Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Iridia

Notki

Iridia Wydarzenia ze świata Iridia

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 14-05-2007, 23:27   #41
Meteon!
Użytkownik Forum

Meteon!'s Avatar

Data dołączenia: 17 10 2005
Lokacja: Łódź

Stan: Aktywny Gracz
Świat: Iridia
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Trai'ler Pokaż post
eh musialem sie wypowiedzieć....

na poczatku i jeszcze przed wojna , wszyscy spiewali ochoczo ze beda walczyli do konca , do upadlego , ze pokaza co polacy potrafia , a teraz poprostu DAJECIE DUPY , nie wiem co wam przeszkadza , zeby walczyc dalej ?!

Jak sie cos zaczelo , to robi sie tak aby do skonczyc , a wy daliscie siana , na poczatku patrzylem na was z podziwem , szanowalem was za to ze podjeliscie walke , paczatki byly super , ale jak slysze ze sie wyplacacie poddajecie - ZAL DUPE SCISKA , poprostu brak slow!!

po co niektorzy pieprzyli glupoty ze beda walczyli do konca , w imie polakow ... a teraz grzeja pz , sie wyplacaja i h** wie co jeszcze !!!!!!!!!

powiedzcie czego wam brakuje , co chcecie , dlaczego nie chcecie walczyc , wiadomo kto pomoze , ten pomoze a pomoc zawsze wam sie przyda!!

fajnie sie poddac ? po co to ?! i tak dostaniecie cosmo paymenty + limity albo hunty 4evah i po co to , za pare miesiecy zacznie sie podobna sytuacja od nowa , tylko wtedy z gory bedziecie przegrani !!!!!!! a teraz jestescie w stanie to wygrac to walczie

ofc sorry do tych ktorych to urazilo , bo nie kieruje tego do wszystkich jedynie do tych co sobie odpuscili ; )
Wbij lv i dojdz do Polakow.
Polowa z Was umie tylko pier****, porownywac UF do Vision itp, a tak naprawde gowno wie o sytuacji jaka sie dzieje...

/Metek.

//Metek.
Meteon! jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 14-05-2007, 23:50   #42
Trai'ler
Zbanowany

Trai'ler's Avatar

Data dołączenia: 30 08 2006
Lokacja: Bydgoszcz

Stan: Niegrający
Imię: ګګ۞۞۞
Profesja: Master Sorcerer
Skille: ۞
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Meteon! Pokaż post
Polowa z Was umie tylko pier****, porownywac UF do Vision itp, a tak naprawde gowno wie o sytuacji jaka sie dzieje...

/Metek.
wiedzialem ze ktos to napisze , tylko nie spodziewalem sie ze to bedziesz ty.

Otóż kolego , to jest tak , po co mam bić lvl , walczyc u waszego boku , skoro tylko na czas wojny , mnie 'polubicie' i sie mna zainteresujecie , a potem bedziecie mieli mnie gleboko w dupie. Zreszta co , teraz jestem niepotrzebny ? 150~z sd to malo ? Takich jak ja jest wiecej , i z wiekszymi umiejetnosciami , tylko wy ich nie zauwazacie bo dla was liczy sie tylko lvl, ktory wg. niektorych góruje nad umiejetnosciami ale to bzdrua. Bo wiem ze wiekszosc uf , patrzy tylko na lvl , i traktuje mnie i innych z medium lvl , jak zbyteczne scierwo. Taka jest prawda. Moze i gowno wiem , prawda , ale znam fakty - juz zaczynaja sie wyplacac , to znaczy ze UF dało dupy bynajmniej część, i przeczytaj sobie dobrze moj ostatni post i zrozum jego sens. Do tej wojny potrzeba przedewszystkim , motywacji , checi , zapalu , zaangazowania i przedewszystkim zgrania. Ale skoro juz sie niektorzy wyplacaja w trakcie wojny no to wiadomo ze czegos tutaj brak . Tutaj chodzi o to , deklarowali sie ? Tak , to jakim prawem dali dupy , jeszcze w taki sposób ! Najlepiej odejsc z placu walki odwrócony do tego wszystkiego , chowac sie i mieć all w dupie ! Ale taka sytuacja się znowu powtórzy , i znowu , i czy to ma wszystko sens ?! Nie lepiej walczyć i zakończyć te błędne koło ?!

