|
Notki |
Grafiki Masz talent do grafik? Zamieść swoje prace tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 |
Zbanowany
Data dołączenia: 05 09 2004
Lokacja: Opole.
![]() |
![]() Ok poprawiłem 2 obrazki wcześniej zamieszczone (lepiej wyglądają) oraz zrobiłem inne tło startowe
![]() ![]() ![]() 1) Spike Sword ![]() ![]() 2) Combat Dagger* ![]() ![]() 3) Oto nowa tapetka ![]() ![]() ![]() @EDIT: Tu już postanowiłem dać z loginowatego obrazu ![]() ![]() Re Down: Top Secret, ale nie paint ...... mam go dosyć ![]() Ostatnio edytowany przez Avager Niebieski - 25-10-2004 o 17:03. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#42 |
Guest
|
![]() Really ? Funny ;] jakiego probramu uzywales?
|
![]() |
![]() |
#43 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2004
Lokacja: 19°58'E 50°05'N
Stan: Na Emeryturze
Imię: Komandor Tarkin
Świat: Secura
|
![]() Sorry, ale juz daaaaawno ktoś zrobił okno logowania "Tibia Nightmare" w sumie to był fake, było zamiast Enter game start nightmare itp
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Zbanowany
![]() |
![]() Yyyyyyyyy ... nie ?? O tym nic niewiedziałem :O ?
![]() ![]() P.S. Mógł by mi ktoś wyjaśnić jak zmienić napisy żeby zamiast enter game było co innego... Może start nightmare ... ale niewiem czy to niebędzie już pogwałcenie praw autorskich :/ . EDIT: Aha przypomniałem sobie, był taki fake :/ ... Ale to był fake a ja robie coś w rodzaju MOD-a, niejestem pewien jak miał on na "imie" więc niebęde tu pisał ale jestem w 70% pewien że dostał bana :/ . Może ma ktoś link do tamtego tematu ??? . Ostatnio edytowany przez Avager Niebieski - 25-10-2004 o 18:02. |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2004
Lokacja: 19°58'E 50°05'N
Stan: Na Emeryturze
Imię: Komandor Tarkin
Świat: Secura
|
![]() TAK JAK MYŚLAŁEM to Mistrz Czarnego Miecza, który ma bana...
http://www.tibia.pl/forum/showthread...ibia+Nightmare |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |
Zbanowany
![]() |
![]() Hmmm ten fake mi sie zabardzo niepodoba :/ ... Ale najbardziej mi utkwiło te "No Noob" w pamięci... niewiem czemu
![]() Wracając troche do mojego moda chcę się jednak zapytać CZY KTOŚ JESZCZE UMIE EDYTOWAĆ TIBIA***** ![]() P.S. Co masz na myśli mówiąc Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Avager Niebieski - 25-10-2004 o 20:06. |
|
![]() |
![]() |