Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Multimedia > Zdjęcia

Notki

Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 03-10-2004, 01:43   #41
Augustus
Użytkownik Forum

Augustus's Avatar

Data dołączenia: 17 08 2004

Domyślny

Spikey ma trochę racji. Szwedzi stosują nieczyste zagrania podczas wojen. Naturalnie, winni są zarówno Polacy jak i Szwedzi. Wszyscy wyzywają się, napierdzielają bezsensownie, etc...

Nikomu nie życzę takiego rookowania, jakie miejsce miało w sprawie Hezipa, Cavatora i spółki. Pomimo, iż Zenobia to kawał gówna, żal, że skończył w ciągu chwili. Najbardziej jednak szkoda mi Xozigosa. Z całej tej bandy był chyba najnormalniejszy.

Nie jestem nacjonalistą, ale miarka się przebrała. Pomimo, iż żywię sympatię do Szwedów, to owa sytuacja pokazała, że jednak cała ludzkość to kawał śmiecia i nie potrafi zachowywać się cywilizowanie.

Nie brałem udziału w powstaniu, ale byłem za Polakami. Przymknąłem oko na chamkie odzywki, bo wiem, że to gówniarze z gimnazjum odpalały takie akcje - może wydorośleją. Szkoda tylko, że w 99% to polski plebs brał udział w powstaniu.
Augustus jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 03-10-2004, 01:43   #42
Mazi
Użytkownik Forum

Mazi's Avatar

Data dołączenia: 06 02 2004
Lokacja: Tam, gdzie pieprz rośnie

Stan: Na Emeryturze
Imię: Terick
Gildia: DB
Mazi ma numer GG 2290520
Domyślny

@Spikey

Masz rację. Nie gram na Danubii, ale sam zauważyłem stosunek Szwedów do Polaków nawet na Hibernie. Poprostu stoją i sie wyzywają ;/

Mam znajomego, który pojechał do Szwecji. Mówi, że ostatnio jakiś gościu z jego szkoły (jakaś wyższa) procedurę jak włamać się do jakiegośtam banku wysłał do gazety. Gazeta oczywiście tego nie wydrukowała, jednak napisała artykuł na pierwszą stronę o słabych zabezpieczeniach tegoteż banku.

Ktoś napisał że Szwedzi musieli użyć jakichś programów. Co do tego to się nie zgodzę. Mogła to być rozmowa szweda podającego się za np. Anglika z jednym ze 100+ lvli, i w pewnym momencie padło pytanie, niby nic nie znaczące, np. czym się zajmujesz interesujesz (mam nadzieje że tak nie było...) [ostatnio sie dyrektora naszej szkoły niby przypadkiem zapytałem czy ma jakieś zwierzątko i jak sie nazywa, a taką miał odpowiedź na pytanie do hasła [n00b], i oczywiście podał, a co za tym idzie takie samo hasło było do konta naszej szkolnej strony WWW], a ten nic się nie spodziewając odpowiedział. Poza tym jest wieeeele innych sposobów zhackowania konta.

Sam nie przepadam za Szwedami. Poprostu ich nie lubię, tak samo jak Brazylijczyków. Nie wiem czemu, być może dlatego, że się 'panoszą' w Tibii. Ale żeby odrazu ich wyzywać, bić itd?

Raistlin Mejerek II wypierając sie polskiego Tibijskiego obywatelstwa... To już jest niewporządku... Chociaż sam nie wiem co bym na jego miejscu zrobił...

@up
Sam chodzę do gimnazjum, i wiem że może ty mnie za gówniarza uważasz, to nie jestem goopkiem który lata i nawala we wszystko co nie gada po polsku. Wiem, że tak robi 80, może 90% ludzi w moim wieku, ale sam nie wiem czemu (może doświadczenie z innymi grami) ja bym poprostu tak nie mógł.