Ostatnio edytowany przez Trai'ler - 15-05-2007 o 02:16.
Trai'ler jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 15-05-2007, 15:13   #43
Werekxd
Guest

Domyślny

Wedlug mnie i tak KAZDA wojna przeciw arc nie ma ZADNEGO sensu.. Nawet jezelibyscie expili, pekowali, wygrywali 100 do 0 we fragach to i tak Arc by nie dalo za wygrana, ubijalo was rankami czy jakos tak, a sytuacja opisana powyzej doprowadzilaby iridie do ruiny, a po co to nam?
  Odpowiedz z Cytatem
stary 15-05-2007, 17:18   #44
Danthorr
Użytkownik Forum

Danthorr's Avatar

Data dołączenia: 23 04 2005
Lokacja: Wejherowo

Imię: Monstaar
Gildia: Group Six
Poziom: 110
Poziom mag.: 61
Danthorr ma numer GG 2109092
Domyślny

A ja wiem jak wygrać, a ja wiem jak wygrać! Ale wam nie powiem, bo was zwyczajnie nie lubie
20:13 Danthorr: bylem odreagowac
20:13 Lamalas Armanio: Waliles konia patrzac na logi z naszej rozmowy?
Cytuj:
17:48 Danthorr [11]: I tought I was always nice and polite
17:48 Rage Titus [113]: u were wrong about urself
17:48 Rage Titus [113]:
Cytuj:
20:21 Ledzeppelin [137]: jestes moim mistrzem
Danthorr jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 15-05-2007, 19:06   #45
Trai'ler
Zbanowany

Trai'ler's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Danthorr Pokaż post
A ja wiem jak wygrać, a ja wiem jak wygrać! Ale wam nie powiem, bo was zwyczajnie nie lubie
skoro wiesz to powiedz , kogo obchodzi kogo lubisz a kogo nie?

jak chcesz zwrocic na siebie uwage szukaj innych sposobów , bo juz sie powtarzasz a to wszystko robi sie nudne
stary 15-05-2007, 19:13   #46
Danthorr
Użytkownik Forum

Danthorr's Avatar

LOL

Hmm... To czy kogoś lubie ma tutaj akurat bardzo duże znaczenie, gdybym was lubiał to chciałbym, żebyście wygrali wojne. Ale nie chce tego. Jak dla mnie całe UF może się zrookować i ani troche szkoda mi was nie będzie... X_x
Cytuj:
Cytuj:
stary 15-05-2007, 19:53   #47
Grilvex
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 08 05 2007

Imię: Fenshi
Profesja: Knight
Gildia: Pink Piglets
Poziom: 118
Domyślny

Omg

@Danthorr
Ile ty masz człowieku lat?

Mówisz ze tak nie lubisz UF, to po co gadasz ze wiesz jak to wygrac, skoro i tak tego nie powiesz? bezsens.

Pozdro.
Grilvex jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 15-05-2007, 20:33   #48
Danthorr
Użytkownik Forum

Danthorr's Avatar

Smutny

@Grilvex:

Wiek masz pod avatarem.

To czy powiem, czy też nie, zależy tylko i wyłącznie od członków UF.
Cytuj:
Cytuj:
stary 15-05-2007, 21:11   #49
Grilvex
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 08 05 2007

Imię: Fenshi
Profesja: Knight
Gildia: Pink Piglets
Poziom: 118
Domyślny

@Danthorr

Ehh, dogryzłeś mi z tym avatarem, więc inaczej zadam pytanie .
Czy napewno masz 17 lat?

A tak btw, moze podzielisz się z całą Iridią od czego to zależy =), ludzie są głodni informacji XD.

