|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 12 2004
Lokacja: Bełchatów/"...W państwie pełnym nienawiści..."
Stan: Niegrający
Świat: Kyra
|
![]() weź Sandiska Sansa Express i nie marudź ! Mój kolega go ma i jest bardzo zadowolony a pozatym ładnie wygląda ; ]
Nad czaszkami groźby, być złym czy dobrym? Zero pytań, wątpisz ? Strach tonie w liczbach One odbite w źrenicach, a świat upadły w mitach Zamiast powstać w krytykach czynów, kreuje co dnia lepszych skurwysynów Od siebie minimum by z dumą się nie rozstać 2005 Realia Made in Polska |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#42 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 05 2006
Lokacja: Giżycko
Wpisy bloga: 1
Stan: Na Emeryturze
Imię: Matekaratek
Świat: Broa
|
![]()
a kto nie jest z nami w klubie - niech go piorun trzaśnie. Oby nasze wszystkie prace były najpiekniejsze inni przecież się nie znają - to jest najważniejsze. Niechaj nasze forum nigdy sie nie skończy a kto źle o nas napisze, szybko go wykończym... |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 09 2004
Wpisy bloga: 3
Imię: RC-1262
Gildia: Twoja Stara słucha metalkoru
![]() |
![]() Cytuj:
![]() Z tego co zauważyłem to dźwięk uległ niesamowitej poprawie od serii m. Nie trzeba się bawić z softem, żeby odblokować radio, które świetnie działa (odebrałem Trójkę, choć u mnie w domu trzeba się ze zwykłym odbiornikiem chwile pobawić, a takie przenośne, albo magnetofony w ogóle nie łapią). Wejście na karty micro sd i możliwość formatu urządzenia z poziomu softu, oraz resetowanie ustawień fabrycznych, może być cholernie przydatne. Na razie chyba zbyt krótko używam, żeby wyrobić sobie jakąkolwiek opinię. Na pewno ładnie wygląda i jest mały, co za tym idzie bardzo poręczny (oprócz tego, k*rwa, j*banego menu). Na koniec dodam to o czym zapomniałem, jeżeli ktoś wybiera się na daleką podróż (ale daleka to nie taka autobusem przez 20h) i nie liczy, że spotka tam jakąś cywilizację to player nie dla niego. Ładowany jest z poziomu komputera (2h i po sprawie) ale maleńka przejściówka powinna pozwolić mu działać również po podłączeniu do zwykłego kontaktu. |
|
![]() |
![]() |