![]() |
#41 |
Użytkownik Forum
|
![]() Denerwuje mnie takie płaszczenie się na forum -.- jeżeli wiesz samemu że totalne dno to po co wystawiasz i chcesz komenty od innych...
Ja uważam że prace są dość ciekawe ,nie potrafię lepiej rysować dlatego nic ci nie powiem ,tylko polecę ci edytowanie pierwszego posta i tam wstawianie swojej pracy.
"We francuskim ruchu oporu patrzenie na pluton egzekucyjny uważano za honor, a największym męstwem był uśmiech w momencie strzału" ![]() Zabiłem twojego brata a może pomogłem rozbić twoje małżeństwo?nie ważne co zrobiłem napisz mi notkę JAK WIDZĘ RIPPERA TO MNIE ŻAL ZŻERA. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#42 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 05 2006
Lokacja: Giżycko
Wpisy bloga: 1
Stan: Na Emeryturze
Imię: Matekaratek
Świat: Broa
|
![]() Nie wiem czemu ty jeszcze w MTA nie jestes.
![]() @down xD
a kto nie jest z nami w klubie - niech go piorun trzaśnie. Oby nasze wszystkie prace były najpiekniejsze inni przecież się nie znają - to jest najważniejsze. Niechaj nasze forum nigdy sie nie skończy a kto źle o nas napisze, szybko go wykończym... Ostatnio edytowany przez matiiii - 01-09-2007 o 13:16. |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 05 2007
|
![]() @matii
Nielubie mta ; d poza nazwą nic tam ciekawego się niedzieje ^^. @Kolidos Owszem korzystałem z tego tutka ale sporo pozmieniałem przede wszystkim całkowicie inny wygląd ; d apropos nie każdy od razu umie nakładać odpowiednio kolory teraz przynajmniej umiem rozmazywać : ) o i jeszcze inny doge tool ; d i przede wszystkim nie dokończyłem ^^ psd mi nie ściągnęło ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 05 2007
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Uwiędły Las
![]() |
![]() Zbyt cofnięte czoło i trochę dolna warga zbyt wąska, ale poza tym... nic. Tylko szlifu brakuje. Dobra praca, odrys czy z głowy?
|
![]() |
![]() |