![]() |
#41 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 06 2007
Lokacja: Polska
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Tibia 7.6 \o/
Teraz polowa ludu ma poblemy jak wlacza Tibie 7.92 za duzo zajmuje procesora ;/ Tibia 7.6 wlaczalo sie bez problemu... (to zalezy od kompa) Tibia 7.6 Zajebisty FPS teraz to gora mam 60 -.-" UPDATE SUX! Teraz "Cipki" duzo nie zarobia :< na nowe BMW , CADILAKI ITP.. CIPY SUX!! :* @down no racja x) ale grafa suks xD
18:56 Maccox [19]: Someon speak french?? 19:00 Swordsmann [32]: tak 19:03 Skumek [12]: teraz pokazują na jasnej gorze ta "Radio maryja" 19:03 Skumek [12]: nawet kaczyński byl 19:03 Bemper [103]: slyszałem ;P 19:03 Bemper [103]: oni to jedna mafia ^^ Wszystkie Dzieci to znaczy śmieci nasze są ![]() :**** Your's Prepo~ x) Ostatnio edytowany przez Prepok - 25-06-2007 o 23:28. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#42 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 04 2007
|
![]() NIE WIECIE TO NIE GADAJCIE , NAJLEPSZE TIBIE TO 7.1 , 7.4 KAZDY DOSWIADCZONY GRACZ TO POTWIERDZI ! wtedy nikt na nic nie narzekal -.-
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 08 2005
Lokacja: Włocławek
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Donalt Musk
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Dark Imperium
Świat: Candia
Poziom: 60
Skille: 80/65
Poziom mag.: 15
![]() |
![]() 7.4 rox... wszyscy mowia 7.5 ...a co bez rodow nie wyzyjecie?!?! Kiedys to byly czasy jak do 25 lvl sie blio z WH roty a potem z hmmami i niewidka na ghost land / drefie xD
![]() |
![]() |
![]() |
#44 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 08 2005
Lokacja: Włocławek
Imię: Donalt Musk
Gildia: Dark Imperium
Świat: Candia
Skille: 80/65
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 01 2006
Lokacja: LB
Stan: Niegrający
Imię: Beliar The Druid
Profesja: Elder Druid
Świat: Nebula
Poziom: 36
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#46 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2005
Lokacja: Bolesławiec
|
![]() Nie rozumiem , czemu wy wszyscy tak pragniecie Tibii 7.6 ktora niewiele roznila sie od obecnej .Wielu uwaza ze najlepsza wersja byla 7.1 ,przed update ze skullami i wieloma innymi rzewczami . Ja osobiscie GRAM od 7,2 i moim zdaniem optymalna wersja byla Tibia 7.4. I raczej to nie jest kwestia gustu tylko FAKT!
ps.zgadzam sie z Rocketsss Ostatnio edytowany przez Exodus - 26-06-2007 o 00:08. |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 06 2007
Lokacja: Polska
|
![]() Cytuj:
Grafa no fakt byla zawsze zjebana x) Tibia 3d plx? buahahah xD
18:56 Maccox [19]: Someon speak french?? 19:00 Swordsmann [32]: tak 19:03 Skumek [12]: teraz pokazują na jasnej gorze ta "Radio maryja" 19:03 Skumek [12]: nawet kaczyński byl 19:03 Bemper [103]: slyszałem ;P 19:03 Bemper [103]: oni to jedna mafia ^^ Wszystkie Dzieci to znaczy śmieci nasze są ![]() :**** Your's Prepo~ x) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 05 2007
Lokacja: Niewarzne
Profesja: Paladin
Świat: Pandoria
Poziom: 22
Poziom mag.: 10
|
![]() mojim zdaniem to 7.92 lepsza bo sa te addony i przesto sie nienudzi gra bo zbierasz itemki na addony
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Użytkownik Forum
|
![]() archeolog oO
![]() |
#50 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2006
Lokacja: Stąd
|
![]() @MalyZiomQ (omg co za nick..)
