|
Notki |
Grafiki Masz talent do grafik? Zamieść swoje prace tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#42 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2004
Lokacja: L-Przestrzeń
Stan: Niegrający
|
![]() Zobaczymy czy to wam sie zpodoba?
![]() Claymore po poprawce. Jak tam z moim cieniowaniem? |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 03 2004
Lokacja: from Dwarves Lands...
|
![]() To ja juz nic nie mowie...
Smoki powinny być okrutne, chytre, nieczułe i straszne. Ale coś ci powiem, czlowieku.... Smoki nigdy nie paliły na stosie, nie torturowały, nie rozpruwały na kawałki i nie nazywały tego moralnością. Terry Pratchett, "Straż! Straż!" ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2004
Lokacja: L-Przestrzeń
Stan: Niegrający
|
![]() To jest aż tak ŻLE!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 03 2004
Lokacja: from Dwarves Lands...
|
![]() Claymour to dlugi, niezbyt szeroki, dwureczny miecz uzywany przez szkockich gorali (z ktorych znakomita wiekszosc miala pod 2m wzrostu). A ty narysowales sztylet z kwiatkami na gardzie o_0 Dodatkowo wyglada jak pol produkt - 0 kolorow i szczegolow. A i do cieniowwania sie nie przylozyles
Smoki powinny być okrutne, chytre, nieczułe i straszne. Ale coś ci powiem, czlowieku.... Smoki nigdy nie paliły na stosie, nie torturowały, nie rozpruwały na kawałki i nie nazywały tego moralnością. Terry Pratchett, "Straż! Straż!" ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2004
Lokacja: skąd? Z dużego pokoju
![]() |
![]() Cytuj:
@Kredi Rysuj spokojnie i dokładnie. Ja sam się nie sprawdzam w rysowaniu ale wiem co mogę ci powiedzieć, żebyś się nie śpieszył temat poczeka myślę że teraz jak się weźmiesz za kolry i troszkę jeszcze przyłożysz do cieniowania i (oczywiście) weźmiesz pod uwagę opinie innych to choćby za kilka dni umieścisz tu już stojąca na dostatecznym poziomie pracę ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Guest
|
![]() Gdybyś tak zmienił rękojeść na inny kolor, cieniujac ją.
Te twoje pierwsze prace rzeczywiscie byly złe, ale teraz już ci lepiej wychodzi. ![]() Szczególnie rób dłuższeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee wszystko. I jeżeli chcesz zrobić coś naprawdę fajnego to rób to 1 godzinę!!!! Widzę, że niektóre prace po prostu odwaliłeś. |
![]() |