![]() |
#41 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 07 2005
Lokacja: Scotland
Stan: Niegrający
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 91
Poziom mag.: 69
|
![]() Kiedyś można bylo wszystko z Molts wylurowac, jak nie bylo bramek lvlowych, ale to juz bardzo stare czasy. Slyszalem ze nawet warlocka moznabylo lurnac ;-) Sam widzialem screena z warlockiem w miescie, ale nie wiem czy to fake
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#42 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2006
Stan: Zbanowany
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 10 2006
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Furora
|
![]() Lol ! widze że musze się zastanowić nad tą gildią
![]()
Oryginalnie napisane przez MortaroDelToro666 Pokaż post Muj ziomek mateusz dargon wielki wyslal mi super filmy i na nih som jego kolegi i on sam i oni tam grajom rozne scenki zresztom co wam bende gadal sami se luknijcie ![]() Kod:
Ten koleś miał chyba 4 cc czyli około 400k a zresztą można przesłać innym charem kase do banku sam mam 21 lvl na roku i taki film moge nagrać bo już nim nie gram nic nadzwyczajnego. |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 02 2006
Lokacja: Carlin
Imię: Karoleer Incarcerated
Profesja: Elite Knight
Gildia: Recon
Świat: Celesta
Poziom: 150
Skille: 95/94
Poziom mag.: 9
|
![]() Totalny brak umiejetnosci. Film nie warty ogladania...
Jak juz chcesz lurowac to sie chociaz naucz,a nie wstyd robisz prawdziwym lurerom ;s Tyle okazji do zajebania tego palka ~~40 lv i ani jednej nie wykorzystac, lol ... Tak,potrafie lepiej,znacznie. tibicams->playerkilling-> celesta |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 04 2007
|
![]() Cytuj:
Ja od początku grałem na pvp i padałem 10 razy dziennie ale jakoś było ![]()
Caveki de'knight [47]:a wycioles to? Caveki de'knight [47]:to trzeba zaznaczyc prawy i wytnij Crasny [94]:nie ma opcji wytnij chyba Caveki de'knight [47]:a potem do foleru myszka prawy i wklej Crasny [94]:daje wytnij i co? Caveki de'knight [47]:a potem do folderu z tibiacam Crasny [94]:wrzucic Caveki de'knight [47]:no! Caveki de'knight [47]:wyskoczy ci tabliczka czy zamienic dajesz tak Crasny [94]:mam dac gdzie ten ludzik jest w mage outfit? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Zbanowany
Data dołączenia: 17 08 2006
Lokacja: Kraków
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Nervarien
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Gazenbelger
Świat: Nerana
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 07 2007
Lokacja: Włodawa
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Ale po co wy krytykujecie?? Przecież to jest Tibia- MMORPG- o to chodzi w tej grze- zabic i zabrac loota
![]() |
![]() |
![]() |