![]() |
#42 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 09 2005
Lokacja: Wolsztyn
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2007
Lokacja: u ciebie
Stan: Zbanowany
Profesja: Elite Knight
|
![]() calaa harmonie by wyposazyl i jeszcze by mu zostalo 0.o
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Inquisition Hero
Data dołączenia: 11 12 2005
Stan: Niegrający
|
![]() Ja pierdole, fri itams plx.
Omfg Tyle mpa, i mms zesrałbym sie gdybym to miał xD.
![]() |
#45 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 06 2007
Świat: Arcania
|
![]() Niektórzy to by dom oddali żeby miec te itemy
![]()
![]() |
#46 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 07 2005
Stan: Na Emeryturze
Poziom: 60
|
![]() Cytuj:
Loot całkiem konkretny. Tylko jest jeden problem - ciężko to wszystko sprzedać, więc to "bogactwo" jest bardzo iluzoryczne. Jak wejdą jakieś nowe djinny do sellowania tych lepszych itemów - MDW pwnz. A jak nie, to cóż... zawsze może sobie zrobić sympatyczne deco z tego ^^
"21.24 Nie ma lepszego dziennikarza sportowego od Rafała Patyry. "Artur, używając terminologii bokserskiej zostaliście znokautowani zanim zdążyliście założyć rękawice". Używając terminologii stoczniowej - ukradli wam statek, zanim odpaliliście spawarkę, a używając terminologii dziennikarskiej: powinni wyłączyć kamerę zanim zdążycie zadać jakiekolwiek pytanie." |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 07 2005
Wpisy bloga: 1
Świat: Obsidia
![]() |
![]() 19 MPA! Kurde trochę musiał expić na demkach. 19 MPAx500k=9.5kk to wystarczy na jakieś 1900 bp SD (jak brać po 5k od sztuki) co daje 38000 run SD. MDW ma mnóstwo szczęścia i szmalcu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 11 2003
Lokacja: Bełchatów
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 202
|
![]() @2up
buheuhehueuheuhe a gdzie on znajdzie taki domek zeby to wszystko wystawic ![]() @up szczescia? gdybys ty tyle na tych demcach siedzial co on i taka postacia tez bys pewnie tyle tego mial .. Ostatnio edytowany przez raven - 08-06-2007 o 10:37. |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 10 2006
Lokacja: Warszawa
Imię: Suppressor of Dragons
Świat: Pandoria
Poziom mag.: 51
|
![]() Jest taki czar który wywala Cię z domku, pro plejerze, yo...
![]() |
#50 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2005
Poziom: 44
![]() |
![]() Cytuj:
![]() Po 2. Gdzie ty masowo kupisz 1900bp sd'ków po 5k? hahah chyba na jakimś otsie, bo normalne ceny wahają się od 5.5 do 6. Więc przy twoich obliczeniach jebnałeś się tylko o jakieś +/- 10k run hahaha.
![]() 23:28 Andrzej Epa [31]: schowaj te zeby 23:28 Andrzej Epa [31]: nie warcz na mnie 14:23 Thor Orio [124]: Dam itemy za zaufanie, do wygrania nawet bohy oraz rh i takie smietki magiczne , za slabe eq kasa |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 08 2006
Lokacja: Tomaszów Mazowiecki
Profesja: Elder Druid
|
![]() Wszyscy obliczaja ile z tego kasy, ile exp, ile runek, a ja pytam - ile on zycia przed komputerem zmarnowal?
![]() |
#52 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 10 2006
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Furora
|
![]() Cytuj:
![]() Edit: Wiem na czym polega ten bląd ale nooby poprostu tego sie chyba naprawic nie da bo wszystko jest dobrze! Dobra już działa;s I mam pytanie jakie to ma funkcje bo tlyko przyspieszanie znam.Jak sie zatrzymuje filmik? Btw ma ktoś link do filmika jak pogromczyni padła?
