|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 |
Użytkownik Forum
|
![]() Robie,robie tylko narazie musze wyrobic z jebanymi ocenami bo nie zdam a to oznacza 0 kompa i netu..
@Kolos Ja mam przestac robic ? Ja nie ty ![]()
SDAFHHFAAAAH Ostatnio edytowany przez Koper of Drawno - 23-05-2007 o 00:31. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#42 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 02 2007
Lokacja: Elbląg
Stan: Na Emeryturze
Imię: Hadug
Profesja: Elder Druid
Świat: Pacera
Poziom: 41
Poziom mag.: 48
|
![]() Cytuj:
"Myślą, że są elitą. On jest zwykłym dupkiem, ona pospolitą dziwką" Jakim prawem ty nazywasz kogos elitą? To, że jego fake są lepiej wykonane nie świadczy o nim, tylko o jego umiejętnościach. A tak właśnie zobaczyłem te wielkoludy to se pomyślałem ze są z fake'u Kwasa, ale niewiedziałem czy sam robił. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2005
Lokacja: Dark Dimension - Plains of Shadows
Profesja: Rookstayer
Gildia: Patrz nick.
Świat: Antica
Poziom: N/A
Skille: Zmienne
Poziom mag.: ..
|
![]() @up
Znalazł się inteligent. Myśli, że napisze wierszyk z dwoma bluzgami, to może każdego jechać... Posłuchaj, człowieku, jakbyś uważnie czytał tematy na tym forum, albo przynajmniej jako-tako rozumiał słowo "Elita", tobyś wiedział, czemu kogokolwiek tak nazywa. Ale nie wiesz, więc pozwól, że ci to wytłumaczę: Na forum jest pewna grupa ludzi, którzy robią dobre fake. Naprawdę dobre, wybijające się ponad resztę. Nie kolejne typu "super-hiper-mega hiroł, z pospolicie dostępnym outfitem, który idzie po idealnie prostej (robionej w OTS ME) drodze i zarzyna jedną ręką potwory, które normalnego człowieka zabiłyby śmiechem". Fake z NAPRAWDĘ dobrą fabułą, własnymi (przynajmniej częściowo) outfitami, dobrą grafiką (pomijamy tu pseudofejkowców używających OTS ME do przyklejenia jednego drzewa na trawie), częściowo zapełnionymi plenerami itp. Naprawdę DOBRE i INNE od wszystkiego, co tu jest. Tych ludzi właśnie nazywamy "Elitą". Dlatego taki np. Turok czy Eerion (o Avagerze nie wspominając, bo większość wie, kto to) są tu poważani, a z ich komentem każdy się liczy. Dlatego on nazywa ludzi Elitą, panie Zwykły Dupek. @down No niekoniecznie łatwo. Niewielu jest ludzi, którzy robią DOBRE fake, inne od tego, co tu na forum jest. Nie kolejne "śmieszne" paski, nie kolejne "świetne" super-hiroł fake, nie kolejne wojny orków, minosów, trolli itp. Wbrew temu co widać, większość z tego co jest na forum to wtórne do bólu, żałosne imitacje tego, czym powinien być fake. Popatrz choćby na fake Crystal12 (OTS ME, barbarzyńcy w cylindrach, kolorowe Crown Armory na ścianach itp), wcale daleko nie masz. Co prawda ten fake wcale nie jest totalnym dnem, ale ma dość blisko do osiągnięcia go.
![]() Wkurzyłem, pochwaliłem, obraziłem kumpla? Podoba/nie podoba Ci się coś we mnie/moim avatarze/stylu pisania itp? Wyraź to TU, wstawiając mi notę. ----(\_/) <=(x.x)=|-o - Stop zającom w podpisach! --- (> <) Ostatnio edytowany przez Dark Alphadron - 26-05-2007 o 13:40. |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2007
Lokacja: Toruń
![]() |
![]() @Dark Alphadron:
Wnioskując z twojej wypowiedzi na tym forum zostać "Fake'owym Elitą" zostać naprawdę łatwo. Dzisiejszy poziom fale'ów jest naprawdę niski i wielu userów(których nazywam pospolicie dzieciarnią) nazywa siebie Elitą.Np. jedną z osób najbardziej wkurzających mnie na forum jest nie kto inny jak Zeberek. I ludzie: Zróbcie coś innego niż Turniej bo jak takie coś widzę to obrzygam monitor od razu!Na początku fake'ów były tylko pojedyńcze sklejki bez efektów.Później ja i Crowal(którego aktualnie nie ma na forum)zaczeliśmy robić wojny orków,później w modę,razem z przyjściem Miszy i Nadrilla,weszły krótkie historyjki humorystyczne.Teraz nagle Turnieje,weźcie zróbcie coś ciekawego,chociaż pod względem fabuły!Ja mam dość ambitny projekt,ale sęk w tym,że nigdy nie chciało mi się go w całości zrobić(miałem 3 podejścia ![]() Ostatnio edytowany przez Oerciak - 26-05-2007 o 13:33. |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 10 2006
Lokacja: Daleko od rzeczywistości...