Ostatnio edytowany przez Mazi - 03-10-2004 o 01:51.
Mazi jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 03-10-2004, 01:49   #43
Augustus
Użytkownik Forum

Augustus's Avatar

Data dołączenia: 17 08 2004

Domyślny

Podobno Raistlinowi grozi kasacja konta w przypadku masowego zabijania. Nie wiem czy to prawda, ale tak słyszałem.
Augustus jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 03-10-2004, 09:44   #44
Dan the Automator
Dobo Srobo

Data dołączenia: 23 07 2003

Strzałka

http://forum.tibia.com/forum/index.p...hreadid=507647
Porażka panowie, porażka ;-)

http://forum.tibia.com/forum/index.p...hreadid=507620
Dno ;-)

Cytacik?
Cytuj:
HAIL POLAND

Polska Zawsze By³a Najlpesza I Zawsze Damy Rade.Padlem Ale To Nic Odrobie Te Levele I Dalej Bêde Walczy³ Za Kraj Za Honor .A Polska I Tak Wygra .Polacy Pamietajcie Zaden Madafaka Nie Podskoczy Do Polaka .Umierajcie Za Kraj On Bedzie Wdziêczny.Hail Polska.A Polacy Jak Bêdziecie Mnie Widziec Ze White Skulem To Nie Atakujcie Badzcie Pewni ¯e Wlasnie Zailem Jakiegos ***anego Szweda Albo Innego Kto Uwaza Ze Polska Jest Slaba HAIL POLSKA !!!!!!!!!
ROTFL!!!!! Idiota!

Cytuj:
byc moze mieli bysmy sznase gdyby szedl Raislin Mejere II lecz on podaje sie za anglika i nie przyznaje sie do swojego pochodzenia. najsilniejszy sorc na danubi zostaje zdrajca....
Dziwisz mu się? Też bym nie chciał się przyznawać do bandy rozgniewanych nastolatów krzyczących "Polacy gUrom!". A pozatym ma znacznie więcej do stracenia niż 15levelową postac...

Przykro mi za zrookowane postacie Zenobia Flominger,Ex Cavator,Hezip,Xozigoso Kupa pracy musiała w nie pójść... ale jakie są dowody że to Mythos?

Ostatnio edytowany przez Dan the Automator - 03-10-2004 o 09:54.
Dan the Automator jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 03-10-2004, 09:50   #45
Elendart
Użytkownik Forum

Elendart's Avatar

Data dołączenia: 21 05 2004
Lokacja: gdansk

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Isaorden
Profesja: Royal Paladin
Świat: Guardia
Poziom: 132
Skille: 102
Poziom mag.: 21
Elendart ma numer GG 9858035
Domyślny

na ss widzialem walkora )
czy ta wojna miala sens??
Elendart jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 03-10-2004, 10:30   #46
dyzio-1993
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 30 07 2004
Lokacja: Rybnik

Stan: Aktywny gracz
Imię: Herubiin
Profesja: Sorcerer
Świat: Azura
Poziom: 21
Poziom mag.: 28
dyzio-1993 ma numer GG 2379699
Domyślny

szkoda że polacy przegrali. Mam nadzieje ze takie powstanie niewybuchnie na amerze.
dyzio-1993 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 03-10-2004, 11:31   #47
Rey
Użytkownik forum

Data dołączenia: 19 09 2004

Imię: Reynevan
Profesja: Paladin
Świat: Secura
Poziom: 95
Domyślny

Witam.

Ja odbiegne troche od tematu bo zainteresowala mnie sprawa tych "hackow".
Ktos moze ma wiecej informacji na ten temat.

Chodzi mi glownie czy ofiary maja zewnetrzne IP i jaki rodzaj sieci posiadaja ?

W sumie IP gracza zdobyc nie problem, piszac na dowolnym forum dajmy na to tibia.com ujawniamy swoje IP, starczy ze ktos ma wytke u moderatora ...

Zakladajac ze wszyscy zostali wydymani przez ta sama osobe na podstawie info o sieci mozna by bylo okreslic czy to byly wlamania czy ofiary nieswiadomie wyslaly login i haslo uzywajac jakiegos tibijskiego wspomagacza ...

