|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 06 2006
Lokacja: Elk
Stan: Na Emeryturze
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#42 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 09 2007
|
![]() El0, jestem 59 Druidem zGuardii, zaczynam grac na waszym serverze i prosze forumowiczów o lekkie wsparcie Spuki de'Zabka / Venore.
Z góry dzieki, Gratz Screanów !. |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Użytkownik forum
|
![]() Jakies stare sski z postaci ktora juz nie gram
![]() Najpierw 41 lvl ![]() ![]() Potem sie troche zagubilo i nastepny lvl jaki mam na kompie to 45;p bardzo wazny bo wkoncu moglem robic sdki ![]() ![]() No i teraz 3 razy ten sam lvl ![]() ![]() ![]() ![]() I na koniec najswiezszy ss po tym lvlu nastapil dead po ktorym odechcialo mi sie grac sorcem ![]() ![]() I to narazie tyle narazie gram druidem ale ze mam mizerny lvl to nie bede narazie wstawial sskow z niego ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Użytkownik Forum
Lokacja: Elk
Stan: Na Emeryturze
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Guest
|
![]() Siema jestem 24 drutem z Xereny !! xD
Ostatnio edytowany przez MisieQ1996 - 01-10-2007 o 16:39. |
![]() |
![]() |
#46 |
Guest
|
![]() Siema ss z mojej nowej (starej xD) postaci
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Guest
|
![]() Gz for All Advancow itd...Niedlugo postaram sie coś wkleić..PZDR for all xD
|
![]() |
![]() |
#48 |
Zbanowany
|
![]() Ostatnio edytowany przez Golden'Fanatyk - 03-10-2007 o 19:08. |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Guest
|
![]() Jebany net nawet screena niedodam.
Pzdro Only Danera ![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 09 2007
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
![]() |
![]() Heh bym dodal pare ale co wbije lev to kick... a sami wiecie co dalej
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Użytkownik forum
|
![]() Gz for All.
Tutaj moje screeny: 34 ![]() 35 ![]() 36 ![]() 37 ![]() niestety zapomniałem zrobić screena na 38 39 ![]() a tutaj zdjęcia z nudów podczas czekania na resp ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Grirbor - 20-10-2007 o 18:29. |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ale ze mnie archeolog,nie?
Ale sednem sprawy jest przywrócenia Xerenie blasku... co za tym idzie powrócenia do wklejania swoich ss'ów na forum tibia.pl Pomocy! Czy założyć nowy temat o naszym serverze,czy może reaktywować ten? Przychodzę do was po długim retired i odejściu z Nerany(Tam jest 90% Polaków co za tym idzie 80% n00bów). ![]()
Dzieciom spear'ów mówimy stanowczo NIE! <mrok> ale mam nieziemską babcie ![]() <mrok> ostatnio jak grila robiłem, to weszła do kuchni, gdzie dziewczyny robiły jakieś mięsko <mrok> i rzuciła hasło: Wiecie dziewczyny, mówią, że gdzie kucharek sześć tam nie ma co jeść <mrok> po czym odwraca się do facetów i mówi: ale jest co podupczyć.. <mrok> umarliśmy ![]() 13:05 Vanessa Haghens [10]: kto chce robic sex ze mnom |
![]() |
![]() |