Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Dla początkujących > Mainland

Notki

Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice...

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 10-06-2007, 22:38   #41
Necromancerr
Użytkownik forum

Data dołączenia: 16 01 2007
Lokacja: Konin

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Royal Lepo
Profesja: Royal Paladin
Świat: Askara
Poziom: 32
Skille: xx/xx
Poziom mag.: 13
LOL Axe Rox

Axe jest dla mnie najlepsze bo:
-F Axe 8-10k (cena podobna do bs ale f axe ma 2atk wiecej i expi sie z shieldem jak ma sie f axe w lapie to i tak atk wchodzi w "rachube")
-D lance 10k-20k GS 15k-20k l F sword(Atk 35 Def 20) 4k-6k, Double Axe(Atk 35 Def 12) 2 handed 300gp-500gp
-D lance ma 47 atk a GS 46 defa wiecej ma gs ale jak idziemy expic to liczy sie skill shielda i armor jaki mamy )
-Jak ktos porownuje to niech porowna SCA do Sova(Sca 2 atk wiecej a sca 1 handed >!!< a staty podobne do avengera(tylko 8 def roznicy) wiec avenger moze dorownywac SCA> minusem jest to ze Avenger jest 2 handed< SCA 1 handed i na 100+ z mms sie lata tak samo z SOV'em tyle ze sov ma 2 atk mniej i znow "problem")
-Axe leca z potworkow(F axe: Demca, Faraona Mahrdisa, Orshabaala, Hellfire Fightera, Feru~(mbras) Minishabaala l D lance: BK(Black Knight i DL (Dragon Lord) l GS leci z Demca, Behemota Destroyera, Quara Predatora, Morgarotha l BS nie leci wogule

Axe sa chyba najlepsze bo nie sa tak strasznie drogie mocno mozna lac potworki (przy dobrym skillu) sa tanie ,bron do skillenia mozna kupic w sklepie.

Moga byc literowki i bledy. Mam nadziejke ze pomoglem Xd.
Necromancerr jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania