|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 10 2006
Lokacja: Daleko od rzeczywistości...
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Druid
![]() |
![]() Trochę krótkawe, ale poważnych błędów nie widzę. Nawet nie załapałem jak on pokonał tego potworka. :> Widać, że szybko chciałeś uwolnić go z tego świata. Mogłeś urozmaicić to tym, że miecz się rozpierdolił i ma problem jak wrócić.
![]() Elita Elfów Nick: Shakshaki |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#42 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 04 2006
Wpisy bloga: 1
Stan: Na emeryturze
Imię: Dechariius
Profesja: Sorcerer
Świat: Titania
Poziom: 10
Skille: 30/27
Poziom mag.: 3
![]() |
![]() A więc to co mnie zauroczyło w tym fake:
1. to że tej fabuły po prostu nie da się ocenić ponieważ tak do końca jej nie znamy 2.Efekt specjalny w część 1 (podpalenia) fajny =] 3. Jak zabijasz tego demona tak z rozmysłem ![]() ogólnie 8/10 ponieważ ten świat dusz jest taki jakiś dziwny ![]() Aha tak mnie się spodobał fake że postanowiłem się za rekrutować =] Nick : Decharius Profesja : Mag Ofensywny Historia : Wychował się w normalnej rodzinie , bardzo dobrze radził sobie z nauką władania łukiem lecz wolał uczęszczać do akademii magii i alchemii, nie skupiał się na defensywie tylko na ofensywie , ponieważ "Najlepszą obroną jest atak" włada magią ognia oraz elektryczności , w wolnych chwilach przyrządza w swoim laboratorium mieszanki które ma nadzieję podwyższą jego sprawność fizyczną i zapewnią dużą wytrzymałość, mikstury które pomagają zwalczyć choroby i szybciej zagoić rany sprzedaje dla wojsk by mieć pieniądze na dalsze badania aktualnie pozostawił swoje laboratorium by znaleźć różne niespotykane ziela, które pomogą zrealizować mu marzenia, oraz pragnie posmakować smaku przygody. Oczywiście poszukiwacz przygód =] nie wiem o z outfitem czy dać czy co? |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 01 2007
Lokacja: W piekle pomiedzy Sezem, a Drakonem
![]() |
![]() Lipne to troche :/
Za szyblko mu poszło ![]() ![]() 6/10
![]() |
![]() |
#45 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 03 2006
Lokacja: Taka ławeczka za monopollowym
Wpisy bloga: 1
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Drakon Tene
Profesja: Knight
Gildia: Grupa zjaranych Gejów
Świat: Wszedzie
![]() ![]() |
![]() Jak na ciebie, tpo wyszło dość słabo, wygląda tak jak byś robił to na szybko, byle prędzej wstawić na forum i oglądać komentaże od dzieciaków które na byle gówno mówią "zajewainme!@@ 1000000000000/1".
Krutkie, chaotyczne, wszystko dzieje sie za szybko, a do tego mało treści i nie do końca wiadomo co sie dzieje...
99% dzieci neo uważa, że teksty podobne temu są fajne. Jeśli też tak uważasz, to masz ze sobą wielki problem... ^^ ![]() 100 Anni Inter!! Ostatni Odcinek Tibia Turnaments 2 Tibia Turnaments - Fake Story Ukończony Mni spis treści: Str.1, Str.3, Str.4, Str.5, Str.5, Str.6, Str.7 Mój Deviant |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 07 2007
Imię: Knight Kedar
Profesja: Elite Knight
Gildia: Vangelis
Świat: Lucera
Poziom: 99+
Skille: 87/86
Poziom mag.: 7
|
![]() xD Nice
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2007
Lokacja: Z Domu
Imię: Turrock
Gildia: WolfPackWind
Świat: Trieste\2moons
Poziom: 50+
Skille: 00
Poziom mag.: 00
![]() ![]() |
![]() Część 4
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() I Jescze jedno Którą drużynę chcecie zobaczyć w następnej części? Turok'a Elita Elfów Avenlight oraz Omega. Endżoj
Ostatnio edytowany przez Turok-.- - 28-08-2007 o 19:58. |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Użytkownik Forum
|
![]() Heheheheh hihihi hhuhdsaudhsaudhsaudhsa Xd
ONI tam są ! ONI SIĘ TAM CZAJĄ !! ZUOOOO CZYJE ZUOO !!! A tak to bardzo łądne efekty ;] ciekawe kałuże ^^ I ten Avenlight wygląda jakby mu coś z dupy wychodziło Xd Podobają mi się włosy Shalaan'a ;] Czekam NA NICH !! Ja chcie zobaczyć moją drużynę !! Drużynę DANONKI !!! A tak na serio to może być Avenlight (heh coś mu z dupy wychodzi Xd) oraz Omega.
