|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
Pokaż wyniki sondy: Jak expisz? | |||
sam |
![]() ![]() ![]() ![]() |
110 | 82.71% |
botem (tibia auto) |
6 | 4.51% |
botem (tibia bot ng) |
8 | 6.02% |
botem (blackd proxy) |
3 | 2.26% |
kupuje gotowe postaci na allegro |
6 | 4.51% |
Głosujących: 133. Nie możesz głosować w tej ankiecie |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie musze przedstawiac argumentow, bo zrobil to za mnie Piotrek Marycha. Poza tym Tibia Rules jest calkowicie po naszej stronie, wiec nie sadze, zeby ta dyskusja miala jakikolwiek sens.
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#42 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Automatyczne zaprzestanie wykonywania czynnosci przez bot po pojawieniu sie gma zawsze zalatwia sprawe. Co najwyzej padne ale lepiej to niz dostac bana na 30 dni za "macro use". Ostatnio edytowany przez piotrek259 - 06-08-2007 o 13:06. |
|
![]() |
![]() |
#43 |
Zbanowany
|
![]() @piotrek259
Nie mieszaj polskiego prawa z tibia rules, bo to są dwa różne światy. Jeśli przyznajesz się do uzywania botów, ba nawet jesteś z tego dumny, to ludzie Cię oceniają jako gracza tibijskiego a nie obywatela Polski, więc przestań pieprzyć o prawie naszego kraju... Wnioskując- Jako obywatel może i jesteś przykładem dla innych, ale nie jako gracz tibijski. |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Ostatnio edytowany przez piotrek259 - 06-08-2007 o 18:34. |
|
![]() |
![]() |
#45 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 04 2006
Lokacja: Trumna
Stan: Niegrający
Imię: Nijak
Świat: Ni
Poziom: 1
Skille: 99/99
Poziom mag.: 1
![]() |
![]() Wracając do tematu....
a gdzie opcja "wcale"? ![]() Hmm... kiedy jeszcze grałem w tibie expiłem sam, ewentualnie z kolegą i bynajmniej nie było to nudne kiedy połaczyło się to ze zwiedzaniem czy odgrywaniem postaci (RPG). Ech... gdzie te czasy się podziały... |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 05 2006
Lokacja: Za granica
|
![]() Zawsze sam wbijałem lvl. Ale czasami zanim osiągnę ten 20-25 lvl to czuje że przydałby sie ten bot bo co za satysfakcja że wbiłeś 20lvl? Każdy to potrafi. Marnujesz ino czas na tych rotach/dwarfach. Granie na niskim levelu jest takie monotonne (no i przed tym 20 lvl to jeszcze skillujesz co sprawia że gra jest jeszcze bardziej nudna).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Guest
|
![]() A dlaczego w tej sondzie nie ma opcji: Sharuje konto?!
|
![]() |
![]() |
#49 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 02 2006
Lokacja: Legionowo
Imię: Dobrzejszy
Profesja: Paladin
Gildia: ';..;'
Świat: Xerena
Poziom: 64
Skille: 81
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() po prostu az oniemialem, naparwde nie wpadlbym an to gdybys mi nie powiedzial!
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
TROSZKE? wyjrzyj ze swojej kołyski i sie rozejrzyj ile hajsu trzeba miec na otworzenie byle knajpy z piwem i hot dogami... PS: jako ze rozmówca pożegnal sie z forum na pewnien czas (ciekawe czemu...) , to dalsza dyskusja nie ma sensu :>
"Istnieja dwie bezgraniczne rzeczy - wszechswiat i ludzka glupota. Chociaż co do wszechswiata nie jestem calkiem pewien... " (ALBERT EINSTEIN ) ------------------------------------------------------------------------------- |
|||
![]() |
![]() |