Pozdro.
Grilvex jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 15-05-2007, 21:42   #50
Trai'ler
Zbanowany

Trai'ler's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Danthorr Pokaż post
Hmm... To czy kogoś lubie ma tutaj akurat bardzo duże znaczenie, gdybym was lubiał to chciałbym, żebyście wygrali wojne. Ale nie chce tego. Jak dla mnie całe UF może się zrookować i ani troche szkoda mi was nie będzie... X_x
hum , a mozna wiedziec za co mnie nielubiles/nielubisz , skoro nawet slowa nie powiedzialem w twoim kierunku ? Skoro masz takie zdanie na temat , to fajnie. Ale po co kilka razy mowic to samu typu ' ja wiem ale nie powiem ' - takie cos jest gowno warte , jak wiesz to powiedz , jak nie chcesz powiedziec to nic nie mow. Prosto i na temat

hum jeszcze raz pozwole sobie cos napisac ; d
bo chce zeby ten ktos to przeczytal ; ]

Cytuj:

/Metek.
wiedzialem ze ktos to napisze , tylko nie spodziewalem sie ze to bedziesz ty.

Otóż kolego , to jest tak , po co mam bić lvl , walczyc u waszego boku , skoro tylko na czas wojny , mnie 'polubicie' i sie mna zainteresujecie , a potem bedziecie mieli mnie gleboko w dupie. Zreszta co , teraz jestem niepotrzebny ? 150~z sd to malo ? Takich jak ja jest wiecej , i z wiekszymi umiejetnosciami , tylko wy ich nie zauwazacie bo dla was liczy sie tylko lvl, ktory wg. niektorych góruje nad umiejetnosciami ale to bzdrua. Bo wiem ze wiekszosc uf , patrzy tylko na lvl , i traktuje mnie i innych z medium lvl , jak zbyteczne scierwo. Taka jest prawda. Moze i gowno wiem , prawda , ale znam fakty - juz zaczynaja sie wyplacac , to znaczy ze UF dało dupy bynajmniej część, i przeczytaj sobie dobrze moj ostatni post i zrozum jego sens. Do tej wojny potrzeba przedewszystkim , motywacji , checi , zapalu , zaangazowania i przedewszystkim zgrania. Ale skoro juz sie niektorzy wyplacaja w trakcie wojny no to wiadomo ze czegos tutaj brak . Tutaj chodzi o to , deklarowali sie ? Tak , to jakim prawem dali dupy , jeszcze w taki sposób ! Najlepiej odejsc z placu walki odwrócony do tego wszystkiego , chowac sie i mieć all w dupie ! Ale taka sytuacja się znowu powtórzy , i znowu , i czy to ma wszystko sens ?! Nie lepiej walczyć i zakończyć te błędne koło ?!

@down

oni pewnie sami nie wiedza co bedzie ... btw. 'gz'

Ostatnio edytowany przez Trai'ler - 15-05-2007 o 22:08.
stary 15-05-2007, 21:44   #51
Bandzioch
Użytkownik Forum

Bandzioch's Avatar

Data dołączenia: 22 08 2005
Lokacja: Puławy

Stan: Na emeryturze
Profesja: Paladin
Domyślny

A teraz spytam w prost, bedzie sie dzialo jeszcze cos w zwiazku z ta wojna, czy mam zakladac postac na innym serwerze??

offtop:
19/20 z anglika
Kliknij, to cie nic nie kosztuje
------------------------------------------------------
Mazur
Bandzioch jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 15-05-2007, 23:00   #52
Meteon!
Użytkownik Forum

Meteon!'s Avatar

Domyślny

Cytuj:
hum jeszcze raz pozwole sobie cos napisac ; d
bo chce zeby ten ktos to przeczytal
"Ten ktos " juz to przeczytal.
Zgadzam sie z Toba.

Cytuj:
Tutaj chodzi o to , deklarowali sie ? Tak , to jakim prawem dali dupy , jeszcze w taki sposób !
Nie jestes pierwsza osoba ktora o to pyta.
Nie rozgrzebuj juz powodow dla ktorych ludzie sie wyplacaja i czemu stracilismy kolejna wojne.
Szkoda, ze tak sie skonczylo, po tak dobrym starcie.

/Metek.

//Metek.
stary 15-05-2007, 23:36   #53
WONSZ
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Grilvex Pokaż post
@Danthorr

Ehh, dogryzłeś mi z tym avatarem, więc inaczej zadam pytanie .
Czy napewno masz 17 lat?

A tak btw, moze podzielisz się z całą Iridią od czego to zależy =), ludzie są głodni informacji XD.

