|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#42 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2007
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Guest
|
![]() Ostatnio edytowany przez Mukefriak - 28-06-2007 o 11:12. |
![]() |
![]() |
#44 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ostatnio edytowany przez Petrus-Elite - 01-07-2007 o 14:51. |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 06 2006
Lokacja: Białystok
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
![]() |
![]() Gratuluje ci lvla peterusku... ale tych softow to przebolec niemoge ze ktos je wyzucil toz mogl dac mi ... eh... ile uhow zeszlo na 2 lvl arenki ???
: )P Tylko raz przejdę tą drogą. Dlatego jeśli mogę zrobić coś dobrego lub okazać uprzejmość, muszę to zrobić teraz. Nie mogę tego odkładać, lub zaniedbywać, bo już nigdy nie przejdę tą samą drogą. q( : ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ : )P Jedyny sposób, by odkryć granice możliwości, to przekroczyć je i sięgnąć po niemożliwe. q( : |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nom. poszło dosyć mało ! Całe 39 uh,2 gfb ( bo mi Magic Holy nagadał ze sie przydadzą ^^),gdzieś 20 manasów
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2006
Stan: Zbanowany
Imię: ~Fokus
Profesja: Elite Knight
Gildia: Yesterday Future
Poziom: 102
|
![]() I niech raz na zawsze sprawa z kradzieza nazwy gildi zostanie wyjasniona, nudzilo mi sie wiec udowodnie szanownemy Petrus Elite, ze to on jest zlodziejem i najwiekszym frejerem na Honerze
//Mam nadzieje ze to wystarczy a twoja gadka ze to my sciagnelismy od was bedzie juz tylko bajka. Grajcie sobie w spokoju - zycze wam wszystkim powodzenia ale nigdy nie wmawiajcie mi i moim kolega z guardi ze to my jestesmy zlodziejami i lamusami. To ostatni post w tym temacie, gz dla wszystkich (Prawie -_-) ![]() PS: Moze petrus jest slepy i nie widzial by mojego posta tak jak nie odroznia daty 9 od 20 dlatego tez pozwolilem sobie powiekszyc czcionke Mam nadzieje ze nabrales wody w usta i raz nazawsze skonczysz gadke i przeproszisz Sklad Mystic Heroes Fokus/Piapi & Guardia crew.
Chcesz być zajebisty? Zajeb mi styl! Gdybym był tobą też bym chciał być taki jak ja! Ostatnio edytowany przez Sir_Piapi - 02-07-2007 o 20:33. |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Użytkownik Forum
|
![]() [quote=Petrus-Elite;1486866]Cześć ! Długo mnie nie było na forum no i co??co widzę?? kolejna żenadę...
Gildia Mystic Heroes z Guardi została stworzona 9 marca tego roku... natomiast moja gildia została założona 9 lutego tylko z braku vice została usunięta na 2 dni i reaktywowana natychmiast 20 marca...To nie mając nawet dużego mózgu można zrozumieć i zauważyć kto tu zgapił nazwę gildii... Pozdro Brodno nóbku;] Nom to już kiedyś napisałem... Widzę że dalej se nie dałeś siana i jakieś rofle podsyłasz....Na myśl przychodzi mi tylko cos takiego <uahahahahahahahahah>. Widze ze nie masz większych problemów tylko na każdym kroku bawienie sie w nooba na wielu z forów ![]() ![]() 19:37 ||Brodno'Fokus [51]: witam, looknij swoje forum na tibia.pl i czekam na twoj "wielki komentarz" -.-|| |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 03 2007
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Alex Gonzales
Gildia: Undead Blayders
Świat: Honera
Poziom: 34+
Skille: 68+/68+
Poziom mag.: 5+
![]() |
![]() Gratki Dla All .Fokus
![]()
[CHAR]Alex Gonzales[/CHAR] [GUILD]Undead Blayders[/GUILD] 10:49 You have found a headchopper. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 | |
Użytkownik Forum
|
![]() ![]() @Topic Nie chodzi mi o fakt ze taka gildia istnieje tylko o fakt tego wmawiales mi ze to twoja gildai byla pierwsza i ze to ja sie myle - Prosze czarno na bialy, chcialem tlyko dac ci do zrozumienia ze sie mylisz a ty wyzywasz mnie od newbow i wiesniakow ;X, pokaz mi w ktorym zdaniu pojechalem ciebie czy twoich podopiecznych. Moj tekst byl b. kulturalny i nie wiem czego sie tak bulwersujesz, boisz sie prawdy? Ehh dobra n/c Cytuj:
Zadam tylko jedno pytanie, nazwe wymysliles sam, czy zagapiles od nas. Powiesz NIE, jedno dobrze. Powiesz TAK to drugie dobrze bo bedziesz mial czyste sumienie - o ile wierzysz w Boga. /Signed Fokus~
![]() |
![]() |
#51 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nom to żeś mi pojechał tak ze chyba do kata pójdę lol2 :> Do czego ty dążysz? dla mnie to jest śmieszne
![]() ![]() ![]() ps.ten temat jest poświęcony zdjęciom wiec nie zaśmiecaj go swoimi zbędnymi ,ośmieszającymi Cie teskatami :* |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 07 2006
Lokacja: Dużo za daleko Dlugosc członka: 5,5m
Wpisy bloga: 1
Stan: Początkujący
![]() |
![]() @Petrus.
