![]() |
#41 |
Nieobecny.
|
![]() Takich wyeliminujemy w przedbiegach.. A jak chcą zużyć klawiaturę i pomarnotrawić troche swojego czasu, to czemuż mamy im zabronić ?
|
![]() |
|
![]() |
#42 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Brzydgoszcz, Fordograd
Profesja: Knight
Świat: RL
|
![]() Cytuj:
@scor: wiesz oni marnują także WASZ czas. (szczegonlie Matkusa - bogowie strzeżcie tego nieszczęśnika) Ostatnio edytowany przez Khan - 19-10-2004 o 22:56. |
|
![]() |
![]() |
#43 |
eX Moderator
Data dołączenia: 19 09 2003
Stan: Na Emeryturze
|
![]() 700 postow w 2 miechy? get a life ;p ja w ponad rok mam ze 150~
|
![]() |
![]() |
#44 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 05 2004
Lokacja: Moon's Spawn
|
![]() hehehe. pocieszne co piszecie w tych podaniach
![]() ![]()
#45 |
eX Moderator
Data dołączenia: 19 10 2003
Lokacja: z zarzecza
|
![]() moje ulubione wypowiedzi
![]() @Polny Lowca 3.Niestety nie mam ale pisałem texty dla strony której już niema - a gdyby tu bylo przedszkole, w przyszlosci - ale przynajmniej bez bledow ![]() @Khan - no gratz za esej na temat modkow ![]() @Tomciog Doświadczenia nie mam dużego (najlepsza postać 13 lvl), ale często rozmawiam z doświadczonymi graczmi. Znam wielu hight levelowców. W klasie jestem najbardziej doświadczonym graczem. Większość rzeczy w Tibii, ich statystyk i zastosowań znam na pamięć. - wymieklem @Hubert-pol 3. Miałem dostęp na konto Kaldricka na gery.pl :-) - no to zdecydowanie musisz zostac modkiem ![]()
#46 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 08 2004
Lokacja: Lidzbark
![]() |
![]() hmm...
moim zdaniem żle się do tego zabrano... to powinno wyglądać w ten sposób że modek podaje konkretną kandydature i jeśli ta osoba zgadza się to wtedy modki wybierają czy się nadaje... tak byłoby konkretniej, a do tego to modki daliby propozycje tych udzielających się na forum, a nie tak jak mówiłem pełno nie znanych nicków... i ciekawe co by zrobili z tym dopiskiem moda...... shock...
#47 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2004
Lokacja: skąd? Z dużego pokoju
![]() |
![]() Cytuj:
![]() Ale kiedy środków na sell już brak bo nikt nie chce się odwarzyć na kupno, albo nie ma tyle kasy żeby kupić? Wtedy zaczyna się dopiero, patrzy po tematach i myśli:"jaka głupia nazwa!! Kasuje to ***", w ostateczności może już być na tyle mądry że klikanie na napis i poczyta conieco postów, lecz to taki forumowy n00bek więc nie należy się nieczego wybitnego spodziewać:"Nie zgadzam się z tym. kasacja","Ej on mnie nie lubił!! kasacja. Oczywiście można by do woli wypisywać najróżniejsze praktyczne i te mniej praktyczne i pozytywne zastosowania statusu modka, ale zdażają się przecież jeszcze tacy którzy za często nie bywają na forum(nawet przed dostaniem statusu modka albo po...) i nie mają czasu na wywiązywanie się z obowiązków modka. Po kilku prywatnych wiadomościach od innych modków itd. rozpaczliwie stwierdza:"To nie dal mnie!! Czym ja sobie na to zasłużyłem!! To nie fair!! Oni mnie specjalnie wybrali!![tu radość, że przecież skasował kilka tematów modków(hahaha) I co teraz począć?!!?!?" Na przykład założyć nowe konto bo na tym już nic najwyraźniej nie zrobi, ponieważ przechodzi ekspresem ze tatusu "moderator" na status "ban". Mądry polak po szkodzie. Fragment książki pt."poradnik forumowicza tibi.pl" |
|
![]() |
![]() |
#48 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2003
|
![]() Khan, no jakby to powiedziec, niezly masz wynik
![]() A co do propozycji Zyrafa...mysle, ze zle twierdzi. Zawsze w taki sposob jak jest odbywaly sie "konkursy" (jezeli tak to mozna nazwac) i bylo wszystko wporzadku. Zostawmy wiec tak jak jest ![]()
Leader of Oldschool's Maniacs. I Believe, I Can Fly... ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez sesaj - 20-10-2004 o 18:08. |
![]() |
![]() |
#49 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() oj oj oj
trza było nie pisać tego bo jeszcze ktoś naprawde sprzeda ![]()
#50 |
Użytkownik Forum
Lokacja: Szczecin
Stan: Niegrający
![]() |
![]() OMG... Nawet mi do głowy nie przyszło sprzedawanie kont na forum...
