![]() |
#41 |
Zbanowany
Data dołączenia: 10 01 2007
Lokacja: Lidzbark
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elder Druid
Gildia: Polish Warriors
Świat: Luminera
Poziom: 51
Skille: 71/70
Poziom mag.: 49
|
![]() @Don Toro
Dawałem już nie raz.... ![]() Even ROX! |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#42 |
Zbanowany
|
![]() dawales fote swojego starszego brata ktory ma 15 lat dodaj swoja fotke "napalony 13-latku" ^^ zrób sobie zdjęcie z tymi okularami brata z Lidla i zdejmij koszulke.. ukaż światu swoją wklęsłą klate ^^ przyznales mi sie ze wyciskasz 60 kg na klate... meh ![]() ![]() ![]() ![]() btw. Muszeleczka to Ziomster Warior ![]() milo mi ze jestes moim fanem ![]() Ostatnio edytowany przez Even - 23-08-2007 o 15:53. |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Użytkownik Forum
|
![]() ![]() elo kooooogz? ![]() omg bojcie sie ludzie :S znalazlem w koncu te fotki ;P to jest robertoichi, bojcie sie bo wam wpadnie na chate i was pobije, jak chcecie zobaczyc JAK sie bije to poproscie go o filmik, mowil ze gdzie go nawet ma... a tak na serio, roberto tyle ludzi ci juz powiedzialo zebys dal sobie spokoj i opuscil to forum, bo zachowujesz sie jak pokemon i dziecko neo. dorosnij ;) |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Zbanowany
|
![]() koks
![]() ![]() ![]() przeciez to dziecko jak mowilem ![]() mm albo mi sie zdaje albo te okulary są damskie ![]() zapomnialem jak wygladasz ale dzieki Taranowi odsiwzyl mi moja pamiec dorosnij :/ "koksie" ![]() EDIT: O KUR*A XDDDDDDDDDDDD dopiero zauwazylem XDDD HAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAAH PATRZCIE NA DRUGA FOTE NA KOSZULKE -ZNACZEK NIKE- TROCHE NIE W TA STRONE HAHAHAHAHAHA ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Even - 23-08-2007 o 16:09. |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2007
Świat: Shivera
![]() |
![]() nie ma to jak znaczek Nike w 2 strone
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a tak btw. co ty omke czy mete żeś żarł? ;*
Ukrywam się poprostu, ukrywam się stale, poprostu stale nadaje, ostro daje, rymami wale, no ale jeśli litości chcesz, to napisz a nie skończysz jak pies! - Disi. Ostatnio edytowany przez Disi - 23-08-2007 o 16:11. |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 02 2007
Imię: Cret'cik
Profesja: Royal Paladin
Świat: Nebula
Poziom: 77
Skille: 94/82
Poziom mag.: 18
|
![]() Gje Zet najwiekszy kozak an forum kurwa a wyglada jak by mu stary do luzka w nocy wchodzil Xd
Kozak to On moze jes na Policji asuhasuhasuh Koszulke kupil na stadione 10-lecia za 10 zeta napewno z 3 reki(uzywana) ^^ Ostatnio edytowany przez Eloszka - 23-08-2007 o 16:12. |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Użytkownik Forum
|
![]() ![]() ![]() own3d |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Zbanowany
|
![]() nabu~
ja bym jego zdjecia nawet na kompa nie zgrywal... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() NIE moge nadal z tego XDDDDDDDD hahahahah nike w 2 strone ![]() ![]() ![]() podróbka podróbki XDDD adidoshida normalnie XDDDDDD ZAL!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Użytkownik Forum
|
![]() juz z kompa usunalem, ale warto bylo wkoncu smiech to zdrowie xD
![]() zrobilem nawet na szybkiego takiego siga ^_^ Ostatnio edytowany przez Nabuchodonozzer - 23-08-2007 o 16:32. Powód: ir K0GZ |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 07 2006
Lokacja: Świebodzice
Stan: Na Emeryturze
Imię: Zbuchany Gajowy
Profesja: Paladin
Gildia: Vx Team
Poziom: 100
Poziom mag.: 21
|
![]() OMG ale wy jesteście dzieci neo to miał być temat żeby dawać swojee fotki a nie drzeć morde jeden na drugiego żal...
