|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2004
Lokacja: A poco to wam? Liczba postów: kto by liczył.
![]() |
![]() Ładne fake'i!!
More More More More More More More More More More PLX PLX PLX PLX PLX !!!!!!! Edit: Morze walka z bubble i setzerem gamblerem naraz!! ![]()
|
![]() |
#42 |
Zbanowany
Data dołączenia: 31 08 2004
Lokacja: Krakow
![]() |
![]() Nieźle
Lepiej Wybornie okresle to tak super faik ale anihilator solowa to jest coś czego nikt nie zrobi!! Chyba rze idzie z toba!!! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2004
Lokacja: 19°58'E 50°05'N
Stan: Na Emeryturze
Imię: Komandor Tarkin
Świat: Secura
|
![]() No, no nieźle, nieźle, pare zabiebgów kosmetycznych i...PERFECT
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
10 znaków... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Użytkownik Forum
|
![]() Stary wieeeelkie graty dla ciebie.... naprawde super wogole to wyglada profesjonalnie, zadnych bledow jak na moje oko. more plx ^^
"Nie każde złoto jasno błyszczy, nie każdy błądzi, kto wędruje, nie każdą siłę starość zniszczy, korzeni w głębi lód nie skuje, z popiołów strzelą znów ogniska, i mrok rozświetlą błyskawice. Złamany miecz swą moc odzyska, król tułacz wróci na stolicę..." J.R.R Tolkien
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 05 2004
Lokacja: Stalowa Wola
![]() |
![]() No, no. Dawno nic tu nie wstawialem. Pora na nowa porcje fake'ow !! Wulkan paladyn vs. Bubble & Wurzel.
Chodzilem sobie po Thais, a tu prosze...Bubble z Wurzelem graja w szachy ![]() ![]() ...no i zaczelo sie... ![]() ...Wurzel strzelil z hmm, nie przewidzial mojego ciosu z pb... ![]() ...byl exaused i widac efekt, musialem to wykorzystac ![]() ![]() ...zostala biedna samotna dziewczynka... ![]() ...ale i jej koniec jest bliski... ![]() ...no, ten sam blad co Wurzel, ehhh... ![]() ...koniec. ![]() Loot: Wurzel: Nic ![]() ![]() Bubble: Boh, e-plate, g helmet (dziewczyna, zapomniala aola, ahh te dziewczyny ![]() Wiem troche mi nie wyszlo...Comentujcie i dawajcie propozycje nowych fakow(narazie mam dosyc Wulkan paladyn vs. XXXX). Moze jakies inne ![]() PS. Slaba grafika, troche rozmazane bo w jpg ![]()
Światełko w tunelu - to reflektory nadjeżdżającego pociągu. Ostatnio edytowany przez Wulkan - 07-11-2004 o 16:17. |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Użytkownik Forum
|
![]() TYLKO NIE KOLEJNY FAKE Z BUBBLE!!!
Kilka błędów technicznych, nieciekawe, oklepane... |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2004
Lokacja: A poco to wam? Liczba postów: kto by liczył.
![]() |
![]() Dobre te fake, te z wurzelem i bubble był ciekawy, More plx!
![]() |
#49 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 08 2004
Lokacja: Ab'Dendriel/Lunara Strona mocy: Ciemna xD Liczba postów: Cóś tam ich jest
![]() |
![]() No całkiem nice te faki z Bubble i Wurzelem
![]() Jednak coś mi nie pasuje w tych bp, chyba za małe PS. Co z mim pomysłem???
![]() |
#50 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 05 2004
Lokacja: Stwa
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Hehe jak zwykle niedopracowane bolty
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 03 2004
Lokacja: Wygnajewo
|
![]() wulkan znalazlem usterke w tym jak lejesz Bubble i Wurzela ...
jak ich lejesz to wcale nie masz krzyzykow i jak ci z many poszlo to nie straciles nic na pasku nad eq i hp( mana shielda nawet nie miales wlaczanego ) |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Michail Fradkow
Data dołączenia: 05 06 2004
Lokacja: Kawal drogi, nikomu nie radze isć piechotą.
