|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 |
Zbanowany
Data dołączenia: 14 12 2006
Lokacja: Liberty Bay
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: PvP
Poziom: 90
Skille: po co??
Poziom mag.: 56
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#42 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 04 2006
Stan: Na Emeryturze
Imię: Nelo Grey'bow
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Hacked ;(
Świat: Askara
|
![]() A co nas to obchodzi że ty zabijasz je z łatwoscią? I sie cieszysz pewnie jak dziecko X.x
Wiem ze jest to temat o foldzie WIEM |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 12 2005
Lokacja: UK/Łódź
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Titania
|
![]() @topic
W najgłębszych czeluściach foldy znajdują się slimy. Można się ustawić tak, aby atakowały Cie tylko 2. Ludzi = 0. Ostatnio edytowany przez Emok - 27-12-2006 o 18:34. |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Guest
|
![]() Jak by kto nie wiedzial to jest jeszcze 3 poziom na foldzie, zeby z niego wyjsc musicie zrobic quest, po drodze sa minosy, mino guardy i mino mag. Na 3 poziomie sa tez bh, slimy, mino quardy,mino zwykle ii.. niepamietam.
|
![]() |
![]() |
#45 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2006
Lokacja: Stalowa Wola
Profesja: Knight
Świat: Thoria/Calmera
|
![]() @goburu
A ja hunce solo knightem na demonach. Topic Folda jest znakomitym miejscem do expienia dla niskopoziomowych postaci. Pk sa slabi, a przy pomocy run mozna latwo ich zabic. Jest to rowniez dobre miejsce do skilowania. Sa tam 4 bardzo dobre respy slimow i 1 wrecz boski z rotami, na ktorym wygodnie moga skilowac 2 knighci ze skilami 70-75.Z dobrych potworow jest tylko FE. Na poziomach -2 foldy malo ludzi, lecz mozna czesto spotkac na swej drodze deady ludzi zabitych przez slimy, czy mino archera. Ostatnio edytowany przez Flisik - 28-12-2006 o 09:29. |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Guest
|
![]() http://tibia.pl/earth.php?x=32233&y=31677&z=0<------to wlasnie tu!
|
![]() |
![]() |
#47 |
Guest
|
![]() Folda jest wypas
Mianowicie 12 sorcem zabiłem 27 knighta i wylotowałem golden armor, medusa shield, i 1k w kasie ![]() HURA!!!! ![]() |
![]() |