|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 |
Użytkownik Forum
|
![]() @ Ithelios, ja mam niestety taki problem że mam 3 chary, palka, rycka i druidka do pkowania, wszystkie uzbrojone dosyć dobrze, ale na jednym koncie
![]() ![]() Btw Blue Robe wymieniłem na GSa więc już nie ma.
Gimohev>>>Sorcerer>>>Aurea Ostatnio edytowany przez Trzciniak - 17-10-2004 o 12:23. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#42 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 07 2004
|
![]() To sie umawiamy na przyszly weekend na pkowanie bo caly tydzien mam troszke zaj***** przez szkole. Tym razem sie zorganizujemy porzadnie. Trzeba zalatwiz jak najwieksza ilosc run (szczegulnie uh i fb na trapy). Trzcinak postawisz albo 2 fe albo 2 archery lub po jednym z tego i pojednym z tego(archer + fe). Ja musze skombinowac sobie d lanca albo fa i kilka axe ringow na lepsze hity. I teraz skupiamy sie na postaciach z lepszym lvl. Tak do 50 mozna sie postawic. Tylko trzeba miec naprawde duzo uh
![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Sillent Assasin - 17-10-2004 o 20:14. |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Użytkownik Forum
|
![]() Eeeee. Z weakendem jest maly problem, raz że zawsze zachlany jestem, Albatros chyba też
![]()
![]() |
#44 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 05 2004
Stan: Niegrający
|
![]() dobra podaje nicki : "hozuka" 12 drut niema zadnych specjalnych właściwości ale nieboje sie nim o red skulla <bez pacc> i "ponury zniwarz" 12 drut <bo mnie hakneli
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2004
Stan: Niegrający
|
![]() Chwalić będziesz miał się czym, kiedy powalisz postac kilka leveli lepszą od ciebie i bez pomocy kumpla, wtedy respect dla ciebie. Bo takie pkowanie low leveli jeszce z kumplami to szczyt bezczelności, noobkowości i chamskości...
A twoje uderzenie w 15 knighta świadczy o c***owych skillach... Ostatnio edytowany przez Jerkov Thundersword - 29-01-2005 o 14:24. |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Guest
|
![]() TĘPIĆ GŁUPICH PK!!!
Czy wy myslicie o tym,że jak pk'ujecie to komuś jest wesoło? Np. ktos nie jest noobem i zdobywał swoj EQ miesiącami i pozniej jakis debil mu przychodzi i zabija? I sie dziwi kolo: "czemu mnie zabili?". To chamskie. Jak kończycie z grą na danym servie to po prostu przestancie grac i tyle |
![]() |
![]() |
#47 |
Zbanowany
Data dołączenia: 14 11 2004
Lokacja: Wrocław
![]() |
![]() Ja nie rozumiem tego..po co komentujecie tematy z przed kilku miechów??
![]() |
![]() |
![]() |