka daje" - Nie zapominaj o tym! OTS - tibia 7.6 aby nie było mowy o jakimkolwiek bocie, liczy sie tylko zdolność manualna słonko. Oficjalny wynik ogłosimy tutaj, aby wszyscy zobaczyli, jaki z Ciebie MISTRZ. O więcej szczegółów zaklikaj na gg 3986972. Ponieważ tibia.pl zabroniła rozmowy o otsach. Do usłyszenia słońce. Przepraszam czytelników za tymczasową zmianę tematu. Ale mądry głupiemu ustępuje... i dlatego ten świat później tak wygląda.... Jeszcze jedno słońce: naucz się pisać, bo póki, co "Huj" ![]()
Attendite a falsis prophetis - Strzeżcie się fałszywych proroków. Jezus Chrystus. Umarly za zycia by bronic swej strony. Upadal, lecz nie czekal skulony... Liberte, Egalite, Fraternite... I'm With You... Here Without You sapere aude - odważ się być mądrym. Horacy. |
|
![]() |
![]() |