Oryginalnie napisane przez MortaroDelToro666 Pokaż post Muj ziomek mateusz dargon wielki wyslal mi super filmy i na nih som jego kolegi i on sam i oni tam grajom rozne scenki zresztom co wam bende gadal sami se luknijcie ![]() Kod:
Ten koleś miał chyba 4 cc czyli około 400k a zresztą można przesłać innym charem kase do banku sam mam 21 lvl na roku i taki film moge nagrać bo już nim nie gram nic nadzwyczajnego. Ostatnio edytowany przez Drakonir - 08-06-2007 o 12:18. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2005
Poziom: 44
![]() |
![]() ty..pojęcie marnowania zycia przed komputerem jest względne; ) dla jednego marnowanie zycia to picie piwa z kumplami, innemu spotykanie się z dziewczynami a jeszcze innemu granie w tibie.
![]() 23:28 Andrzej Epa [31]: schowaj te zeby 23:28 Andrzej Epa [31]: nie warcz na mnie 14:23 Thor Orio [124]: Dam itemy za zaufanie, do wygrania nawet bohy oraz rh i takie smietki magiczne , za slabe eq kasa |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 12 2006
Lokacja: stąd
Imię: nie rozumiem
Profesja: Sorcerer
Gildia: kiedys Ormo
Świat: Arcania
Poziom: 5+
Skille: nie
Poziom mag.: 1
|
![]() DO TYCH CO WYSKAKUJE TEN BłąD
wejdzcie w opcje-grafika-advanced-i zmiencie na direct5 powinno chodzic
![]() |
#55 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2007
Imię: Blondina
Profesja: Royal Paladin
Świat: Julera
Poziom: 113
Skille: 100/84
Poziom mag.: 20
|
![]() Cytuj:
Alana sio "nick kogo ma wyrzucić z domku w tym przypadku MDW @topic Loot świetny ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 03 2007
Lokacja: Elbląg
|
![]() Help pls ;/ niech mi ktos powie jak moge odpalic ten film bo probuje i mi nie chodzi;/ co musze po kolei zrobic ! sciagnelem ten program tibiacams.tv czy jakos tak do folderu z tibia i ten film z mdw tez do tego folderu otwieram zwykla tibie 7.92 i chce otworzyc ten filmik i pisze Incorect Tibia Version pls pomuszcie powiedzcie co musze po kolei zrobic ;/ z gory dizeki
|
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Guest
|
![]() Masakra co sie na tych demcach na goromie dzieje .... ale jak koles wali demce od 250 lvla to nie ma cos sie dziwic ;p pewnie jeszcze raz tyle sprzedal
![]() |
![]() |
![]() |
#58 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 10 2006
Świat: Furora
|
![]() Cytuj:
Jak sie zatrzymuje film??
Oryginalnie napisane przez MortaroDelToro666 Pokaż post Muj ziomek mateusz dargon wielki wyslal mi super filmy i na nih som jego kolegi i on sam i oni tam grajom rozne scenki zresztom co wam bende gadal sami se luknijcie ![]() Kod:
Ten koleś miał chyba 4 cc czyli około 400k a zresztą można przesłać innym charem kase do banku sam mam 21 lvl na roku i taki film moge nagrać bo już nim nie gram nic nadzwyczajnego. Ostatnio edytowany przez Drakonir - 08-06-2007 o 14:17. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2006
Lokacja: South Park
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 70+
![]() |
![]() Dla mnie to gowno warte, jego postac tez gowno warta.
Non-pvp ;s nigdy tam nie bede grac xD
Dont call me fat ass, Im big bones ! Screw you guys, Im going home. Suck my balls Kyle. Jak tu nie lubic Cartmana :> http://www.youtube.com/watch?v=1uVA7iEtPss Cartman- Screw you guys, Im going home. Stan- But cartman we try.. Cartman-no, no, no Screw you guys > Home Byhahahahahhahaaha |
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2006
Lokacja: W biednym kraju
Imię: Jack Tortoise
Świat: Menera
Poziom: 65
Skille: 76/74
Poziom mag.: 6
|
![]() Non-pvp wcale nei ejst takie złe dla osób które lubią spokojnie pograć zamaist non toper płacić haracze dla pa
![]() @topic: nie prawda, że ludzie na otsach tylko tego eni mają bo ja miałem więcej ![]() ![]()