Hmmm... No w sumie... Poziom wielu użytkowników jest dość niski, więc nic nie wykluczam... Jakby to wyglądało... "Sprzedam konto na forum tibia.pl ze znajomościami i 400 postów!"... Hehe, nieźle.
#51 |
Fallen Angel
|
![]() Barzdo mi sie spodobalo jak gosc napisal ze jego best char to 8lv, ale juz nim nie gra, bo zrobil sobie palka na 6lv
![]() ![]() ![]()
#52 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Uwiędły Las
![]() |
![]() Kto widział podanie na moda od sesaja? Po przeczytaniu mowę mi odebrało...
|
![]() |
![]() |
#53 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Brzydgoszcz, Fordograd
Profesja: Knight
Świat: RL
|
![]() Cytuj:
![]() No troszke wypadł przydługawy, ale starałem się przekazać wszystko co chciałem. |
|
![]() |
![]() |
#54 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
![]() ![]()
![]() |
#55 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Uwiędły Las
![]() |
![]() @Gonzo von Krenzel
Nawet jeśli, to bardzo głupi żart. I on chce być modkiem jak nawet porządnego żartu wymyślić nie umie? Bo mnie to wyglądało jakby 8-latek pisał. -_- |
![]() |
![]() |
#56 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() To nie on pisał
![]() On... Hmmm... Nie ma go coś ostatnio ![]()
#57 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
hmm... tego gostka to chyba parkinson dorwał... shock...
![]() |
#58 | ||
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
![]() |
#59 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 03 2004
Lokacja: Pradawne miasto 'Ssij'
![]() |
![]() @up up up up kilka postow up
Nie, to nie 8 late.. to madafakyn pozer ![]() ![]() Eh, ale sie buracie ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Nieobecny.
|
![]() [09:46:56] @(_]|[_Scorcerer) kto napisal taki piekny post za sesaja ?
[09:47:03] @(_]|[_Scorcerer) w podaniach na modow [09:47:07] @([KB]ThE_MaRiO) ;p [09:47:08] @([o2][0ff]) My [09:47:10] @(Gewof) ja i oxy [09:47:15] @(Gewof) ![]() [09:47:19] @(_]|[_Scorcerer) pwnx ? [09:47:25] => @[o2][0ff] czuje sie o*******any [09:47:29] @(_]|[_Scorcerer) ale weszliscie na jego konta ? [09:47:34] @([o2][0ff]) tak [09:47:39] @(_]|[_Scorcerer) jak ? [09:47:40] @([o2][0ff]) Ja wszedlem [09:47:47] @([o2][0ff]) dal mi haslo [09:48:08] @(_]|[_Sesaj) scor, pamietasz jak kiedys oxy pisal za mnie czasami posty.. [09:48:40] @([o2][0ff]) Scor?? [09:48:52] @(_]|[_Scorcerer) nyet plx ? |
![]() |