|
Notki |
Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 |
Guest
|
![]() Hmmmm.....
Widac kto tu sie wypowiada...... Co z tego ze ktos uzywa Bota?? I jest Botterem?? Jak dzieciaku bedziesz starszy i bedziesz mial poukladane w tej pustaj lysej pale to moze ale tylko MOZE zrozumiesz ze uzywanie bota to jakby codzienosc dzisiejszych sorcow i druidow. Wiec kurwa niepierdol mi ze jak uzywa bota to jest zly i trzeba powiedziewc o tym mamusi. Znam Xeremona z RL wiec niepierdol mi tu ze jest n00bem i tak dalej... Pomagal nietylko mi ale i wiekszosci graczy ktorych spotkal Staral im sie pomagac w miare wolnego czasu i swoich mozliwosci. Wiec co ty mi tu pieprzysz o n00bach?? Znajac zycie jestes kolejnym znudzonym dzieckiem neostrady ktory biega rozchihrany naokolo krzesla krzyczac PLZ FREE ITEMZ ---PL ROX BR SUX. Podobno jak sie kogos dobrze niezna to sie niewypowiada na jego temat... Ale..... ehhh |
![]() |
|
![]() |
#42 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 06 2006
Lokacja: Stąd
Stan: Początkujący
Imię: Cargan
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Ruthless Academy
Świat: Candia
Poziom: 68
Skille: 85/71
Poziom mag.: 15
|
![]() Mylisz sie, nauczylem sie do wszystkiego dochodzic powoli (bez podtekstow).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 10 08 2007
Lokacja: Wrocław
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Xeremon
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Ever Dream
Poziom: 112
Skille: 27
Poziom mag.: 68
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wazne ze sie pogodzilismy
![]() O free itans nie prosze nigdy ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 12 2006
Lokacja: www.tibiaspy.com
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Arrowmaster, z tobą się nie zgodzę ponieważ między innymi nie wiesz prawdopodobnie do czego używa w/w gracz bota. Może on używac tylko Light Hacka lub Auto Uh jakby miał jakiś problem (np. mana sie mu skączyła)
Ja używałem bota kiedyś tylko dla Light Hacku i auto uh.
![]() |
#46 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2007
|
![]() czlowieku a wiesz ze jest taka opcja jak ignore? po co ty sie tak wnerwiasz na jakiegos kretyna? tak swoja droga to :
"Nieznoszę ludzi, którzy gadają o mnie nie prawdziwe rzeczy. Polewkowe z was POLACZKI oj polewkowe..." o jakie rzeczy ci chodzi? i powiedz mi jak duzo spotkales cudzoziemcow ze masz prawo sie tak wypowiadac o naszym kraju i jego czlonkach "polaczki" -_- @down ja nie widzialem polaka mowiacego "plx plx fri itans" tylko "prosze daj jakies rzeczy" czy cos w tym stylu. nie pomyslales ze br/swe/ger/i inne kraje moga mowic to w twoim jezyku ze ty tego nie rozumiesz? bo ja do niedawna tez tak myslalem ale sie mylilem i powiem tyle: w kazdej narodowosci sa nooby/newbie/i wszelkie inne typy graczy! Ostatnio edytowany przez Kyrfal - 23-08-2007 o 18:01. |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Zbanowany
|
![]() NIGDY nie widziałem BR ani SWE proszącego o fri itanz - PL CODZIENNIE proszą mnie o fri itamz.
Jeszcze NIGDY BR ani SWE nie zbloczyli mnie ani nie zakosili mi lootbaga! - Połowa PL to zawistne ch*je które blocza i kradną lootbagi! Ostatnio edytowany przez X3R3 - 23-08-2007 o 15:50. |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2007
|
![]() dziwny jestes xD, rozmawialem o tym z toba na candi i mi przyznales racje, a teraz mowisz ze on ma racje
lol, ja sie juz nie bede udzielac ^^ |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Zbanowany
|
![]() J*bany polski rozwydrzony bachor z non pvp. Podchodzi do mnie i:
16:54 Tomek the fighter [15]: twoja stara to kurwa noobie 16:54 Tomek the fighter [15]: i sie jebie z gierty6chem 16:54 Tomek the fighter [15]: chce twoja starom 16:55 Tomek the fighter [15]: twoja stara a ty jestes napewno z ulicy 16:55 Tomek the fighter [15]: twoja stara to kopara a twuj stary ja odpala 16:55 Tomek the fighter [15]: kurwo 16:55 Tomek the fighter [15]: jebevbjionmk 16:56 Tomek the fighter [15]: wspukczuhe twojej starej ze urodzila taka kurwe jak ty zjebie 16:56 Tomek the fighter [15]: hyba z twojej mordy bo wyglada jak ogurek 16:57 Tomek the fighter [15]: t 16:57 Tomek the fighter [15]: hej 16:57 Tomek the fighter [15]: gdzoie ejstes pod latarnia 16:57 Tomek the fighter [15]: wyjeb mnei 16:57 Tomek the fighter [15]: dam ci 1 gp za to 16:57 Tomek the fighter [15]: ej jak taqm twoja stara wczoraj sie z nia jebalem na tibi 16:58 Tomek the fighter [15]: dobra jest 16:58 Tomek the fighter [15]: powiedziala ze jestes tibio jebcem 16:58 Tomek the fighter [15]: yjhu8 16:58 Tomek the fighter [15]: panie kurwo zjebana 16:58 Tomek the fighter [15]: mam do pana spraba 16:58 Tomek the fighter [15]: daj mi swoja starom na noc 17:00 Xeremon [70]: No ile masz lat gówniarzu - 12? 