![]() |
#41 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Hahahaha. Postaci zachowujące się jak piórka, lecące na wszystkie strony książki po uderzeniu w szafkę - to jest rewelacyjny engine fizyczny ?
Cytuj:
![]() |
|
![]() |
#42 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 06 2007
Lokacja: Wrocław
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
Świat: Guardia
Poziom: 14
Skille: 51/50
Poziom mag.: 2
|
![]() Mam Wiadomość Dla Fanów Fallouta.
Fallout 3 Został Przejęty Przez Bethesde ( Poprzednia Firma Zbankrutowała ) Przez co Zmieni Sie trochę Klimat Gry Ponieważ Nowy Fallout 3 Bedzie miał Grafikę 3D Oto Kilka SS Z Nowej Wersji 3D: http://fallout.bethsoft.com/home/home.php ( Trzeba Bendei Wybrac Date Urodzenia I Wybierzcie Tak żeby Wyszło ze macie 18 + lat Bo SS z Headshotem Jest Naprawde Powalajoncy Jak Na Fallouta 3 W wykonaniu Bethesade. ![]()
Wiem Co to Ziomek,Co To Oznacza,Wiem Co To Honor i Co To Odwaga.Wiem Co Szacunek i Kogo Nim Darzyc, Mam Obraz Tego, Czym Moge Sie Parzyc. Ostatnio edytowany przez Zati - 16-08-2007 o 20:21. Powód: skleroza |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2004
Lokacja: Legnica
Stan: Niegrający
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Żyłka - 16-08-2007 o 20:25. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 06 2007
Lokacja: Wrocław
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Guardia
Poziom: 14
Skille: 51/50
Poziom mag.: 2
|
![]() Cytuj:
no Wypraszam Sobie ja Gram W tibię Dla Zabawy ![]()
![]() |
![]() |
#45 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 01 2006
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2006
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Inferna
Poziom: 5x
Skille: nvm/nvm
Poziom mag.: 4x
|
![]() Na single playerze owszem, i to tak, że aż bolą. A na multi CoD-owy Stalingrad ssie namiętnie.
![]() |
![]() |
#47 | |||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
@Edit: Cytuj:
Ooh to be a Gooner. Ostatnio edytowany przez Yoh Asakura - 16-08-2007 o 21:08. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Żyłka - 16-08-2007 o 21:44. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#49 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
I jeszcze ad. lepszej fizyki - przykład z brzegu - Dark Messiah. Tu masz przykład prawidłowo działającej fizyki. Wszystko zachowuje się tak jak w normalnym świecie, nie masz żadnych przekłamań jak w Oblivionie.
![]() |
![]() |
#50 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Żyłka - 17-08-2007 o 00:22. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wyłącz wszelkie Ageia PsychShitX, może będzie działać normalnie. Bo u mnie tego typu błędów nie ma. A w ogóle to rządzisz, skoro uważasz, że kiepski silnik fizyczny skreśla RPGa z listy najlepszych.
![]() |
#52 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
![]() |
![]() |
#53 |
Moderator
Data dołączenia: 10 09 2005
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Nie grałem w Oblviona, ale jeśli tylko w stosunku do Morrowinda poprawili NPC (w Morrowind zachowują się jak roboty - każdy gada tak samo i to samo, kiedy do nich podejdziesz zawsze zaczepiają cię niepytani, każdy z nich spytany np. o swój zawód zacznie referować wszystkie jego aspekty, jakby odpowiadał przy tablicy) i questy (większość jest typu "przynieś, podaj, pozamiataj" a poziom trudności rośnie jedynie w tym sensie, że trzeba podróżować dalej za każdym razem i trudniej znaleźć osoby/rzeczy, o które chodzi), to już byłby dla mnie naprawdę świetną grą (pomijając jeszcze denerwujący system walki, ale już takie założenie sobie przyjęli twórcy, no i da się do tego przyzwyczaić).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#54 | |||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Ooh to be a Gooner. Ostatnio edytowany przez Yoh Asakura - 17-08-2007 o 11:46. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() Tak, tu nie ma co sie kłucić z faktami, w Oblivionie nadal są powtarzający się NPCowie, w mniejszej liczbie ale są, fizyka i może kuleje jeżeli chodzi o ciężar przedmiotów ale czy znajdziesz mi inny erpeg gdzie każdy npc mówi co innego, gdzie wiadro nafaszerowane strzałami również zacznie się przechylać? Nie ma... Oblivion nie jest grą idealną ale do diabła, nie ma aktualnie lepszego (moje zdanie) RPGa! btw, w Obka nie kram po to, by wywalać książki z regałów! Gram dla klimatu, zwiedzania katakumb z mieczem, tarczą, bez pochodni i modleniem się, by mi żaden syf nie wyskoczył zza rogu... po to są RPGi, a nie po to, by rzucać książkami na prawo i lewo... -.-"
![]() |
#56 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 07 2006
|
![]() Do dziś nie wiem, czy większy bajzel się robi przy dyskusjach o grach, czy muzyce =p Ale jak już jestem, to (bez szczególnej kolejności) -
Icewind Dale Seria Battlefield Sacred Morrowind Manhunt ... ... ... Robot Arena 2? Pewnie o kilku jeszcze zapomniałem, bo Tibia wyżarła mi mój niby-mózg.
![]() |
#57 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 05 2007
Lokacja: Szczecin
|
![]() To tak:
-GTA forever (również SA:MP) -Gran Turismo 4 -Tibia -Diablo 2 -Kiedyś jak miałem z 8 lat: Abe Odysey i Abe exodus, przeszedłem je chyba po 20 razy xD -Spellforce -Heros 3 |
![]() |
![]() |
![]() |
#58 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#59 |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() Fallouty - pod warunk8iem, że ktoś przepada za klimatem, mi nie pasuje w tej grze właśnie post apokaliptyczny klimat..., Baldurs - tu nie ma się co spierać, to jest klasyk przez wielkie K ale gra ma swoje lata i dajmy zaistnieć innym grą, KotOR - nie grałem, słyszałem pozytywne komentarze, ale nie mogę się wypowiedzieć, Gothic 1, i tu znów kolejna przełomowa gra, Gotyk był i zawsze będzie krokiem milowym w grach RPG
![]() |
#60 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 10 2005
![]() |
![]() Hm, hm, ulubione gry... no więc tak(Tibii nie będę wymieniał, gdyż każdy ją kocha):
- Heroes(na Commodore), Heroes II, Heroes III na PC. No dobra, może być Heroes V. -Abe's Oddysee - PC -Test Drive: Unlimited - PC -Jade Empire - PC -wszystkie części Guild Wars - PC -jakieśtam Crashe - PSX -Disciples 2 -PC -Black & White - PC -Rayman: Raving Rabbids - Wii -Age of Empires I i II - PC -Lost Planet - PC -Worms World Party - PC -Minigolf - SE T630i Wyróżnione: -Saper - PS3 -Pasjans - X360 |
![]() |
![]() |