![]() LIKE Team Own3d!! ![]() Ostatnio edytowany przez Zbuchany gajowyy - 23-08-2007 o 16:22. |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 06 2006
Lokacja: Rzeszów
Stan: Niegrający
|
![]() @Robert~
cos cicho jestes po ujawnieniu twojego foto ;dddd zapadl sie pod ziemie czy co? ;d Użytkowników czytających ten temat: 18 (zarejestrowanych: 10, gości: 8) Kropka997, Madzia-myszka, Zbuchany gajowyy, Fire Knight, KaMiLSpAwW, Mandras, Eloszka, Pacioreczek, Nabuchodonozzer, bartellox cale forum sie teraz z ciebie napierdziela ;d i bylo to zaczynac ? ;d |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Użytkownik Forum
|
![]() OMG , wiem ze macie banie z shadowa ale dawajcie swoje foty po to ten temat
![]() Nike w druga strone rox , mzoe sie obroni i powie ze to lustro xD?! EDIT 15:52 Ziomster Warior [60]: "WYBIERAJAC PRODUKTY OZNACZONE 'NAJKI' WSPOMAGASZ AKCJE - DZIECI SHADOWA" ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez KaMiLSpAwW - 23-08-2007 o 17:03. |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 10 2006
Lokacja: Mysłowice
Imię: Magil ark
Profesja: Elite Knight
Gildia: BLACK ROSE
Świat: Nerana
|
![]() Ja tez się wypowiem na ten temat. Popieram zbuchanego. po co dawać RL foto skoro Even i spółka zaraz je wyśmieją i to nie ma znaczenia czy fajnie wyszedleś na zdjeciu czy nie to i tak coś znajda żeby się pośmiać..jak dzieci. wiec...po co dawać...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2007
Świat: Shivera
![]() |
![]() Te no dobra koniec z brechy i dawać swoje Fotki, możecie po kilka zawsze coś będzie nowego
![]() pozdrawiam wszystkich użytkowaników firmy Nicke ![]() ![]()
![]() |
#55 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
powiedz mi z kogo ja sie smialem oprocz z Shadowa? jak to mowia Jak Kuba Bogu tak Bog Kubie ![]() mozecie dawac swoje foty zareczam ze z zadnej nie bede sie smial w koncu kazdy ma jakis swoj wyglad nie ? ; O zupelnie cie nie rozumiem, widac ze nie znasz sytuacji jeszcze jedno, kto pierwszy smial sie z fotek ja z Shadowa czy Shadow z mojej? Ostatnio edytowany przez Even - 23-08-2007 o 17:49. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#56 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 10 2006
Lokacja: Mysłowice
Imię: Magil ark
Profesja: Elite Knight
Gildia: BLACK ROSE
Świat: Nerana
|
![]() Cytuj:
Mefjuu a to bicz xdddddddddddd czemu masz taki ubytek wlosow w gornej lewej czesci xD? jakby ktos ci nozem wykroil :d RobertoIchi dawales fote swojego starszego brata ktory ma 15 lat dodaj swoja fotke "napalony 13-latku" ^^ zrób sobie zdjęcie z tymi okularami brata z Lidla i zdejmij koszulke.. ukaż światu swoją wklęsłą klate ^^ przyznales mi sie ze wyciskasz 60 kg na klate... meh i kto tu komu fika btw. Muszeleczka to Ziomster Warior wiem z pewnych zrodel Nabuchodonozzer koks przeciez to dziecko jak mowilem 13 lat a oto dowod mm albo mi sie zdaje albo te okulary są damskie zapomnialem jak wygladasz ale dzieki Taranowi odsiwzyl mi moja pamiec dorosnij :/ "koksie" EDIT: O KUR*A XDDDDDDDDDDDD dopiero zauwazylem XDDD HAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAAH PATRZCIE NA DRUGA FOTE NA KOSZULKE -ZNACZEK NIKE- TROCHE NIE W TA STRONE HAHAHAHAHAHA Czemu swojego foto Even nie dasz? daj też się pośmiejemy.... Ostatnio edytowany przez Magil - 23-08-2007 o 17:50. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Zbanowany
|
![]() @Roberto
hahahaha dobrze Lucas powiedzial ![]() @Magil Mefja znam ze tak powiem w ch*j czasu i mam inne jego fotki wiec wiem jak wygladal, a to bylo w formie zartu i on o tym wie napisales ze wysmialem nabuchodonozzera pisalem o tym "koksie co ma 13 lat" -> to bylo do Shadowa, wiec zle zrozumiales shadowa wysmialem go mozna sie z niego smiac ![]() ![]() to ze nie potrafisz poprawnie zinterpretowac tresci pisanych przezemnie to juz nie moja wina :/ wiec nie czapiaj sie bo nie masz czego Ostatnio edytowany przez Even - 23-08-2007 o 18:32. |
![]() |
![]() |
![]() |
#58 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() i za dobra jakosc, jak na "lustro" tylko nie mow, ze ktos odcioł ta osobe ze zdjecia... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 05 2007
Lokacja: Daleko
Imię: Dedaw Dras
Profesja: Master Sorcerer
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Zbanowany
|
![]() @Dedaw
ciekawe co jest w tej butelce po wodzie mineralnej xdd @down jesli mysle o tym o czym ty myslisz to lepiej tego nie dawaj ![]() Ostatnio edytowany przez Even - 23-08-2007 o 18:50. |
![]() |
![]() |