17:00 Tomek the fighter [15]: ulica larni 17:00 Tomek the fighter [15]: nie 17:00 Tomek the fighter [15]: tyleile twoja stara 17:00 Tomek the fighter [15]: -1 17:00 Xeremon [70]: No pochwal sie 17:00 Tomek the fighter [15]: 14 17:00 Tomek the fighter [15]: a co 17:00 Tomek the fighter [15]: jestes tibiojebcom 17:00 Xeremon [70]: Wlasnie widze 17:00 Tomek the fighter [15]: jat twoja stara i ojciecv 17:00 Xeremon [70]: Po twoim stylu grania widze ze masz 14 lat 17:00 Tomek the fighter [15]: ja tez cie widze na codzien ganiasz z teletubisiami po luzku 17:01 Xeremon [70]: No podawaj 17:02 Tomek the fighter [15]: ok 17:02 Tomek the fighter [15]: ulica 17:02 Tomek the fighter [15]: sportowa 34 17:02 Tomek the fighter [15]: bielsko-biala ![]() Jeżeli kiedykolwiek będę w Bielsko-Białej, to mu naj*bie! Żaden mały niewyżyty gnojek, nie będzie wyzywał mnie i moich rodziców. Mam okazje do przemówienia gnojowi do rozumu i ją wykorzystam. Ostatnio edytowany przez X3R3 - 30-08-2007 o 18:27. |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ma mniej niż 14 lat albo jest na coś chory
![]() Mi też codziennie ludzie piszą głupoty podobne do tych, to na Candii norma. Najlepiej odrazu takie coś ignorować ![]()
22:14 GM Faerwynn on Candia [2]: you'll end up in a prison, picking up soap for some bald guy ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Użytkownik Forum
|
![]() Powinienes rozwazyc kupno slownika ortograficznego z zasadami pisowni
![]() Botterow trzeba tepic (moze nie x-ray, ale na pewno macro). |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Użytkownik Forum
|
![]() Colo'Bro uwazajcie na niego, je*any thief
![]() 49 lvl, zal go. |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 | |
Zbanowany
|
![]() Uważajcie na gościa o nicku Misinovic. Na bank kupiony char. Thief, lurer, trapper.
Edit: Dziś jakiś młotek, przeprowadził zemną ten o to niezwykle inteligentny dialog: Cytuj:
Ostatnio edytowany przez X3R3 - 11-09-2007 o 18:13. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#56 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Niel Turia ma juz dawno u mnie ignore (teksty typu 'czary mary twoja stara i twoj stary') :/
Nie wiem czy dobrze pamietam, ale on ma 10 lat (i mysli ze jest kozak). Lol: Cytuj:
Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Arrowsmaster - 12-09-2007 o 17:50. Powód: nieznany |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 09 2007
Lokacja: Bermudy
Imię: Agalion Luthien
Profesja: Elder Druid
Gildia: Holy Riders
Świat: Eternia
Poziom: 32
Poziom mag.: 26
![]() |
![]() Co za kretyni bronią bottera? X3r3mon używasz botów oznacza to,że jesteś nierobem, polaczkiem (z pl) i no nie będe mówił bo nie zniżam się do poziomów takich noobów jak ty...Powiem tylko tak: Arrowsmaster ma 100% i chyba każdy normalny gracz i każdy szanujący swoją wartość i siebie samego a także innych przyzna mi rację. Zal mi ciebie, usuń bota zrób, nową postać i dojdź do tego wszystkiego powoli, chyba że nie umiesz to oznacza że jesteś BEZTALENCIEM
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Guest
|
![]() @up
Ci kretyni co bronią bottera, to ci którym kiedyś pomogłem (nie fri itanz) i jestem ich friendem, z którymi razem huncilem, bloczyłem tych co bloczą innych, uciekałem przed demonami, ratowałem dupy i deadałem razem z nimi. I wiesz co? Zazwyczaj nikogo nie mam w dupie, ale są wyjątki. Mam cię w dupie. Ty mnie też, ale ja bardziej mam to w dupie, że ty masz mnie w dupie, niż to że mam to w dupie, że nazywają mnie "OOO BOTER - SZMATA". A tak poza tym to już nie gram i już pewnie nie będę grał na bocie. Ale boterów raportował nie będę. |
![]() |
![]() |
#59 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 09 2007
|
![]() Lol, ja mieszkam w Bielsku, nawet blisko xD Jak by mnie obchodziło jakieś lamerskie dziecko neo to może bym mu i najebał, ale po co ; p
Grałem na no pvp na Refugii i jest tak samo jak na Candii, dużo nooba, thiefów i ogólnie szkoda gadać. Ale widziałem na co sie decyduję, chciałem grać w spokoju, bez huntów itp Do botterów mam lekki żal, bo przez nich prawie nikomu nie chce się grać uczciwie, wszyscy tylko używają cavebota na noc i mają kase i lv.. i to nie tylko polacy, wielu hlvl Szwedów, Anglików i innych niby to uczciwych narodów. Jak się nad tym zastanowię to mam to w dupie, to tylko pixelowa gierka, wisi mi to czy któs sobie w niej ułatwia życie, te zjebki co wyzywają tego xeremona (czy jak mu tam) niech się zastanowią czy nie walnęli się ostatnio czymś twardym w łeb, bo szkoda ich słuchać.. rozmowy z noobami - n/c albo ignore, albo można pozlewać i poudawać że się ich boi czy coś : o Niepotrzebnie się rozpisałem ale kij |
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Guest
|
![]() Co masz cos do polakuf?1 masz cos do polakuf?/
|
![]() |