Pozdro.
Ten polski śmietnik nie zasługuje na to, żeby im to powiedzieć
Sami by na to wpadli, a że do bystrych nie należą..

/Phoenix
  Odpowiedz z Cytatem
stary 15-05-2007, 23:39   #54
Trai'ler
Zbanowany

Trai'ler's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Nie jestes pierwsza osoba ktora o to pyta.
Nie rozgrzebuj juz powodow dla ktorych ludzie sie wyplacaja i czemu stracilismy kolejna wojne.
Szkoda, ze tak sie skonczylo, po tak dobrym starcie.

/Metek.
Ofc , a moze warto odpowiedziec na pytanie , ktore zadaje sporo ludzi... Zreszta jak bedziecie zatajali prawde , do niczego nie dojdziemy ... Błędy trzeba naprawiać zaraz po ich popełnieniu... Lepiej teraz wiedzieć co zrobiło się źle , niż myśleć potem , gdy będzie za późno i będzie można popełnić te same błędy...

Brat mi kiedyś powiedział "jeśli popelniles blad , nie rob nowych rzeczy , zeby to naprawic , napraw sam blad'.

Jeśli teraz nie naprawimy tego co bylo zle , potem bedzie jeszcze trudniej...
Wierze ze my polacy mamy szanse by wygrac , brak nam jedynie motywacji! Na iridi jest pelno medium polakow , z sporymi umiejetnosciami , ktorych nikt nie zauwaza zwazywszy na lvl ... Szwedzi w przeciwienstwie do nas potrafia dobrze wykorzystac swoja sile , potrafia sie zjednoczyc a lvl nie jest dla nich przeszkoda , ufaja sobie , wiedza na czym stoja i ida na przod...

MAMY JESZCZE SZANSE WYGRAC TO WOJNE , NIE PODDAJMY SIE I ZAANGAZUJMY W NIĄ.
stary 15-05-2007, 23:52   #55
Meteon!
Użytkownik Forum

Meteon!'s Avatar

Domyślny

@up.

Myslem, mowilem tak samo jak Ty.
Oby ten zapal nie minal Ci tak szybko jak mnie.

Napisales jeszcze, ze jest brak motywacji... raczej odwagi.

/Metek.

//Metek.
stary 16-05-2007, 15:03   #56
Mistik Vannesa
Użytkownik Forum

Mistik Vannesa's Avatar

Data dołączenia: 07 08 2006
Lokacja: Rybnik

Stan: Aktywny gracz
Profesja: Elder Druid
Poziom: 45
Poziom mag.: 51
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Werekxd Pokaż post
@Mystic~

TY I DEL TORO UHEHEUEHUEHEUHEUEHUE Hujem byles, Huja widziales i huja wiesz o Isarze, wiec sie nie odzywaj, ja pierdole :| Za czasow prawdziwych Del'toro na Isarze, nie bylo tam ani JEDNEGO polaka, wiec pyskiem w dol, bo 'zal'. Obecnie w RoB czy jak tam oni sie nazywaja jest moze jeden lub dwoch prawdziwych Torossow i 2 polskich pieskow, ktorzy nic nie znacza..

Jak możesz mówić o mnie w ten sposób nic o mnie nie wiedząc?:/. Nic o mnie nie wiesz a oceniasz?? Dla mnie w tym momencie jesteś przegranym 0. Nigdy nie spotkałem się z tyloma przekleństwami w jednym zdaniu, może potrzebna ci jakaś terapia? Zastanawiałeś sie nad tym?!
Dzidziusiu może zaczniesz się odzywać z szacunkiem, ponieważ nie przypominam sobie byśmy razem bawili się w piaskownicy!?

2 Polskich piesków jest w del'toro, haa.. a ty, kim tu jesteś, że tak się opowiadasz o nich? Jeżeli oni są pieskami to ty jesteś szczurkiem na Iridi.
Walcząc po stronie Del'toro byłem nie tykalny na serwerze, gdy Polaczki grzali pz ja sobie spokojnie expiłem.
( Może nie liczyli się z moim zdaniem tak jak z innymi Del'Toro ale wystarczyła mi pewność że nikt mnie nie zdradzi!
) Gdy był jakiś battle wskakiwałem i kosiłem. Miałem do nich zaufanie a oni do mnie i to mi wystarczyło. W tym samym czasie Polaczki sypali wzajemnie na siebie. Nie było mowy o takim incydencie w Del'toro.
Zatem Shut up słonce. Daleko nam do takiego poziomu.