Profesja: Druid
![]() |
![]() @Oerta
Czy tobie chodzi o turniej X versus Y? Każdy podejrzewa mnie o płytką fabułę ze względu na to, że to "turniej", ale chciałbym zobaczyć wyraz twarzy większości forumowiczów jak turniej w moim fake'u się zazcnie... Btw. Nie róbmy offtopa, bo nas mody zniszczą... @Eerion I tak zostanę przy swoim. Nie robię na siłe, lecz dla przyjemności więc co mi tam. Mimo wszystko będę się starał o najlepsze oceny. @Alphadron Masz racje. Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Shuki - 26-05-2007 o 21:27. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 09 2005
Lokacja: Białystok.
Stan: Niegrający
![]() |
![]() W takim razie zobaczymy czym nas zaskoczysz.
![]() |
#47 | ||||
CS Tibia.pl Team
|
![]() Cytuj:
Choć może raczej - podmieniłeś jedno słowo? Bo to się nie trzyma kupy dziecko. @Dark Alphadron Dzięki za wyróżnienie, jednak ja się nie chcę uważać i nie chcę być dopisywany do elity. Już pomijając fakt, że moje fake stoją na graficznie średnim poziomie. Elita fake'owa, czy jakakolwiek elita to raczej zamknięte towarzystwa. Które wspiera się nawzajem. Mi to peirwsze nie pasuje, a do drugiego się nie dopasuje. Oczywiście - ja podrapię ciebie, ty podrapiesz mnie - pomagam sobie z np. Kwasem, Koperem czy innymi graficznie. Ale jak nie podoba mis ie co robią to kopa w dupę i tyle. Cytuj:
Gdybym ja miał wypisać ludzi, którzy należą do elity to hmm... (kolejność przypadkowa) 1. Drakon - fabuła słaba, ale dobrze grafiki robi 2. Kwaso - abrdzo dobry fake'owiec. Grafik boski 3. Avatger - Po prostu ![]() 4. KalasantyX - za genialnego fake (1 część była słąbiutka, druga jest genialna) 5. Kwaso - bo dobry jest w te klocki 6. Dark Alphadron - wiadomo. 7. Dejvo (emerytura ![]() 8. Dark Kriss (emerytura). Jestem z pierwszych lepszych fake'owców o ile mnie pamięć nie myli. 9. Turok - tak ogólnie. 10. Glaves - dobre grafiki robi. Fabułą może niespecjalna, ale tak to ok. Prawdopodobnie kogoś pominąłem, ale nieważne. Tak czy siak - nie chcę, aby stał się tutaj flame. Chciałem tylko osobiście pokazać, że gdybym miał uznać jakąś elitę - to ci panowie by tam byli. Aha i chciałem dodać tylko jedno - Crowala nie wpisałem, bo IMHO jego fake suxxowały kompletnie. A to, że masie się podobało - trudno. Eragon tez sie podoba masie a to śmieć. Cytuj:
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2005
Lokacja: Dark Dimension - Plains of Shadows
Profesja: Rookstayer
Gildia: Patrz nick.
Świat: Antica
Poziom: N/A
Skille: Zmienne
Poziom mag.: ..
|
![]() @Eerion
Ja? Elita? O.o Nie (tylko) grafika się liczy. Fabuła z Twoich fake miażdży. @topic Koper prawie zrobił next part fake. Ale nie chce mu się dokończyć, bo gra w Fable i nabija sobie punkty zła. Mnie ma w dupie, olewa to, co mówię. Radziłbym wam nie nastawiać się na zbyt szybką premierę. @down Szybki jesteś... Reported. Poza tym jeśli masz na myśli "Przygody Kwasa i jego kompanii" to był super hiroł - za to dobrze zrobiony. Co to pseudo-fanów - zawsze tak jest, zawsze tak było. I niestety zawsze będzie, bo ludzie nie mądrzeją. A na dzisiejsze czasy nawet wprost przeciwnie...
![]() Wkurzyłem, pochwaliłem, obraziłem kumpla? Podoba/nie podoba Ci się coś we mnie/moim avatarze/stylu pisania itp? Wyraź to TU, wstawiając mi notę. ----(\_/) <=(x.x)=|-o - Stop zającom w podpisach! --- (> <) Ostatnio edytowany przez Dark Alphadron - 24-06-2007 o 01:00. |
![]() |
![]() |