![]() |
#41 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 08 2005
Profesja: Rookstayer
|
![]() Buhahaha...co za frajer ![]() Człowieku ty jesteś za cienki w uszach żeby się wogle na tibia.pl wypowiadać, więc wyłącz kompa i wez łopatke leć do piaskownicy z vickiem, norvillem i resztą swojej zasranej gildii plaaaaxx ![]() -.- Sporo gra ludzi z refki na neranie, ja wiem, że tacy gracze jak Ty flames, nie są dla nich trudnością o czym przekonasz się w najbliższej przyszłości ![]() Wtedy spomnisz moje słowa... Oni CIebie i cały sexy team po prostu zniszczą ![]() już sobie nie pogra dziecko na neranie- pójdzie na nowy świat, pvp może.. i bedzie grało 23h/dobe zeby wbić jak najwyższy lvl :shock: a potem i tak cie zgnoją bo jesteś zwykłym pospolitym ścierwem ![]() Propozycja test serwera w zime nadal aktualna frajerze ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#42 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 10 08 2007
Lokacja: Wrocław
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Xeremon
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Ever Dream
Świat: Candia
Poziom: 112
Skille: 27
Poziom mag.: 68
|
![]() Cytuj:
Wiesz co? Jedna z tych osób, które są przez ciebie poszkodowane, najzwyczajniej w świecie, powinna do ciebie podejść na ulicy i ci zajebać buta na morde. MOŻE to by cię nauczyło w pewnym stopniu, szacunku dla innych, beszczelny psie! Ostatnio edytowany przez X3R3 - 31-08-2007 o 15:57. |
|
![]() |
![]() |