Jeszcze jedno żeby ci nie przyszło do głowy, że zdradziłem Polaczków, otóż nie!
Od początku trzymałem z swe, ponieważ wiedziałem z poprzednich wojen jak wygląda walczyć po stronie Polaczków a jak po stronie swe! Miałem kupę zabawy nie musiałem się martwić, że jakiś Polaczek wsadzi mi nożyk w plecy i tyle.

@Up

Trai'ler dokładnie wszyscy wiemy że pokój na tym serwerze jest jak dłuższy weekend Będą zapewne kolejne nic nie znaczące wojny i wielkie obietnice, natomiast sami wiemy jak to rzeczywiście wygląda. Tak naprawdę już zawsze będzie na tym serwerze. Zatem polecam poczekać na nowy serwer i tam będzie można zabłysnąć.

Pozdrawiam.
I'm With You... Here Without You
sapere aude - odważ się być mądrym. Horacy.

Ostatnio edytowany przez Mistik Vannesa - 16-05-2007 o 15:08.
Mistik Vannesa jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 16-05-2007, 22:48   #57
Ziomaloslaw
Guest

Domyślny

A ja mam nadzieje ze Uf jeszcze coś pokaże

Odpowiedz z Cytatem
stary 17-05-2007, 19:45   #58
WONSZ
Guest

Domyślny

nie moge dac edita więc pykam next posta

"Dajcie Polakom rządzić, a sami się wykończą."
- Otto Von Bismarck.

moze to wam da do myslenia..

: >

/Phoenix Vast, the sound of the white revolution~
  Odpowiedz z Cytatem
stary 17-05-2007, 21:39   #59
WONSZ
Guest

Domyślny

jak tak dalej pojdzie to w przyszłym tygodniu all sie wypłacą, a za dwa już będą się burzyć 'o pea sfe'
  Odpowiedz z Cytatem
stary 18-05-2007, 01:32   #60
Mistik Vannesa
Użytkownik Forum

Mistik Vannesa's Avatar

Data dołączenia: 07 08 2006
Lokacja: Rybnik

Stan: Aktywny gracz
Profesja: Elder Druid
Poziom: 45
Poziom mag.: 51
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Werekxd Pokaż post
To, ze jestes zerem i huja widziales na Isarze, wywnioskowalem po Twoim stwierdzeniu 'DOL TORRO'. Well, powiedz mi jaki ma/mial twoj nick na Isarze, a nie pierdol glupot, bo gadac to kazdy moze. Moge byc szczurkiem, psem, losiem na iridi, jebie mnie twoje zdanie
Haa ...a zwykła literówka? Trudno było na to wpaść więc się nie będę czepiał.
Nick jakbym chciał dawno bym ujawnił, natomiast nie widzę takiej potrzeby. Obawiam się jednak, że musi ci ktoś nosa utrzeć. Zobaczymy, jaki z Ciebie Chojrak czyt. "kowboj klawiatury” Obawiam się, że taki z ciebie gracz jak ze mnie niańka, więc zapraszam cię na pojedynek.

"Krowa, która dużo ryczy, mało mleka daje" - Nie zapominaj o tym!

OTS - tibia 7.6 aby nie było mowy o jakimkolwiek bocie, liczy sie tylko zdolność manualna słonko. Oficjalny wynik ogłosimy tutaj, aby wszyscy zobaczyli, jaki z Ciebie MISTRZ. O więcej szczegółów zaklikaj na gg 3986972. Ponieważ tibia.pl zabroniła rozmowy o otsach. Do usłyszenia słońce.

Przepraszam czytelników za tymczasową zmianę tematu. Ale mądry głupiemu ustępuje... i dlatego ten świat później tak wygląda....

Jeszcze jedno słońce: naucz się pisać, bo póki, co "Huj" się pisze tak "Chuj". Zapamiętaj raz na zawsze.
I'm With You... Here Without You
sapere aude - odważ się być mądrym. Horacy.
Mistik Vannesa jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania