|
Notki |
Updates Forum zawiera wszelkie informacje o najnowszym update oraz pod fora z informacjami o byłych update. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 09 2005
Lokacja: Nerana
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
Świat: Nerana
|
![]() Moim zdaniem Cipsoft zje***** sprawe na MAX'a bo tak ja wy mowice z tymi runami a po drugie bronie ;/ jak kurna teraz bedzie trza az cis do 30 lvl na serpet swordzie ... i przypuszczam ze bedzie coraz mniej nowych graczy bo bedzie im bardzo ciezko zaczac gre z tak slabymy broniamy ;/
Nerańczyk ^^ * Lvl: * Club/Shield: * Mlvl: - 10 [x] - 10/10 [x][x] - 1 [x] - 20 [x] - 20/20 [x][x] - 2 [x] - 30 [x] - 30/30 [x][x] - 3 [x] - 40 [-] - 40/40 [x][x] - 4 [x] - 50 [-] - 50/50 [x][x] - 5 [x] - 60 [-] - 60/60 [x][x] - 6 [-] - 70 [-] - 70/70 [x][x] - 7 [-] - 80 [-] - 80/80 [-][-] - 8 [-] http://dreeq.*******.com - Zagraj razem z nami ![]() |
![]() |
|
![]() |
#42 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 12 2006
Profesja: Royal Paladin
|
![]() @up
Cipsoft czesto wszystko pieprzy ![]() Denerwuje mnie tylko to ze przez to ulepszenie palka co druga postac to paladyn ![]() kazdy "gupi" moze grac palkiem :/
#43 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2006
Lokacja: Stąd
|
![]() z tego nic dobrego nie bedzie....patrzcie....caly czas (od tibi 7.6 kiedy weszly rozdzki) ulepszaja profesje,wieksze hity,rozdzki,tanie runy,mfy etc......teraz jest placz sorcow i drutow ze za slabi...pewnie next update przywroca postacia maginczym sile,bedzie placz pallkow/knightow...wiec polepsza im dmg....bedzie placz sorcow i tak w kolko az dmg knightow na skillu 70 wyniesie 800 ,sorca na 80 lvlu z sd 1500.....i potwory beda niczym (zreszta juz teraz sa..malo kto pamieta czasy,jak dragi bilo sie grupowo,pojdyczne spawny a nie to co teraz masowe tluczenie dragow,w pogoni za expem...) a teraz?byle swierza postac oderwana od rooka pojdzie solowac draga ....ehh tibia upada...ja bym byl za przywroceniem tibi 7.5 (zostawilbym tylko addony i grafike)
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 03 2005
Lokacja: Nowogard
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Zależy z której strony na to patrzeć akurat ja nie mam na co narzekać bo jestem knightem , ale jeśli byłbym drutem czy sorkiem na pewno bym inaczej o tym upie pisał, wracając do pytania czy update był udany ? To stwierdzam ,że nie ^^.
|
![]() |
![]() |
#45 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 07 2007
Stan: Niegrający
|
![]() Tak, ten update był bardzo udany. Zacząłem grać paladynem i jest super.
![]() Dla sorców i drutów był nieudany, ale dla pallów i knajtów tak. ![]() Przekonałem się, że pall jest dobrą profesją. ![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Guest
|
![]() Przynajmniej nie ma już że ms lata na dlach na poi i robi 500k expa/h, zbierając przy tym 15 dsmów...
Jestem ciekaw czy jeśli od tibii 7.5 msy zadawały by takie obrażenia jak teraz, czy też byście tak płakali... Imho update udany |
![]() |
#47 |
Zbanowany
|
![]() @Do założyciela tematu:
Jeśli zadajesz pytanie, używaj 1 znaku zapytania. update jak najbardziej udany. Może sie powtórzę ale niech sorc sie pomeczy teraz 2.5 roku. Tak jak my Knighci |
![]() |
![]() |
#48 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2006
Profesja: Paladin
Świat: Hiberna
|
![]() Update taki sobie, myślę, mimo że jestem knight. Jak wyżej napisał ktoś mądry, to się skończy tak, że na rooku dla 8- poziomowego gracza minos będzie na hita, a na 20 lvlu będzie można brać draga na hita, bo tak bardzo powiększają dmg. Jak dla mnie w następnych updatach nie powinni już ruszać profesji, tylko dodawać nowe tereny. Tyle ode mnie.
|
![]() |
![]() |
#49 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 05 2007
|
![]() Widzieliście NEWSA "Balansowanie profesji" ?
