Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Updates

Notki

Updates Forum zawiera wszelkie informacje o najnowszym update oraz pod fora z informacjami o byłych update.

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 11-07-2007, 08:39   #41
Dirk Pitt
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 21 05 2006

Domyślny

Zastanawia mnie po co to piszesz po raz 20, tibia to twoje zycie? CIPSOFT to firma nastawiona na zysk, a dzieki temu updatowi zyski sie zwiekszyly.
Coraz wiecej osob online dzieki zmniejszonemu pkingowi, tylko i wylacznie dlatego ze 50 lvl sorca,druta nie powstaje w tydzien jak dawniej.

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 11-07-2007, 09:36   #42
JazzCaffe
Użytkownik forum

JazzCaffe's Avatar

Data dołączenia: 12 06 2007
Lokacja: Zielona Góra

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
JazzCaffe ma numer GG 6780161
Domyślny

"zakladajac normalne skille a nie kogos kto sobie na poczatek wytrenowal do 80/80 na boocie (bo tak je zrobiles, prawda?)." - SłUCHAJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
NIKT NIE BĘDZIE MóWIł, ŻE JA TO WBIŁEM NA BOCIE KAPUJESZ?! Co argumenty Ci się skończyły, że mnie obrażasz? Nawet nie czytałem dalej, co tam napisałeś, bo mi się odechciało jak to zobaczyłem. CZY JA CIĘ KIEDYKOLWIEK OBRAZIŁEM?!
Zobacz jaki lvl mam tym knightem, zapytaj Omadera kiedy kupiłem u niego pacc, zobacz sobie ile wbijałem te 80/80, najpierw do 65/65 na rotwormach, pózniej do 75/75 na slimach, a na koniec do 80/80 na monku kumpla! Popytaj na selenie, to każdy Ci powie, że jak widze bottera, to pisze reporty, wbijam na noob chara go ubić, jestem całkowicie temu przeciwny! Prosze, nie pieprz głupot! Z takimi ludźmi jak Ty odechciewa mi się pisać rozumiesz? Domagam się przeprosin o ile twój poziom kultury osobistej Ci na to pozwala.
JazzCaffe jest offline  
stary 12-07-2007, 00:06   #43
Piotrek Marycha
Użytkownik Forum

Piotrek Marycha's Avatar

Data dołączenia: 16 02 2006
Lokacja: Legionowo

Stan: Niegrający
Imię: Dobrzejszy
Profesja: Paladin
Gildia: ';..;'
Świat: Xerena
Poziom: 64
Skille: 81
Poziom mag.: 16
Piotrek Marycha ma numer GG 7952466
Domyślny

prawda kole w oczy?
stary 12-07-2007, 01:13   #44
JazzCaffe
Użytkownik forum

JazzCaffe's Avatar

Data dołączenia: 12 06 2007
Lokacja: Zielona Góra

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
JazzCaffe ma numer GG 6780161
Domyślny

Widze, że na tym forum są sami ignoranci, którzy nie potrafią docenić poświęconego czasu, na skillowanie. Nikt już tego nie potrafi docenić.

@up
Nawet nie wiesz ile trzeba poświęcić czasu żeby wbić takie skille... Z resztą po cholere bot? Do czego? Do wciskania co jakiś czas exury? bo do czego innego nie jest potrzebne. A może ty też wbiłeś te 80 dysta na bocie? I co miło tak? Jak ktoś mówi, że wbiłeś skille na bocie? Tyrałem do cholery, rzygam tym skillowaniem, a wy mówicie, że jade na bocie.

Do wszystkich

2 osoby to aż nadto, aby stwierdzić, że są tu sami idioci, którzy wierdzą, że jak mały lvl ma takie skille, to jedzie na bocie. Bądźcie poważni ludzie. Cya
JazzCaffe jest offline  
stary 12-07-2007, 01:43   #45
Vil
eX Moderator

Vil's Avatar

Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki

Vil ma numer GG 3989309
Domyślny

Tibia.org.pl przyjmie cie z otwartymi ramionami. Tylko pamietaj o porze karmienia.

Ostatnio edytowany przez Vil - 12-07-2007 o 01:44.
Vil jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania