|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 | |||||
eX Moderator
Data dołączenia: 18 09 2003
Lokacja: Szczecin-Zdroje/Wroclaw
Imię: Gimli Ent
Profesja: Elite Knight
Gildia: Defenders of Fangorn
Świat: Azura
Poziom: 89
![]() |
![]() Cytuj:
![]() Cytuj:
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
|||||
![]() |
|
![]() |
#42 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Warszawa
Stan: Na Emeryturze
Imię: Cors Ent // Tegax
Profesja: Royal Paladin
Gildia: DoF - always in our memory
Poziom: 111
![]() |
![]() Nowy serwer niedługo - i powiedz co poczenisz?
Ciebie i raza i tak Divi~~ zabija predzej czy pozniej - pojdziesz na nowy serwer? i z kim tam bedziesz grac? z DoF? mozesz sie przeliczyc czasem, jesli liczysz na dof. Ratowałes nam dupe na Isarze - gratz. teraz nadrobiłes to dwukrotnie Yava z jednym moge sie zgodzic - idzesz na dno. I to szybko. Yava ciekawe na jaki kolor ty sikales kiedy Div~~ ciebie bilo, i na jaki bedziesz sikac kiedy znow po ciebie przyjda Znasz zdanie moje i reszty defenderow z Tibi, forum i gg. I głosowałem na tego goscia zeby byl liderem Dof ![]() a on nas zostawil bo sie bal ze go zbija. Milej kariery w Div~~ rzycze
#43 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 03 2004
Lokacja: Kołobrzeg
![]() ![]() |
![]() [quote=gimli syn gloina]LoL a DoF wypowiedzial wojne divi przed bk house? Byles wtedy naszym liderem, i chyba pamietasz ze nie . Mowilem ci juz w grze ze matematykiem nie jetes, reve getiss drago + ja = 4, ty doliczyles sie tylko mnie. Co do wojny, to owszem z gh wychodze, wtedy kiedy wychodzi reszta, ale wtedy ty grzejesz miejsce w pz wiec trudno zebys o tym wiedzial
![]() lol, jesli tak zwracasz na to uwage, to rzeczywiscie na isarze nie bylem . nie wiem jakie to ma znaczenie dla sprawy ale widocznie dla ciebie ma ![]() Haha lol nie byłem już wtedy w DOF może gdyby nie fakt , że mama zabroniła Ci grania to byś wiedział co się dzieje , nie ściamniałem , że idę tam swoje sprawy pozałatwiać bo po to poszedłem Gimli u***ać Drazharma ![]() @Cors Nie wybieram się na nowego serwa , bo po cholerę? Jak już to w grudniu jeśli coś się na Azurze z***ie np wrócicie albo coś... ![]()
#44 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() jak narazie to przed chwila Drazham wyszedl sobie na spacerek pobiegac, byles online i jakos nie garnoles sie to spotkania z nim
![]() ![]()
#45 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Yava to smutne
![]() przez rok byłes naszym kumplem. mozna było pogadac, pochodzic na hunty. Czasami TS ostatnio. słownie rok było spoko. a teraz nagle zmieniles strone konfliktu - no ok twoja decuzja ale od razu zaczoles wyzywac wszystkoch od dzieciaków, noobów, wyśmiewasz sie - i o co chodzi? przez rok Ci nie przeszkadzało ze z noobami w gildi byłes i zadajesz sie z dzieciakami. a nagle co? Kto jest głupszy? Głupiec czy ten kto za głpucem podarza?
#46 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: Bezdomny z Gor Krańca Swiata
![]() |
![]() yavalion nazwe rzeczy po imieniu... jestes
ZDRAJCA i tyle...co to za polak co trzyma ze szwedami? a poza tym nie zapominaj ze na kogos kto siedzi okrakiem na plocie obie strony patrza conajmniej bardziej niz nieufnie...
#47 |
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() Szkoda , że zawsze wynurzacie się jak nas jest 4 , a was 12 , jak jest po równo to w Wolfie siedzicie
![]() @Cors Życie... coś się kończy coś się zaczyna... nie mam powodu żeby walczyć po stronie SF skoro tam ta dzifka Draz siedzi.
#48 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Amb i Nitros ktorzy rozwalili gre defenderow to nie dziwki?
oni po prostu sie bronia pewnie...
#49 |
Użytkownik Forum
|
![]() Hahaha Yava taki byles Paker a zobacz co sie stalo z WASZYM ULFMA padl i sie zdolowal i ma 8 lvl <hahahaha> fajnie juz padl wiecej razy od nas wiec jestemy gora
![]() ![]() ![]() ![]() Gratz good GUILD |
![]() |
![]() |
#50 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2004
|
![]() Cytuj:
http://www.tibia.pl/forum/showthread.php?t=14507 po byku rowno... |
|
![]() |
![]() |
#51 |
eX Moderator
Data dołączenia: 18 09 2003
Lokacja: Szczecin-Zdroje/Wroclaw
Imię: Gimli Ent
Profesja: Elite Knight
Poziom: 89
![]() |
![]() Haha lol nie byłem już wtedy w DOF może gdyby nie fakt , że mama zabroniła Ci grania to byś wiedział co się dzieje , nie ściamniałem , że idę tam swoje sprawy pozałatwiać bo po to poszedłem Gimli u***ać Drazharma
![]() Skleroza w tak mlodym wieku o.O? po smierci hega zalogowalem sie do tibii, ty na kanale dof byles, wszyscy pytali sie ciebie co robimy, ty zaczales cos wtedy przebakiwac o tym zebysmy szukali nowego lidera . i rzeczywiscie znalezlismy, a kiedy pytalem sie ciebie co robisz w divi, to odpowiedziales mi cos w stylu "tajna misja" , na pytanie kiedy wrocisz do dof odpowiedziales ze jak wojna sie zacznie . potem zaczales powoli zmieniac wersje ze poszles tam zeby "zalagodzic sprawe" co sie stalo na koncu wiemy . ale dof caly czas ci ufalo, caly czas ci wierzylismy, dopiero w tamtym tygodniu ( sroda czy czwartek ) niektorzy twierdzili ze siedzisz w tym divi za dlugo, pojawila sie nieufnosc, ale tak naprawde nikt nie wierzyl ze mozesz nas zdradzic . ja az do dnia w ktorym dolaczylismy do sf wierzylem ze po prostu tak dobrze grasz role szpiega, ze przeciez to niemozliwe ze po takim czasie spedzonym z nami mozesz zrobic cos takiego . jak widac, przeliczylem sie... Wybrałem u***anie Draza niż walkę ramię w ramię z nim. ![]() Co mam was może jeszcze przeprosić?? ![]() n00b Gimli... Jakos nie chcialo ci sie do nas wrocic przed tym jak dolaczylismy do sf, wiec nie wciskaj "polskim dzieciom" takich bullshitow, bo sam juz sie gubisz w tym co mowisz Ostatnio edytowany przez Gimlos - 20-10-2004 o 13:22. |
![]() |
![]() |
#52 |
Zbanowany
Data dołączenia: 31 08 2004
Lokacja: Krakow
![]() |
![]() Wow jedne z pierwszych ss jakie dzis udalo mi sie zobaczyc dzieki tobie nadal wieze w formu zdjęc
SS pierwszorzedne tylko nadal nie rozumiem dlaczego killujecie polakow. to chyba na zawsze pozostanie zagadka wielkiego pkowania ![]() |
![]() |
![]() |
#53 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 26 09 2003
Lokacja: Fangorn Forest
![]() |
![]() @Yava:
Non stop gadasz ze Drazharm jest be i bedzie martwy - bierzesz to strasznie na powaznie, z twojego gadania wynika ze bedziesz go bil, bil i jeszcze raz bil bo Ci podpadl. Jednym slowem podchodzisz to tego emocjonalnie. Tak sie sklada ze czytalem logi Twojej rozmowy z Hegiem i to wlasnie Ty sie tam wyraziles nastepujacymi slowami: Cytuj:
Z mojego punktu widzenia Twoje zachowanie wyglada jak rozpaczliwa proba uratowania chara. Zachowujesz sie jak szczur na tonącym statku. No ale nic, to Twoja sprawa. Ja Ci zle nie zycze. Rob to co uwazasz za sluszne. Aha, jeszcze jedno. Czepiasz sie Gimliego ze sie modrzy choc nie gral z nami na Isarze. Nie zapominaj ze Ty tez nie byles z nami od poczatku.
2. Moderator nie myli się - moderator ma inne zdanie 3. Moderator nie obraża innych - moderator dobitnie zwraca uwagę 4. Kto przychodzi ze swoimi przekonaniami - wychodzi z przekonaniami moderatora. 5. Szanuj moda swego - możesz mieć gorszego. Ostatnio edytowany przez Magus - 20-10-2004 o 14:59. |
|
![]() |
![]() |
#54 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 09 2003
Lokacja: Sulechów
|
![]() Yava zal mi ciebie uwazalem za spoko kolesia pamietasz razem bylismy na smoczkach wtedy jak ja padlem z hegiem razem wykonalismy questa bylismy razem na wampie naprawde chlopie sie zmieniles schodzisz na PSY jestes jednym wielkim GNOJEM ja nigdy bym nie zabil kogos z moich kolegow z ktorymi tak duzo przeszlem cale DoF traktuje jak RODZINE ciebie tez tak traktowalem ale po tym co zrobiles jestes jednym wielkim H-U-J-E-M
PS.Czy ktos z tego forum zna wiekszego H..A wotpie w to.(w kazdym stadzie znajdzie sie czarna OWCA) |
![]() |
![]() |
#55 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 08 2004
|
![]() Ej jawa popraw sobie cos w twoich postach ... nie jestes 73 elite knight tylko 71 do twojej swiadomosci ***ana kupo
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Użytkownik Forum
|
![]() No nic pocisnal mu po ****zie
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 06 2004
Lokacja: Nisko
![]() |
![]() Gratki chłopaki za Cavoriana i Rept Phyflame ;-)
Zaj****cie szwedów... ![]() Dolaczyłbym do was ale lvl nie ten... |
![]() |
![]() |
#58 |
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() @Pan Moderator Magus
He wiadomo , że to tylko zabawa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() @Voojt jest wojna nie mam na to czasu ![]()
#59 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 09 2003
Lokacja: Sulechów
|
![]() Czegos takiego jak ty zrobiles przyjaciolom sie nie robi szkoda gadac na twoj temat
|
![]() |
![]() |
#60 | |
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
![]() ![]()