Edit:
Kurde nie moglem sie powstrzymac wklejam posta z tibia.com zeby kazdy zobaczyl jakim mozna byc debilem, zreszta tutaj tez kilku podobnych by sie znalazlo ...
__________________________________________________ _______________
Van Helsing Sword master
-------------------------
HAIL POLAND

Polska Zawsze By³a Najlpesza I Zawsze Damy Rade.Padlem Ale To Nic Odrobie Te Levele I Dalej Bêde Walczy³ Za Kraj Za Honor .A Polska I Tak Wygra .Polacy Pamietajcie Zaden Madafaka Nie Podskoczy Do Polaka .Umierajcie Za Kraj On Bedzie Wdziêczny.Hail Polska.A Polacy Jak Bêdziecie Mnie Widziec Ze White Skulem To Nie Atakujcie Badzcie Pewni ¯e Wlasnie Zailem Jakiegos ***anego Szweda Albo Innego Kto Uwaza Ze Polska Jest Slaba HAIL POLSKA !!!!!!!!!
__________________________________________________ _______________

Ostatnio edytowany przez Rey - 03-10-2004 o 11:41.
Rey jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 03-10-2004, 11:46   #48
Dario
Guest

Domyślny

muhahahaahah ale noooooooby ja pier.... ss tak9e sobie ale fajnie by bylo gdyby byli wszyscy polacy np.paladinka,karwa,lafi :tongue:
  Odpowiedz z Cytatem
stary 03-10-2004, 12:16   #49
Xovidex
Użytkownik forum

Xovidex's Avatar

Data dołączenia: 02 10 2004
Lokacja: Wszystkie Tibijskie Miasta

Xovidex ma numer GG 2541374
Brak ikony ...

heh no fajnie by bylo gdyby przyszli ale Karwa posodno dyga sie szwedow po ostanim deadzie :/. Paladinka chyba byl.
Xovidex jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 03-10-2004, 12:38   #50
AzbesciaK
Użytkownik Forum

AzbesciaK's Avatar

Data dołączenia: 15 07 2004
Lokacja: Daleko nad rzeką....

Stan: Na emeryturze
Imię: Azbesciak
Profesja: Elite Knight
Świat: Danubia
Smutny ehhhh

no niby fajnie.... romi ded... profesor dan ded(tylko za co?? on nie byl szwedem) wszystko kul oljejciu i wogole..... tylko czy ktos pomyslal nad przygotowaniem do tego?? fajnie ze wszyscy przyszli... ale jak widzialem i slyszalem jak povi biegla i kazdego 1 SD'kiem wy*******ała do swiatyni.. a w cialach szwedzi lootowali tyle run... to przepraszam bardzo dla mnie to jednak nie wygrana ... dla nich 2 czy 3 dedy w calym teamie to moze strata ale nie tak duza, a do tego nalootowali ciała polaczków i maja teraz jescze wiecej runek do walki... a straty po stronie polskiej sa o wiele wiele wiekrze... ja sie z tego zabardzo nie ciesze. smiac mi sie chcialo z kolesi typu

"polska zondzi" ledwo napisal <SD><DED> buahauhauha no nie moglem poprostu juz ze smiechu

albo akcja z flashboyem ehheheheheheheheh kumpel podbil do niego z tekstem kop w dupe jejejejejej a flashboy nie zajarzyl o co biega i tez jejejejej chyba gdzies bedzie nawet z tego skrinek D:

co do ludzikow kolo 8-20 lvl którzy krzycza patriotyczne teksty, ciesza sie ze bili szweda który upierdzielil ich w 5 sekund... moim zdaniem z takim podejsciem mozecie pomodz tylko w 1 sposób... róbcie runy dla bad boysów i wyzszych lvl'i walczacych przeciwko mythos ewentualnie na duyzych zadymach nie atakujcie szwedów pierwsi... dajecie wtedy sobie zolte skulle... i szwedzi moga was za***ac bez obawy... jesli juz ich blokujecie w uliczkach czy cos.. to nie atakujcie wszyscy (tylko ci mocniejsi) oni beda chcieli sie wydostac.. wiec zaczna zabijac... unjustified kill... mozecie pomodz w ich zbanowaniu co bedzie bardzo przychylne dla bad boysów mialem ten sam tok myslemnia jak byla wojna FC vs. vampires dopiero po czasie doszedlem do wniosku.. ze ja im tylko pomoglem... bo tracilem runy przy dedach ktore ze mnei lootowali i przygotujcie sie jakos... bo taka "wolna amerykanka" moze nie wyjsc za bardzo

ugadajcie sie z brazukami... oni tez sie chca przylaczyc... wiekrzosc z nich ma swoje kolonie druidów na makro.. wiec obrastaja w runy

to chyba wszystko co chcialem napisac... wiem ze troche glupio pierdziele ale mam strasznego kaca eheheh i jestem poobijany dosc mocno
12:30 Swamp Throll: huned

7331 !!