Imię: Bysiu
Profesja: Elite Knight
Gildia: Death Assassins
|
![]() Nie mam żadnych uwag. Wszystkie śmieszne i fajne
![]()
![]() |
#53 |
eX Moderator
Data dołączenia: 19 10 2003
Lokacja: z zarzecza
|
![]() @wulkas vs setzer gambler
na 1 screenie masz 1105 HP na 3 screenie otrzymujesz 400 DMG i masz 705 HP na 4 screenie otrzymujesz 337 DMG i masz 305 HP yyy????? na 5 screenie otrzymujesz 700 DMG i masz 5 HP yyy????? mana caly czas na full Setzer gambler zazwyczaj nosi aol wiec nie mogl wypasc zaden eq
![]() |
#54 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 10 2004
Stan: Niegrający
|
![]() Niezłe, wulkan niezłe. Tylko jeden nie wymieniony chyba przez nikogo błąd na fake'u z bubble i wurzelem masz czaszke przy swoim imieniu ale nie masz jej obok eq
|
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2004
Lokacja: Chodzież...
Imię: Prince Xall
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Invisibles
Świat: Guardia
Poziom: 119
Skille: 100/80+
Poziom mag.: 21
|
![]() fake super , ja tam nie mam uwag , wszystkie sa fajne , a te minimalne bledy da sie zauwazyc tylko jesli bardzo dobrz sie przyjrzysz , gratz dla ciebie
![]() |
#56 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 05 2004
Lokacja: Stalowa Wola
![]() |
![]() Nie zagladalem tu przez...hoho...albo i jeszce dluzej
![]() Wlogowalem sie na rook-stayera i co zobaczylem.. ![]() Poszedlem do sklepu Al Dee lecz go tam juz nie bylo.. ![]() W drodze na rynek uslyszalem dziwne krzyki Noobow ![]() ![]() W sklepie Obi'ego ork o dziwnym imieniu wykanczal Nooba... ![]() Z braku innego pomyslu ucieklem i sie wylogowalem ![]() ![]() ![]() That's all ![]() ![]() ![]()
Światełko w tunelu - to reflektory nadjeżdżającego pociągu. Ostatnio edytowany przez Wulkan - 29-01-2005 o 12:20. |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2004
Lokacja: Angmar
|
![]() gratz
![]() miałeś niezły pomysł, trochę za mało było tych orków(jeden zerk ![]() ![]() pomysł? może cos takiego: logujesz się z powrotem na main i patrzysz a wszędzie łażą sobie orkowie iwycinają co popadnie(w thais/innym mieście), no i np. stajesz przed.. 20 orkami i ich rozwalasz+jakieś scenki z n00bami? |
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Zbanowany
Data dołączenia: 19 08 2004
Lokacja: Pod Kiędzawym
![]() |
![]() Za bardzo sie nie postarałes w pierwszym zjęciu -.- wystarczylo nacisnąc kombinacje przycisków CTRL + N i zrobic screena podczas oglądania filmiku z demonów i później tylko zmieminć ksywe.. o bosh.. 2/10
|
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 09 2004
Lokacja: Between Heaven & Hell
Profesja: Knight
Świat: Refugia
|
![]() Fake'i wykonane dobrze tylko, że nudne....
jak z każdego (prawie!) zabitego przez ciebie Hilevela wypada MPA i ty jeszcze jeden masz na sobie to wielka frajda nie jest ;/ Mógłbyś wprowadzić jakieś urozmaicenie, albo jak Cie atakuje grupa kilkunastu n00bów a ty ic "CIACH"! i wypadają np. crown sety ![]() ![]() (Eee tam takie moje przemyślenia ![]()
![]() |
#60 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 08 2004
Lokacja: Ab'Dendriel/Lunara Strona mocy: Ciemna xD Liczba postów: Cóś tam ich jest
![]() |
![]() Wulkan paladyn vs. GM n00b
![]()