Uważalem cie za normalnego gracza (PRAWIE) normalnego serwera jakim jest Honera ,lecz po twoim dziecinnym zachowaniu i wyzwiskach. Cytuj:
Cytuj:
@Topic. GZ dla PRAWIE wszystkich.
![]() |
![]() |
![]() |
#53 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
@edit: Dzieci Neo Hmm.. Faaajne, odemnie koniec, jezeli nie chcesz nie musisz juz na nic odpowiadac, jezeli jakis mod zawita tu to moze wywasowac ostatnie posty. Bedziesz mowil "HAHA co za noob napoczatku cos chce a teraz ma zamiar o wszystkim zapomniec - nie bylo tematu", Wydaje mi sie ze jestem ugodowa osoba, we wszystkich postach tu nie napisalem nic zlego o tobie i o twoich ziomkach wiec nie wiem skad taka reakcja? oO Nie polemizuj z trollem - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pobije doświadczeniem.... Wiec rob co chcesz, mysl co chcesz ale lepiej bylo by rozwiazac ta sprawe, nie chcesz nie ja nie bede jezdzil na kolanach dla kogos takiego jak ty ktory uwaza ze pojechanie kogos od nooba, wiesniaka i lamusa jest znakomitym rozwiazaniem Pozdrawiam ;x @edit2: Z ciekawosci odwiedzilem strone o dzieciach neo i co? Zaden z tych punkow nie pasuje do mnie.. Widze wzorowo znasz po czym rozpoznaje sie nooba Aew looknij to: * agresywne odpowiedzi na zwrócenie uwagi i zastanow sie czy przypadkiem nie pasuje do ciebie.. bb~
Chcesz być zajebisty? Zajeb mi styl! Gdybym był tobą też bym chciał być taki jak ja! Ostatnio edytowany przez Sir_Piapi - 02-07-2007 o 23:26. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Użytkownik Forum
|
![]() ~buhahhahahahaahahahahahahahahahahhha~
|
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 08 2006
Lokacja: J-bie
|
![]() Dosyc , ze Xero to jeszcze wiesniackie foty
![]()
Owned ; o 21:18 Cesar Vajo [97]: nie nie mam o czym gadac z takim idiotom ;/ seee yaaaaa <IGnoRE> QUESTI DUI COLORI PER SEMPRE! FORZA JUVE BIANCONERI! Jedno Serce ! Jedno Bicie ! Juventus Turyn ! Ponad Zycie ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 07 2006
Lokacja: Dużo za daleko Dlugosc członka: 5,5m
Wpisy bloga: 1
Stan: Początkujący
![]() |
![]() @i tu sie z toba zgodze Frut :s
Xero. Mój ostatni post tutaj. (szkoda klawiatury na ten temat)
![]() |
![]() |
#57 |
Użytkownik Forum
|
![]() Frut ty masz extra fote jak dedasz UHAHAHA XD Karimal równy gosc xd
|
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 12 2006
Lokacja: Kalisz
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Royal Paladin
Świat: Berylia
Skille: 100/72
|
![]() moze byscie sie nie klocili a wklejali screeny, w koncu po to jest ten temat?
I'm not perfect. I live on the planet Earth where humans live. Humans aren't perfect. Never have been. Never will be. I don't always make the right choices. I don't look like a fashion model. I don't always do what people expect of me. I'm human. I'm imperfect. But there is no one else like me in this whole wide world. I'm unique. I'm a miracle. I'm a legend, and my enemies envy me. bemko'
|
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Użytkownik Forum