|
Notki |
Niusy Nowosci z świata Tibii dostarczone przez naszych nieustraszonych korespondentów. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 | |||
Guest
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
@Thor of heaven Popieram w 100%. Ostatnio edytowany przez Krzys Nemptor - 29-08-2007 o 10:50. |
|||
|
![]() |
#42 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2007
Lokacja: Bartoszyce
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Powiem wam tyle.
Najpierw nażekacie, że w Tibii gra wiele noobów, dzieci neo i innych, którzy bez hotkeyów i ich exori visa nie nabiliby nawet 20 poziomu. A teraz sami ich wspomagacie, bo dzięki wam takie dziecko będzie wiedziało co i gdzie jest. Zamiast zwalczać takie niedoroby, które tylko wku**ja ludzi pod depo albo groża swoim pro którego kupili za kasę kupiona na allegro to wy odkrywacie za nich mapke a nawet pokazujecie gdzie co na nich czycha. Padłoby takie dziecko z pare razy i odechciałoby mu sie grać.... Skoro robicie TibiaEarth to dlaczego nie napiszecie wykonania questów (spoilerów) z droga zaznaczona na tej mapce?? @Down UEHauheuaheuahuehauehauheuaheua Na więcej cie nie stać? Ostatnio edytowany przez Finch - 29-08-2007 o 12:48. |
![]() |
![]() |
#43 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
#44 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2004
Lokacja: Stalowa Wola
Stan: Początkujący
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Lost Warriors
Świat: Harmonia
|
![]() Wszystkich pr0 elo odkrywców zapraszam do supportu, moze nam troche pomozecie? Banda kozaków która nie potrafi docenić czyjejś pracy. Tibia straciła klimat RPG kiedy pierwszy raz została uruchomiona i naprawde jedna mapa respa mniej czy wiecej tego nie zmieni.
|
![]() |
![]() |
#45 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
#46 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 03 2005
Lokacja: Myśliboże
Imię: Jojunifu
Profesja: Paladin
Gildia: Polish Masters
Poziom: 14
Skille: 40
Poziom mag.: 3
![]() |
![]() no niezłe ale jak mi wyskakuje reklama to mam lipe i nic nie widać :/ WHY ?
|
![]() |
![]() |
#47 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 08 2007
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Usambara
Profesja: Elite Knight
Świat: Unitera
Poziom: 80
Skille: 81/78
Poziom mag.: 6
|
![]() Cytuj:
Ale mapka pomoże wszystkim tym ktorzy boja sie wyjsc z depo... Ostatnio edytowany przez Usambara - 29-08-2007 o 14:59. |
|
![]() |
![]() |
#48 |
Guest
|
![]() |
![]() |
#49 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2007
Lokacja: Bartoszyce
Stan: Niegrający
![]() |
![]() [i]Oryginalnie napisane przez Finch
Kawał beznadziejnej roboty..... Dlaczego zabieracie ludziom możliwość poznawania świata Tibii samodzielnie?? ;/ Wiem, że jeżeli nie chce to nie muszę korzystac z tej pomocy. Ale potem macie już odpowiedz na pytanie dlaczego Tibia to tylko monotonne bicie lvla. K***a ***** ****** naucz się czytać ze zrozumieniem. Nie dziwię sie że w Tibi tak j***e noobami, jak graja tam sami tacy jak ty! Ostatnio edytowany przez Finch - 30-08-2007 o 12:15. |
![]() |
![]() |
#51 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 01 2007
Imię: Kriss de Valnor
Profesja: Elite Knight
|
![]() Moim zdaniem teraz trochę mniej zabawy będzie przy odkrywaniu nowych miejsc. Osobiście z mapy nie będę korzystać, choć szanuję włożoną weń pracę. Może komuś się przyda. Mnie na pewno nie, mimo że zostało mi jeszcze wiele miejsc do zwiedzenia.
#52 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 09 2006
Lokacja: Łódź
Profesja: Elder Druid
Świat: Isara/Harmonia
|
![]() wszystko fajnie tylko szkoda ze jeszcze niedopracowana ta mapka ;]
#53 |
Guest
|