AzbesciaK jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 03-10-2004, 12:47   #51
Abdul
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 21 09 2003
Lokacja: Wroclaw

Domyślny

Bez watpienie po tej rasistowskiej wojnie wywolanej przez debilnych polakow, polska jest eraz uwazana za najbardziej debilnych i rasistowskich graczy grajacy w tibie......... spotkac tylkot kaeigo w RL'u i mu dupe nakopac mam nadzieje ze GM'i zbanuja wszystkich debili ktorzy brali udzial w tej "wojnie" (czyt. czystka etniczna.....) na minimum 1 miesiac a najlepiej jakby pokasowali im konta....
Abdul jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 03-10-2004, 13:15   #52
BiO
Użytkownik forum

BiO's Avatar

Data dołączenia: 10 05 2004
Lokacja: Puławy

BiO ma numer GG 2433301
Domyślny

Powiem tyle PO***ALO WAS ?

POmyślcie lepiej co robicie i nastempnym razem zastanówcie sie 2x nad tym co zrobicie

A tak btw Dan mogl pasc od razu mial aola zachowal by uhy a tak to wy straciliscie wiencej niz on
BiO jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 03-10-2004, 13:40   #53
Meri
Użytkownik Forum

Meri's Avatar

Data dołączenia: 20 08 2004
Lokacja: Płock

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Secura
Problem

Tjaaa.. fajnie... tylko czy ktoregos z was gląby zainteresowalo ilu NIE-szwedow zabiliscie?
Wogole po cholere zabijac szwedow? Znam ich mnostwo i wiekszasc (nie twierdze ze wszyscy) z nich to swietni ludzie, w przeciwienstwie do 12 letnich polskich przyglupow ktorzy nawet nie potrafia napisac skladnie jednego zdania w jezyku innym niz gwara podworkowa.

Nastepnym razem zastanowcie sie zanim ktorys z was wpadnie na kolejny idiotyczny pomysl... ja osobiscie polecam wam samobojczy hunt na DLe.. przynajmniej Danubia stala by sie normalnym serwerem bez zidiocialych malotow i rasistow latajacych w kolko w bialo-czerwonych strojach i powodujacych ze Polacy maja coraz gorsza reputacje wsrod graczy z innych panstw.
Meri jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 03-10-2004, 14:06   #54
ariakis
Użytkownik forum

Data dołączenia: 03 10 2004

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Meri
Tjaaa.. fajnie... tylko czy ktoregos z was gląby zainteresowalo ilu NIE-szwedow zabiliscie?
Wogole po cholere zabijac szwedow? Znam ich mnostwo i wiekszasc (nie twierdze ze wszyscy) z nich to swietni ludzie, w przeciwienstwie do 12 letnich polskich przyglupow ktorzy nawet nie potrafia napisac skladnie jednego zdania w jezyku innym niz gwara podworkowa.

Nastepnym razem zastanowcie sie zanim ktorys z was wpadnie na kolejny idiotyczny pomysl... ja osobiscie polecam wam samobojczy hunt na DLe.. przynajmniej Danubia stala by sie normalnym serwerem bez zidiocialych malotow i rasistow latajacych w kolko w bialo-czerwonych strojach i powodujacych ze Polacy maja coraz gorsza reputacje wsrod graczy z innych panstw.

Więcej takich jak Ty.
Cała ta sprawa była przegięciem i to dosyć znacznym.
Przynajmniej można liczyć na to, że sami Szwedzi są w miarę normalni i nie zabiorą się za czystki etniczne swoimi second/waste/PK charami.