![]() Ostatnio edytowany przez Sezowaty - 28-08-2007 o 20:14. |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 04 2007
![]() |
![]() Mi sie bardzo podoba. Fajny deszcz kaluze i ten "wstep do koszmaru".
Ogolnie Wszystko dobre.9/10 bo zawsze moze byc lepiej. I chcemy zobaczyc druzyne Omegii i Avenlighta. |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 03 2005
Lokacja: Śląsk
Świat: Aldora
![]() |
![]() Yes, dobre dobre dobre! _/
![]() |
#52 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 07 2007
Profesja: Paladin
|
![]() Oglądałem cały fejk więc 40/40 (10/10 za każdą część) Nie podobał mi się jedynie ten zielony promień
|
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 03 2007
Lokacja: Bydgoszcz
![]() |
![]() Plusy:
+Wziales pomysl z fullmetal alchemist +Efekty +Fabula Minusy: -Jesli wzorujesz sie na fullmetal alchemist to dlaczego turok uzywa alchemii bez kregu transmutacji? Jesli nie wzorujesz sie tak bardzo na tym to zwracam HONOR ! Ocena 10/10
![]() |
#54 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 06 2006
![]() |
![]() Deszcz.
Hmm... literówki? Jedyny ostatnio na tym forum dobry fake jaki oglądałem. Chcę zobaczyć wszystkie drużyny.
![]() |
#55 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2007
Lokacja: Śrem
![]() |
![]() Nawet fajnie. Kiedy next part? Pewnie za duuuuuzo czasu. Pwiedzmy ze dam ci 9.5/10(all jest cacy, ale czas czekania na party za dlugi i dlatego taka ocena)
AHA mi z dupy nic niewystaje, to czesc miecza, ktory przechodzi pod plaszczem. |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2007
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Użytkownik Forum
|
![]() Buuu !! Dedłem ;< nie lubię Turoka !! 0/10 !!!!! Znaczy.. 8/10 Ale nie wybacze ci deda !!! ;<
SDAFHHFAAAAH Ostatnio edytowany przez Koper of Drawno - 28-08-2007 o 21:45. |
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 11 2005
Lokacja: Kalisz
![]() |
![]() Team Omegi bo byli najmniej razy xD... Fake cudowny wszystko piekne te uniki i ciosy i ten trup niby smoka czy cosik ...
Turok tego sie po tobie spodziewalem. @ i jesli znajdzie sie jakas rolka to gg 4044477 lub pw xD... 9/10
![]() |
#59 |
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() Kilka faktów
-To nie Dead Smoka tylko coś w stylu Hmmm "kręgu" -Koper nie dedłeś tylko zostałeś pokonany -Shalaan = Emo xP -Tak jest Motyw z FMA ale nie tylko xP (ale nie alchemia) More Coments Need xD
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() Część 5 krótka ale jest
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wiem ten odcinek coś mi słabo wyszedł xX w następnym ponownie drużyna Turok'a
Ostatnio edytowany przez Turok-.- - 12-09-2007 o 16:15. |
![]() |
![]() |