|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 05 2004
Lokacja: Węgorzewo
![]() |
![]() Mako........Stary to jest nie zle ale cala prawda o z***ie Gamge
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#42 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2004
Lokacja: Wrocław- West Coast
Imię: BURNIASTY
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: wstydze się podać
Świat: Selena
Poziom: 102
![]() |
![]() Oj, ja juz z Aryamkiem dawno zauważylismy noobostwo gamgusia... Jak Aryamowi walil ze go schakowali i ze idzie zaraz do dkinga ktory "mu cos tam wykombinuje"... Hehehe, fajnie, że wtedy dking nie byl on line, gamge zgasilo ale po 10 minutach ten sam tekst do mnie(oczywiscie wiedzialem co mowil aryamowi wczesniej, a dking dalej ofline
![]()
![]() |
#43 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Behu no tak zapomnilem
![]() Pozdrawiam Ciebie Kochanie:****** |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 12 2003
![]() |
![]() Cytuj:
ALL LADOWAC SIE NA ELYSIE!! ZAPRASZAM SERDECZNIE ![]() ![]() Msg Fivarel ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 09 2004
|
![]() J abym osobisice na takim levelu nie ryzegnowal z tibi ale jak juz chcesz..trudo ja tlyko mowie ze zle robisz
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 11 2004
|
![]() Pasjak (Gamge sramge) Ty po***ie jak masz tak grac to juz nie graj w cale bo robisz chanbe dla naszego miasta (Węgorzewo)...
Ostatnio edytowany przez Gizmo :-) - 10-11-2004 o 08:04. |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Igomas of Heavy Magic J abym osobisice na takim levelu nie ryzegnowal z tibi ale jak juz chcesz..trudo ja tlyko mowie ze zle robisz
Dzisiaj 19:21 buahha on nie skonczy on tylko tak *******i ze skonczy a tak to bedzie gral dalej ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 05 2004
Lokacja: Białystok
![]() |
![]() no wiesz pyro... wywal z tej listy zimna, bo za duży burdel by zrobił... %-)
//wenus |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 05 2004
Lokacja: Białystok
![]() |
![]() już 51 lvl chyba zrobił...
ja do niego nic nie mam, bo zawsze na bierząco się ze mną rozliczał, a jeżeli nie on to jego kumple... |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Wenus ja moze i na poczatku tez nic nie mialem.......ale on sie zmienil lvl *******nol mu do glowy.....wogule jest inny...siedzi w domu i ***a klepie..taka prawda...rozliczal sie z Toba bo mugl miec prze***ane jak by sie nie rozliczyl wiec sie nei dziw
|
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Użytkownik forum
|
![]() Ale teraz cale miasto sie czai zeby w*******ic dla Pasjaka (GAMGE SRAMGE)
i teraz nie wychodzi na krok z domu. HEHE prze***al sobie sqrwiel :tongue: |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @ Pyro
Jakto sie zmienil? on sie K u r w a nic nie zmienil... zawsze byl taki sam... a lv nic nie zmienil... @Gizmo TAAAK!! SOLIDARNIE!!!! :> Ps: To jak integrujemy sie na Elysi?? ![]() Ostatnio edytowany przez Mako - 09-11-2004 o 20:44. |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() kurde... czemu tu nie mozna kasowac postow... niechcacy napisalem jeszcze jednego zamiast edytowac...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Użytkownik forum
|
![]() Gamge Sreeman kto to jest?? A przypomnialo mi sie to ten za***any thief i lurer :tongue: PO pierwsze primo : w dupie cie mam i nie pozyczaj dziwko jak wiesz ze nie bedziesz mial z czego oddac :tongue:
Po drugie primo: Bedziesz lurowal huntery na amazonki to cie ****o zrokuje :tongue: Po trzecie primo: nie udawaj kogos kim nie jestes jak do ciebie suko pisze!! :tongue: PO czwarte primo: nic nie potrafisz zrobic tylko kazdemu ssasz i dlatego masz takich kumpli!! ![]() Jednym slowem ten *******ony Pasjak to lama!! :tongue: PS: Have no fear! Gamge suck here :tongue: |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Użytkownik forum
|
![]() Kto cos nawinie jeszcze o tym squrwielu
![]() Wystawiam noty ![]() Narazie ja prowadze :tongue: |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2004
Lokacja: Wrocław- West Coast
Imię: BURNIASTY
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: wstydze się podać
Świat: Selena
Poziom: 102
![]() |
![]() Pyro tylko czemu dzisiaj latałeś z gamgem po ab i jakiegos typa praliscie?
Nice tekst Feneliku...
![]() |
#58 |
Użytkownik forum
|
![]() Dzieks Behi
![]() Gadajcie wiecej bo ja tu zasne!! CHyba ze zaarz jakis kolejny tekscik o tym pedale napisze ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 10 2004
|
![]() szkoda że zabraknie takiego dobrego polaka na Amerze
![]() ![]() Sam tam gram <27 lvl knight ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Użytkownik forum
|
![]() Gamge ty *******ony kałożerco, walony w odbyt przez kaukaskiego lachociąga. jesteś za*****ionym odpryskiem nocnika, wy*******aj w podskokach bułgarski wymiocie. twoje dupsko stanie sie moim trofeum myśliwskim. widzialem twoich rodzicow, fajni panowie. ciśnij bena przeczochrany salcesonie! tak cie kopnę w dupe ze ci gówno kręgosłup połamie. miękkim c***em jesteś robiony o****ieńcu *******ony! obciągaj końskie teleskopy i smyraj pojare kałożerny patałachu z koziej dupy. masz fiuta jak kanarek ty s****ysyński koci zaworze. stary robił cie ze skarpetą na c***u! tępy wytworze zdałnionych hindusów, przerżnięty przez sparaliżowaną azerbejdżańską ****e. zrobie ci z jaj druty telegraficzne ty pedalski psi rzygu z mongolii! pedofilski zamarznięty tamponie na patyku, werbuj krocze zapyziały koci rzygu. masz klate jak zapadnięty haziel. zrobie ci klotza na klate ty kurewski kale. wyglądasz jak skocz po wódkę i spowrotem ty kałowaty zwisie kojota. odtylcowy mongolski spermofilu, ***any przez stado goryli chorych na raka polędwicy. zrobie ci z jaj druty telegraficzne ty za****iały jak ****a złamasie z głębi rosji. masz maske gazową, czy taki wyraz twarzy ? zrobie ci z jaj druty telegraficzne ty porzygany pierdopędzie. wyglądasz jakby twój stary spuścil się na gnój i słonce cie wychodowało ty stolcolubny strusi klopsie. zrobie ci tornado na twarzy ty s*******ony stolcu stalina z bazaru. targaj dzide zmutowany brudny rzepie smyrany po twarzy przez mongolskich uchodźców! zrobie ci z głowy spust na fekalia. zrobie ci z ryja parking dla ciężarówek ty trędowaty brudny rzepie. masz klate jak szczur czoło ty s*****iony spermosiorbaczu. no patrzcie ****a co za *******nięty mix orangutana z kanarkiem.
![]() |
![]() |
![]() |