Podobnie jak filmik tego gościa - jest tutaj na forum.
God - po prostu mega. Dawno się tak nie uśmiałem.
Po prostu banda oszołomów biegająca chaotycznie i rzucająca "patriotyczne" hasła...rotfl

A co do hacka i zrookowania - cóż...można powiedzieć, że to wyłącznie ich wina.
Dali się wy***ać i mają za swoje.
Oryginalnym ownerom jeszcze bym współczuł.
ariakis jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 03-10-2004, 14:09   #55
Kajko
Użytkownik Forum

Kajko's Avatar

Data dołączenia: 09 06 2004
Lokacja: W domu

Stan: Niegrający
Kajko ma numer GG 9109132
Problem

Według mnie ta wojna była żle zorganizowana po co się żucać 20 lvlem na 100 lvla najpierw polacy powinni nabic wysokie lvle i dopiero atakować i przez tą całą wojne szwedzi rządzą na danubi. A co do tych 60 lvlów którzy podlizują się do szwedów to teraz mozna powiedzieć że są niewolnikami szwdów coś jakiemuś szwedowi bedzie nie pasowało i wtedy wszystkie te 60 lvle zrookują albo będą tych ich wykorzystywać bo jeśli by pomogli w wojnie to może jeszcze coś by stego było, a tak na danubi już nie bedzie mozna grac bo szwedzi beda wybijac kazdego high lvla a niższe lvle będą wykorzystywać.

<Avatarem pozdrawiam idiotów

S.K.L.E.P - Stój Kliencie Lub Ewentualnie Poproś

Kajko jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 03-10-2004, 14:30   #56
Amadeu
Użytkownik Forum

Amadeu's Avatar

Data dołączenia: 22 02 2004

Brak ikony

Aha.... ja też tam byłem.. widać mnie na zdjęciu.. (poszukajcie^^) jako Bezmuzgi kuzyn. To była żeźnia, co chwile jak jakis slabszy szwed wchodzil to go zabilaji, niektóre nooby z powstania walili swoich (jezu). NA 2 charach złapałem dedy.4 bodajże ( 1 przez swe a 3 przez polaków). Miałem farta bo kiedy wychodzilem z carlin wszedl walkor i povi (minełem ich ). Ehh szkoda ze serva nie cofneli
stary 03-10-2004, 14:43   #57
Abdul
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 21 09 2003
Lokacja: Wroclaw

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kajko
Według mnie ta wojna była żle zorganizowana po co się żucać 20 lvlem na 100 lvla najpierw polacy powinni nabic wysokie lvle i dopiero atakować i przez tą całą wojne szwedzi rządzą na danubi. A co do tych 60 lvlów którzy podlizują się do szwedów to teraz mozna powiedzieć że są niewolnikami szwdów coś jakiemuś szwedowi bedzie nie pasowało i wtedy wszystkie te 60 lvle zrookują albo będą tych ich wykorzystywać bo jeśli by pomogli w wojnie to może jeszcze coś by stego było, a tak na danubi już nie bedzie mozna grac bo szwedzi beda wybijac kazdego high lvla a niższe lvle będą wykorzystywać.
a stul pysk i idz sie powiesic to bedzie mniej idiotow na tym swiecie
Abdul jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 03-10-2004, 15:40   #58
Spikey
Użytkownik forum

Spikey's Avatar

Data dołączenia: 10 08 2004

Spikey ma numer GG 9263839
Domyślny

Van Helsing Sword master to mój kumpel z RLa
Jakie były beki jak zobaczyłem ten post na forum
mmhhmm.. narazie to wszystko co chciałem napisać
Spikey jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 03-10-2004, 15:54   #59
Dan the Automator
Dobo Srobo

Data dołączenia: 23 07 2003

Oczko

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Spikey
Van Helsing Sword master to mój kumpel z RLa
Współczuję...
Dan the Automator jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 03-10-2004, 15:59   #60
Kajko
Użytkownik Forum

Kajko's Avatar

Data dołączenia: 09 06 2004
Lokacja: W domu

Stan: Niegrający
Kajko ma numer GG 9109132
Problem

Abdul ty najlepiej idź się utop w kiblu bo takich inteligentów jak ty to ten świat niepotrzebuje.

<Avatarem pozdrawiam idiotów

S.K.L.E.P - Stój Kliencie Lub Ewentualnie Poproś

Kajko jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania