Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Inne

Notki

Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj.

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 08-10-2004, 21:33   #41
Oshino
Użytkownik forum

Data dołączenia: 12 09 2004

Domyślny

przed ostatnimi postami wypowiadałem sie tylko na temat Vilejuwa, a to jest juz nasza prywatna sprawa, zreszta mowilem cos na ten temat jesli chcesz sie wtracic w nasze sprawy to przyjedz do NS i mozemy to zalatwic.
Ja chciałem to załatwic 1 postem ale nie rozumie tych ludzi :" Ja ci pomoge" czy "Moj mumpel z rl to James Dark i Irux" itp. Co ja wam zrobiłem .
ktos tam sie wypowiadal: "dobrze ze mu pomagasz jak rodak rodakowi " czy cos takiego a ja to nie polak?????moze mi pomozcie i jedźcie Vilejuwa za blokowanie IP..... mam nadzieje ze to ostatni post

Ostatnio edytowany przez Oshino - 08-10-2004 o 21:40.
Oshino jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 08-10-2004, 21:57   #42
Rincewind
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 30 01 2004
Lokacja: Lublin

Domyślny

chodzi mi o to ,ze wszystko mozna wyjasnic spokojnie nie trzeba odrazu bluzgac, bo wtedy kazdy bedzie po jego stronie a nie po twojej.
Rincewind jest offline  
stary 08-10-2004, 23:08   #43
Yoshi
Guest

Domyślny

Ehm.. Swiniarz(Vilejuw) bloczyl nam ip i sam sie do tego przyznal.. kiedys gdy skocznyl z Tibia pochwailil sie koledze ze co 30 min wylacza jakoms tam gre i robi blokade za to dostal troszku w budzie i dziwne ze przez najblizsze kilka dni niebylo Blokady ) i dziwne ze gdy teraz znowu skonczyl zaczela sie blokada aaa i skutkiem tej ****** blokady jest ban Oshina, gdy Fara zawolal gma Oshina kicklo i mial ip blocka ) Tyle Cyas

Yours Bala

stary 08-10-2004, 23:18   #44
Yoshi
Guest

Domyślny

[quote=Kali ]Zadki skoro jestes taki twardy to powiedz jakie masz name na tibi a nie sie ukrywasz...

Kali czytaj co Zadki pisze..

stary 08-10-2004, 23:26   #45
borysiaki
Guest

Król ja też

ja kończe z tibią bo stracilem hasło bo kombinowałem rzy pacc i taki morał..
papa drogra redakcjo tibi będe tenskiniła odnowa niechce mi się grać
i tak kończy się historia wurozo z elysi na lev14 i dziesięcioma k w depo.
papa

stary 09-10-2004, 06:44   #46
Kali :D
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 04 02 2004
Lokacja: Piła

Stan: Na emeryturze
Profesja: Elite Knight
Gildia: Davemports
Świat: Celesta
Poziom: 111
Poziom mag.: 7
Domyślny

Zawsze znajdzie sie jakiegos kozla ofiarnego.
@oshino- Vilej mowil mi na gg ze go huntowac chcesz lub spizgac na rl a pozniej uslyszalem od nie powiem kogo ze mam niby leciec na rook. Ok to ja czekam Try
Btw: Powtarzam jeszce raz pytanie: Skad wiecie ze to qwa Vilejuw a nie moze jakis 8 latek z waszego "miasta"?
I Tibia to tylko gra, a jak sa takie de**le co za ip blocka bija na rl to sry. Ale ta gra padla im juz na mozg totalnie
Kali :D jest offline  
stary 09-10-2004, 06:53   #47
Dark Vilej
Użytkownik Forum

