|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 05 2007
|
![]() Eee tam em0sa nie ma, sam używam jego miecza
![]() ![]() Ogólnie fake fajny ale: jeśli robisz Dłuuuugi odcinek, rozmieść go na 2-3 części.. teraz go rozdziel i wrzuć jeszcze raz zanim cię powieszą ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#42 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 06 2006
![]() |
![]() Omm... to było słaaaabe, tak słabeeee, że aż kłóci się z sensem robienia fake'ów paskowych.
Po co dajesz coś co pasuje do normalnego fake w pasek? @plagiat OmG! 666! Zuo! A ten odcinek z mlvlem prawie jak mój z paladynem! OmG! Ma wanda Em0! Ciekawe skąd ma tego wanda, co? btw. em0 znowu zmienił się w dziedzica ne0. Stwórz własny styl.
![]() |
#45 |
Zbanowany
|
![]() @Triplong:
Masz cos do mnie? Ostatnio sie wszystkiego ode mnei czepiasz.... co do Emo i tej rozdzki... Emo pozwolil mi jej uzywac, powiedzial zebym tylko jego outow nie uzywal |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Zbanowany
|
![]() Znowu przepraszam za double posta, ale chce otworzyc rekrutacje
![]() Potrzebuje Jednej dziewczyny, bedzie jedna z druzyny (Nick, outfit, historia) 3 Nekromantow (Nick, outfit) I jeszcze Nekromante-zdrajce (nick, outfit, moze byc historia) |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Użytkownik Forum
|
![]() Może next p[i](a\r)t?
(a\a) ustaw kolejność) ![]() ŻUO NEKRO!!! Syn szatana z nieprawnego łoża. Matka jego byłą wstrętną i piękną zabójczynią Ostatnio edytowany przez Irwin546 - 18-09-2007 o 21:31. |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
Zgłaszajcie sie plis |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2007
Lokacja: Białystok
Wpisy bloga: 9
Stan: Na Emeryturze
Imię: (Rencista)
![]() ![]() |
![]() Telenubisie..
Nie podoba mi sie :/ Nie widze w tym nic smiesznego, a pozatym w pierwszych odcinkach efekty sux! 3/10 ;p
![]() |
#54 |
Zbanowany
|
![]() @Up dzieki zaszczerosc
![]() Nowy odcinek, przedostatni... http://img527.imageshack.us/my.php?i...orycz10cb5.png Ostatnio edytowany przez Gargoin - 22-09-2007 o 17:01. |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Zbanowany
|
![]() Sorry za double post, ale to prawdopodobnie ostani moj post w tym temacie, poniewaz to ostatni odcinek mscicieli. 99% ludzi z froum to pewnie cieszy (
![]() ![]() http://img519.imageshack.us/my.php?i...orycz11hh4.png @down: Mam juz wszystko obmyslone, ale podsunoles mi pewnie pomysl ^^ moze juz jutro mnei ujzycie ponownie ;] Ostatnio edytowany przez Gargoin - 22-09-2007 o 23:13. |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Użytkownik Forum
|
![]() Teraz zrób jakiegoś innego fejka, jakiegośdobrego bez podziału na dobro i zło.
Co powiesz na wojnę gildi? Albo starą cywilizację która chce odzyskaćwolność? Poszukiwanie zagubionych świątyń? Takie sobie pomysły. |
![]() |
![]() |