![]() Kiedyś Sorc to była najtrudniejsza profesja razem z Druidem, biło się z war hammera, wspólne hunty, a nie jak teraz, każdy ma w NOSIE knighta i solo biją demy, dle i inne groźne potwory. Teraz płaczecie KNIGHT ROX Sorc BEee. Zobaczcie na te wykresy z newsa, Sorc i Druid nadal najszybciej expia, tak między nami to płaczą 20+ lvlve które nawet nie odczuły różnicy. ![]() |
![]() |
![]() |
#50 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 02 2006
Lokacja: Legionowo
Imię: Dobrzejszy
Gildia: ';..;'
Świat: Xerena
Poziom: 64
Skille: 81
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() Cytuj:
Natomaist teraz jest taka sytuacja, ze sorc ze TAKIE SAME obrazenia musi placic... i to duzo, a doloz do tego ze musi stac na wprost monstera (Hail sorcerer melee figher), ma najmniej hp, najmniej capa, wiec nie dziw sie ze sa narzekania Cytuj:
A co do tabelki "Po update" to jets smiech na sali, ze niby sorc PGuje 2 x szybciej od knighta? chyba na otsie gdzie SDki masz za free i to w runach x100 Akutalnie knight expiac "ekonomicznie" robie lvle wyraźnie szybciej niz sorcerer,a PGujac nie odstaje duzo od sorca (nie wastujac przy tym setek BP sd)
"Istnieja dwie bezgraniczne rzeczy - wszechswiat i ludzka glupota. Chociaż co do wszechswiata nie jestem calkiem pewien... " (ALBERT EINSTEIN ) ------------------------------------------------------------------------------- |
||
![]() |
![]() |
#51 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2006
Lokacja: Kraków
Imię: Bartholdi
Profesja: Elder Druid
Gildia: Fatal Ilusion
Świat: Astera
Poziom: 95
Skille: --/26
Poziom mag.: 64
|
![]() dodam ze sorc/drut ma malo cap i musi bardzo czesto robic kursy exp>depo. kilka razy dizennie taka przebiezka i wychodzi dosc duzy okres czasu. w tym czasie knight expi.
|
![]() |
![]() |
#53 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
Nie graj na asetrze poprsotu non pvp swiaty dla noobow . Ja gram na swiecie takim ze jak chce to expie jak nie to ide wracam za godzine i wolne i tyle a nie bede sie cisnol na non pvp. @down Elysia zrob 8 lvl idz na wszystkie tomby za tp 2 zajete nei weicej i to nie zawsze idz na dragi 1 osoba jest nie ma kolejki albo wogole gsy na pohu jak to wiadomo na facc dosc czesto zajete. Ale ci mowie tam 300 osob w dzien online czego sei dziwic zawsze cos wolnego znajdziesz jak nie lizardy to cyclo jak nie cyclo to tomby jak nie tomby to dragi jak nie dragi to dworce i tak moge do jutra mowic... Ostatnio edytowany przez Salarigoth - 02-08-2007 o 23:51. |
|
![]() |
![]() |
#54 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2006
Lokacja: Kraków
Imię: Bartholdi
Profesja: Elder Druid
Gildia: Fatal Ilusion
Świat: Astera
Poziom: 95
Skille: --/26
Poziom mag.: 64
|
![]() na jakim grasz servie? xD
|
![]() |
![]() |
#55 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 06 2007
Profesja: Elite Knight
Świat: Antica
|
![]() omg weźcie skończcie to pieprzenie o tym update bo już tym rzygam -.-
chyba ze 100 tematów powstało i nadal cały czas o tym samym pieprzą ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 11 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Imię: ManU Lisek
Świat: Chimera
Poziom: 80
|
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 07 2007
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Sorcerer
Świat: Secura
Poziom: 90
|
![]() niech w zimowym update knightów i palów zostawią takimi jacy są teraz, a sorcom i drutom niech przywrócą starą moc, w ten sposób nikt nie będzie miał waste, każdy będzie się cieszył i nie będzie zaśmiecania forum takimi samymi tematami.
|
![]() |
![]() |
#58 |
Użytkownik Forum
|
![]() Powiem krótko i na temat.
Dla Knajtuw i Palli upade oczywiście udany a dla Druida i Sorca jak sie domyślacie upade nieudany(wręcz zepsuł im radośc z gry) ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2006
Świat: Hiberna
|
![]() Jak dla mnie w następnym update powinni osłabić wszystkie profesje, tylko knighta troszeczkę bardziej, bo aktualnie to wszystkie profesje mają taki dmg, że to się w głowie nie mieści.
|
![]() |
![]() |
#60 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 02 2006
Lokacja: Legionowo
Imię: Dobrzejszy
Gildia: ';..;'
Świat: Xerena
Poziom: 64
Skille: 81
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() Cytuj:
![]() 0 rly?
"Istnieja dwie bezgraniczne rzeczy - wszechswiat i ludzka glupota. Chociaż co do wszechswiata nie jestem calkiem pewien... " (ALBERT EINSTEIN ) ------------------------------------------------------------------------------- Ostatnio edytowany przez Piotrek Marycha - 04-08-2007 o 02:01. |
|
![]() |