Dark Vilej's Avatar

Data dołączenia: 11 08 2004
Lokacja: Nowa Sarzyna

Dark Vilej ma numer GG 4463885
Domyślny

Eh ja teraz wyjasnie tym ktorzy pisali w tych pieciu stronach i ten post wyprostuje wszystkie problemy.
Oshino nigdzie nie pisal ani nie mowil ze chce mnie zabic i taka jest racja. On nie chce mnie bic chodz nie wiem czy mysli ze ja IP blokuje ale go znam i nigdy sie nie czepia jak mnie na rl widzi ze cos tam ze cos tam, w przeciwienstwie do innych, fajnie gadalem z nim kiedys. Wiec do Oshina nic nie mam, a Kali wymienil go poniewaz Kaliemu zawsze wszystko mowie, a powiedzialem mu ze ktos tam mowil ze Oshino przez IP padl. Apocalipsa, Oshino nic nie zrobil. Tylko nie wiem dlaczego Balamor chce mnie bic za Oshina, jezeli Oshino mnie nie bil?

re@ Kali
Kali lolq pomylily ci sie osoby, to NIE Oshino tylko inny gosc ale to juz ci powiem na gg. OMG zostawnie Oshina w spokoju i przeczytajcie jeszcze raz to co na gorze napisalem.

I jeszcze jeden Edit.
re@ yoszi
Nigdy sie nie chwalilem ze IP blokowalem - nikomu. A wtedy skonczylem grac na okolo miesiac dlatego ze mialem hacka, ale to bylo 4 miesiace temu, jak wiesz wtedy jeszcze nie bylo morzna zrobic, ani nie istnialo IP bloked.

Ostatnio edytowany przez Dark Vilej - 09-10-2004 o 07:00.
Dark Vilej jest offline  
stary 09-10-2004, 07:03   #48
Użytkownik Forum

Domyślny

Moze i rzeczywiscie mi sie pomylilo co nie zmienia faktu ze on mnie chce huntowac
stary 09-10-2004, 07:09   #49
Dark Vilej
Użytkownik Forum

Dark Vilej's Avatar

Domyślny

Eh Oshino sry za mnie i za mojego kumpla. Nie huntuj go poniewaz pomylily mu sie tylko nicki. Mial namysli kogos innego ale sie normalnie pomylil tak jak czlowiek z nickami. I jeszcze raz mowie OSHINO NIC NIE ZROBIL I DO NIEGO NIC NIE MAM. I jeszcze jedno - tak mnie ciekawi kto wam powiedzial ze ja IP blokuje? (ja juz nie bede 100 razy mowil ze to nie ja wiec sry)

Ostatnio edytowany przez Dark Vilej - 09-10-2004 o 07:15.
Dark Vilej jest offline  
stary 09-10-2004, 10:47   #50
Yoshi
Guest

Domyślny

Btw: Powtarzam jeszce raz pytanie: Skad wiecie ze to qwa Vilejuw a nie moze jakis 8 latek z waszego "miasta"?

Ja tez powtarzam jeszcze raz ze chwalil sie koledze a ten jego kolega poweidzial nam..

Vilej.. ostatnio.. nie 4 miechy temu tez niegrales.. przynajmniej tak mi sie wydaje i wtedy dowiedzialem sie ze bloczysz ip.. potem juz wiesz co sie stalo i nagle znowu cie widywyalem na tibi i niebylo blokady teraz gdy znowu niegrasz wlasnie mam blkade i pisze tego posta
Cyas
Yours Bala~

stary 09-10-2004, 10:58   #51
Dark Vilej
Użytkownik Forum

Dark Vilej's Avatar

Domyślny

Yoszi. Zapytam jeszcze raz, kto ci o tym powiedzial? Bo ja, po pierwsze nie mam kumpli z rl ktorzy graja w Tibie, po drugie nikomu nie mowilem ze blocze IP, a po trzecie widziales mnie w paru ostatnich dniach jak sie logowalem dlatego ze chcialem z kumplami sie porzegnac i im cos powiedziec. Bala~ zapewniam cie ze w ciagu ostatnich tygodni nie konczylem grac w Tibie. Dzieki Apocalipsa za to ze mi pomagasz =) Zreszta i tak juz grac koncze wiec nara all.

