![]() |
#41 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 06 2006
Lokacja: Włocławek
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Avri Aran
Profesja: Royal Paladin
Świat: Candia
Poziom: 36
Skille: 67/50
Poziom mag.: 11
![]() |
![]() 50 lvl Pal i 50 Knight ze skillami po 90 nie zadawali by równych obrażeń (gdyby ten knight miał Fire Axa?) Taki pal będzie jechał nawet po 300+... a Knight z 250 max... Dlatego Paladyni są bardzo "dowartościowani" po tym Upie... Ale nie był on zły.
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#42 |
Rangers lead the way
Data dołączenia: 25 02 2005
Imię: Kojotes Jano
Gildia: Brigade
Świat: Astera
Poziom: 140
Skille: 99/73
Poziom mag.: 23
|
![]() @ Up
Nieeee, przy 120 lev i 97 dist best z royal speara wynosi 309 (hity 300+ powiedzmy raz na dzień expienia). Więc przy 50 lev i 90 dist "jechanie 300+" jest po prostu niemożliwe.
![]() |
![]() |
#43 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 07 2006
Imię: Visekk
Profesja: Sorcerer
Świat: Selena
Poziom: 41
Poziom mag.: 41
![]() |
![]() Ja rzekomo przed update widzialem 88 rp ze skilem 80 + kiedy ja na skilu 76 bilem mocniej niz on... Przyznam ze niedawno z klega ide na hero i blokam to prawie kazdy hit wuynosi 160 + a dosc czesto 190 +. Skile mam y porownywalne niewielka roznica 1 skill wiec tez jestm zawiedziony :/
@Edit Wiem, że napisałem niezrozumiale, ale teraz palki bija zdecydowanie mocniej niz knighty co wg mnie czyni je lepszą profesją Ostatnio edytowany przez Visek13 - 05-08-2007 o 17:08. |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 07 2007
|
![]() Wiadomo, że dist leci szybciej od sword/axe/club u knighta więc nie można tego tak porównywać ...
aby szanse były równe (ten sam czas treningu i ten sam lvl) 30 knight 65/65 a 30lvl paladin 78/65 takie skille obie profesje robią w tym samym czasie ![]() Paladin rozkłada knighta na łopatki w dmg ;p |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 04 2006
Lokacja: Tutaj
Imię: Harcoral Zarthun
Świat: Iridia
![]() |
![]() @up
oj dobrze powiedziane w DMG ale nie w shieldzie pal dostanie 1 laga i jusz morze mieć ded. @oftop powiedzcie mi z czego lejecie palami bo ja boltamii cisnę i jakoś mam te hity nawet całkiem całkiem jak an 25 lv |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 06 2005
Lokacja: Wrocław
Imię: Legendary Palladyn
Świat: Danubia
Poziom: 44
Skille: 75/45+
Poziom mag.: 14
![]() |
![]() Kiedy wy w końcu zrozumiecie , przed uptade w dalekiej przeszłości pall musiał duużo kasy wydawać na te biedne arrowsy i bolty... CZasem nawet mi sie nie zwracało i byłem na minusie... Na dłuższy hunt potrzeba było wydać troche kasy załóżmy na bolty : czyli gdzies okolo za 1k boltów = mniej więcej 4k (nie pamiętam ceny bolta
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 08 2006
Stan: Niegrający
Imię: Ariok Skalpel
Gildia: Łi Ran id!
Świat: Elysia
Poziom: 217
|
![]() 100RP przed upem ze zwykłego bolta 200 raczej by nie wyciagnal (kumpel ze skillem 92 mial besta 188)
60EK ze skillami po 75 przed upem miał besta 212 (z Dragon Lancy) Przed upem pallkowi było ciezko i zmiana mi sie podoba... Teraz pallek staje sie duzo lepszy... Na 40lvl na -3 tombie moze wyciagnac 38k/h (expa) ... royal spearami. A na wyzszym levelu (80) kupuje BP P Boltow po 12k w sklepie i moze cisnac Gorome jak chce ... a na Frost Dragach moze z 80k/h wyciagnac.
![]() |
#48 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 07 2006
Lokacja: Tam
Imię: enigmA
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Askara
Poziom: 188
|
![]() @up
80 lvl i frosty? to gz bo jestes na combo ktore od frostow czasem czesto wchodza ;d @topic marudzicie, przed up wam zle, teraz tez zle ,zdecydujcie sie, a jak sie nie podoba robic profesje, jaka wedlug was lepsza i tyle kthxbye
![]() |
#49 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 04 2006
Lokacja: Tutaj
Imię: Harcoral Zarthun
Świat: Iridia
![]() |
![]() pieprzycie
kumple 40 lv knight sikile po 70 coś hity we nie po 40 ja pal lv 26 skile 57 (nie smiac sie) to wale mu prawi identyczne hity |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki
![]() |
![]() Cytuj:
1k boltow to zart. Porzadny hunt zaczyna sie od paru bp.
![]() |
![]() |
#51 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 06 2007
Lokacja: Rzeszów
Stan: Niegrający
Profesja: Paladin
Świat: Saphira
|
![]() Ludzie, zawsze narzekacie na knightów, nigdy na inne profesje... Nie wiem, bo nigdy nie grałem knightem. Ale przecież knight "dostał" nowe czary ofensywne, a to przecież TEŻ plus! Fakt, ta profka ma mało many, ale od czego są manasy? Pal za to dostał royal spears (i inne), ale czarów ofensywnych nie miał i nie ma nadal (nie licząc run). Nie żebym bronił palków czy coś, ale po prostu myślę, że niektórzy za bardzo narzekają na świetną profesję, taką, jaką jest knight. Trzeba to po prostu docenić i umieć grać! I teraz się mnie nie czepiajcie, że mówie coś a sie nie znam... Wyraziłem tylko swoje zdanie, które myślę, ma w sobie choć ziarnko prawdy...
Pozdrawiam Buszman |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 07 2005
Lokacja: Szczytno
Profesja: Paladin
Świat: Astera
Poziom: 17
Skille: 51
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Z tym, że czary, które knight dostał - są tylko dla PACC.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#53 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 14 07 2006
Lokacja: Cieszyn
Stan: Na Emeryturze
Imię: Michnizmcmcmzcmzcmm
Profesja: Elder Druid
Gildia: Ormo
Świat: Arcania
Poziom: 63
Poziom mag.: 69
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Którym na 70 lvlu można się najwyżej bawić.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Guest
|
![]() Ludzie ale co wy gadacie ze nie dla pacc. Tibia jest zrobiona z mysla o jedynie premium graczach, oni leja na facc.
|
![]() |
![]() |
#56 |
Zbanowany
Data dołączenia: 29 07 2005
Lokacja: Wa-wa
Profesja: Elite Knight
Świat: Furora
|
![]() Powiem tyle ze mnie nie obchodzi ten dmg 30 w ta czy w ta, jak ja swoim charem sie przyloze to tez potrafie draga mocno uderzyc, a palem poprostu ma troche mniejsze hity niz moj max hit, ale bije je regularnie.
Anyways, knightem po update jest zajebista zabawa, mam 75 lvl i chwilami czuje sie jak 100+ conajmniej, blokuje hydry na samych exurach, hero, bk, wrl pojedynczo, demonki z 2 palkami, wszystko co chce, naprawde mozna sie tibia pobawic ![]() |
![]() |
![]() |