no właśnie a to klasyczny przykład dzieciaka z tibi 7.9 ![]() @topic PRAWIE wszyscy (naprawde nieliczni wypowiedzieli sie inaczej) byli by za przywróceniem tibi 7.6 i w dól... ja oczywiście także..(7.4 rox ! ) więc można by,zebrać jak najwięcej zwolenników "old tibi" założyć oficjalny blog i gromadzić tam wpisy wszystkich którzy by byli za przywróceniem starej tibi,i podesłac link cipsoftą..może wtedy jakoś by zaaragowali...ktoś napisał ze był by prolbem z kasą wydaną na addony,inny ze grafika kiedys byla sux...rozwiązaniem by było przeniesienie grafiki i addonów na silnik starej tibi,natomiast sama rozgrywka by była taka jak kiedyś... jakby już do czegoś doszło ,to cipsoft by zrobił ankiete do której wersji tibi najlepiej by było wrocić i demokratycznie wybrać ![]() BTW @edit 36.hopto.org fajny ots PVP ENFO Aldora War ..mozna sie pobić bez hotkow i poczuc smak starej tibi ![]() tu szczegóły : http://www.otservlist.org/k120538.html OTS NIE MóJ !!! Ostatnio edytowany przez Tentotrix - 18-08-2007 o 01:31. |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2006
|
![]() Oj, dzieci, dzieci. Wiecie dzieki czemum, sa te wszystkie zmiany? Dzieki wam drodzy gracze. Przed wprowadzeniem hotkey, byl lament, ze w grze jest duzo botterow, i uczciwy gracz, nie ma szans z takim. W ankietach najbardziej cziterzy przeszkadzali w grze. To, zeby bylo sprawiedliwie, wprowadzili hotkeye i dalej jest lament... Ludzie zdecydujcie sie wreszcie... I do wszystkich znawcow. W tibii 7.5 (najlepsza i najbardziej zbalansowana Tibia wedlug mnie) wprowadzili soule i lamiace sie speary, a dopiero w 7.6 wandy i rody.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Guest
|
![]() 7.5 roxor =( Pozniej soule, hotkeye, chodzenie po 3+ parcelach
![]() A czy to nie w 7.6 dopiero byly soule? ;d |
![]() |
![]() |
#54 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie.W Tibi 7.5 wprowadzili łamiące sie speary (wszyscy zaczeli plakać ze udupili pallków) w tibi 7.6 soule,czary od lvl i wandy...dlatego moim zdaniem 7.4 była najlepsza
|
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 06 2007
Profesja: Elder Druid
Świat: Samera
|
![]() Mój pierwszy char był właśnie na przełomie tibii 7.5 i 7.6 więc te 2 wersje tej gry były najlepsze
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2007
Lokacja: Sulechów_/
Stan: Usunięty
Profesja: Elite Knight
Świat: Furora
|
![]() Cytuj:
Jak wyjdą to też lecę < na pvp > xD A co do filmu .. 7.4 roox ![]() Ostatnio edytowany przez Lavanor - 19-08-2007 o 13:14. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wszyscy mówia ze old tibia rox...to moze ktoś by był zainteresowany zrobieniem strony o ktorej pisalem kilka postów wyżej ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 06 2007
Lokacja: Venore :)
Imię: Eletrion Oblivon
Profesja: Paladin
Gildia: Prison Break
Świat: Calmera
Skille: 87/74
![]() |
![]() Tibia 7.6 była fajna ale mi bardziej sie podoba 7.92 bo tam sa hotkeye nowe outfity i dużo nowych broni , mobów , czarów i expowisk. ALe zjebali z tymi broniami od lvl
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 08 2007
Gildia: Blood'Brothers
Świat: Elysia
![]() |
![]() Mój pierwszy char był na tibia 7.5 Fajnie się grało. Do Tibi 7.92 dało się grać jeszcze. Update zmienił grę w syf. Trzy najgorsze błędy cipsoftu od czasów 7.5 to moim zdaniem:
1.Soul points 2.Bronie od lvla 3.Nowy przelicznik hitów z magi Bonie od lvl to porażka. Bronie od skila dałoby się moim zdaniem wytrzymać. Wystarczyło pomyśleć o przeliczniku 1.5*atak broni=wymagany skill |
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2006
|
![]() Mylisz sie. 7.5 byl przelomowym upem, bo dodali soule, a ze sorci i druty wtedy plakaly, ze nie maja jak sie wybyc, to w 7.6 dali wandy i rody
|
![]() |
![]() |