Ostatnio edytowany przez Dark Vilej - 09-10-2004 o 11:03.
Dark Vilej jest offline  
stary 09-10-2004, 15:10   #52
Użytkownik Forum

Domyślny

Jak bedzie wiecej osob takich jak Balamor to w Tibie nikt nie bedzie gral -.- No coz widac ze niektorzy traktuja Tibie jak swoje zycie. "O nie mam Ip to napewno Vilejuw, shuntuje go" Omg!
stary 09-10-2004, 18:50   #53
Dark Vilej
Użytkownik Forum

Dark Vilej's Avatar

Domyślny

Kali 100 procentowa racja. Nie wiem dlaczego sie na mnie uwzieli, przez jakiegos debila ktory klamie ze ja IP blocze? Mam go gleboko w dupie i niech pocieszy swoj podniecony ryj ze mu to wyszlo. Niech podnieci morde i wie ze koncze z TIBIA i stracilem 11 miesiecy charowania. Dzieki bardzo!
Dark Vilej jest offline  
stary 09-10-2004, 19:32   #54
Użytkownik Forum

Domyślny

Nie cierpie takich ludzi
stary 09-10-2004, 22:59   #55
she_devil
Użytkownik Forum

she_devil's Avatar

Data dołączenia: 13 03 2004
Lokacja: Tam gdzie rosną bubki.

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Oshino
CO JEST k***a

Vilejuw pokaz dzie psialem ze jade cie z balamorem napisales to dlatego ze balamor ci stukl morde na rl ??(i po tym przestalo byc ip block a bylo od 7 rano do 22 wieczorem) chopie przesrales sobie tym tematem. Unikaj mnie na rl radze ci bo cie matka nie pozna Gnojku
Ty jesteś dresaem czy jak, że tłuczes zludzi? Kurna jaki tego sens?
she_devil jest offline  
stary 09-10-2004, 23:14   #56
Adolphus Elbragol
Użytkownik Forum

Adolphus Elbragol's Avatar

Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Wsrod wspomnien Kolor oczu: niebieskoszare IQ:czasem mysle(...) xD

Stan: Usunięty
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: Yy?
Skille: Zmienne
Poziom mag.: <3
Adolphus Elbragol ma numer GG 3877615
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez zadki
Jak zrozumiał nie oklepią go w tibi oklepią w rl gdzies musi dostac( ja nigdzie nie napisałem że ide go oklepac wiec sie nie dop*** ze chce w rl oklepac)
YOOOO! ARMIA BIALEJ GWIAZDY CIE POTRZEBUJE! DOSTANIESZ KLUBOWY DRESS I NAJWIEKSZY KIJ W CALEJ POLSCE! HAAHHAAHAHAHAHA
HAAHAHAHAHAHAH
Brawo! a potem sie czlowiek zastanawia dlaczego ktos mowi ze go wk*****a rozmowa na temat respa.
Adolphus Elbragol jest offline  
stary 09-10-2004, 23:34   #57
Oshino
Użytkownik forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez she_devil
Ty jesteś dresaem czy jak, że tłuczes zludzi? Kurna jaki tego sens?
Mowisz o mnie????? Kurna taki z tego sens ze nikogo nie dotknelem na rl i w tibii.... ehh te 11 lat..
Oshino jest offline  
stary 09-10-2004, 23:42   #58
she_devil
Użytkownik Forum

she_devil's Avatar

Data dołączenia: 13 03 2004
Lokacja: Tam gdzie rosną bubki.

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Oshino
Mowisz o mnie????? Kurna taki z tego sens ze nikogo nie dotknelem na rl i w tibii.... ehh te 11 lat..

Też Cię lubię
she_devil jest offline  
stary 09-10-2004, 23:49   #59
Oshino
Użytkownik forum

Domyślny

OK to juz koniec tak naprawde wszystko zostało wyjaśnione z Apocalipsa na poczatku 5 strony....

Tak przy okazji zrobie krotkie podsumowanie tego działu:
-wszyscy ponizej 14 lat nie umieja czytac
-wg mojej dokladniejszej analizy tematu to sami sie wyzywacie od ciot
i duza czesc wypowiadajacych sie robi to bez sensu

to chyba tyle mysle ze dyskusja na ten temat zostala zakonczona...

Nara all...
Oshino jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania