|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2005
Lokacja: Dark Dimension - Plains of Shadows
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Rookstayer
Gildia: Patrz nick.
Świat: Antica
Poziom: N/A
Skille: Zmienne
Poziom mag.: ..
|
![]() Oj już ty wiesz czego. Co do outa to gratki dla Kopera - jego projekt und wykonanie. A twoje outy zawsze się przydadzą - uwaga, ostatnio mam cholerną jazdę na mitologię...
@2 down Nie tyle śpią efekty, co mój mózg i umiejętności. ![]()
![]() Wkurzyłem, pochwaliłem, obraziłem kumpla? Podoba/nie podoba Ci się coś we mnie/moim avatarze/stylu pisania itp? Wyraź to TU, wstawiając mi notę. ----(\_/) <=(x.x)=|-o - Stop zającom w podpisach! --- (> <) Ostatnio edytowany przez Dark Alphadron - 01-10-2007 o 09:02. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#42 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 12 2005
Lokacja: Białystok
Stan: Aktywny gracz
Imię: zgadnij...
Profesja: Elder Druid
Świat: zgadnij
Skille: zgadnij
|
![]() Piknie. Naprawde mi sie podoba fajne lokacje szczegolnie ta plonaca wioska ;p Outy bdb. Mam nadzieje ze moj bohater sie jeszcze pojawi XD
9/10 bo do efektow moglbys sie lepiej przylozyc ;p |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 07 2006
Lokacja: gdzieś
Stan: Aktywny Gracz
Imię: jakaś nowa postać
Gildia: brak raczej nie szukam
Świat: zawsze pełny
Poziom: 4
|
![]() +potwory ładne
+fabuła +o widzę lokacje z poprzedniego nie chwila następnego a zresztą to jest czas przed tamtym afterem czyli widzę lokację z poprzedniego aftera +Czyli jezdzi nie tylko na takich stworach?Smoki tez ujezdza? ![]() ![]() -słabe efekty(widać dobre efekty śpią o 4 rano) końcowa ocena 9.5/10
![]() |
#44 |
Użytkownik Forum
|
![]() Informuję was, że ze względu na to, co się z tym forum dzieje (stacza się po równi pochyłej, im dłużej tu siedzę tym bardziej pochyła się ona staje..), oświadczam wam, że NIE DOKOŃCZĘ TU TEGO FAKE. Będę go robił, jednak nie na tym forum. Nie liczcie też na tibia.org... aż tak nisko nie upadnę nigdy. Poza tym oświadczam też, że NIE DAJĘ NIKOMU POZWOLENIA NA UŻYWANIE GRAFIK Z TEGO FAKE DO WŁASNYCH CELÓW! Jeśli koleś mówi, że ma moje pozwolenie, to łże jak pies. Pozwolenie dam TYLKO kilku znanym i lubianym przeze mnie osobom. Jeśli ci nie odpisuję, to nie ma mnie na GG. Jeśli odpiszę i nie pozwolę, to znaczy, że nie masz szans na pozwolenie, więc łaskawie daruj sobie spamowanie. Przy okazji, do wszystkich próbujących odwieść mnie od tego pomysłu - 1) Na to forum nie wejdę, bo nie mam po co, 2) zanim coś napiszesz to przemyśl to.
Cya.
![]() Wkurzyłem, pochwaliłem, obraziłem kumpla? Podoba/nie podoba Ci się coś we mnie/moim avatarze/stylu pisania itp? Wyraź to TU, wstawiając mi notę. ----(\_/) <=(x.x)=|-o - Stop zającom w podpisach! --- (> <) |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 06 2006
![]() |
![]() Baa, jeszcze niedawno się na mnie wściekałeś za to, do czego sam doszedłeś dopiero teraz. Aktualnie na tym forum czekałem tylko na next parta tego fake'a i na to co Cloy wymyśli... Nieźle, całe dwa fake'i. Do jednego się nie zgodzę. Nie ma równi pochyłej. Poziom forum jest ciągle na takim samym słabym poziomie, który co jakiś czas szedł lekko w górę i już wychodził z mułu, kiedy dostawał kilka boskich tematów.
Ten dział umarł chyba już przed pojawieniem się mnie na forum... Drugi kij wam w oko :< @down Nie spamić z trzecim.
![]() |
#47 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2006
|
![]() @up[Irwin456]
OMG!!..przez takich forum sie znacza -.- cały dział już bardzo dawno umarł....a to tylko jego duch -.- w którego wieża pseudo Fake'owcy... Trudno sie nie dziwic ze na forum niema dobrych fake...zapełniają im miejsce....pseudo..
(Oj tam że nie ma takiego słowa, Shakespeare też bawił się w Neologizmy!) Ostatnia notka jest o czymś w miarę... no właśnie, w miarę jaka? Przekonajcie się sami. Ostatnio edytowany przez Rayza - 06-10-2007 o 19:09. |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Użytkownik Forum
|
![]() Straszny....straszny zły i przesiąknięty złem 10/10 takiego czegoś właśnie szukałem i będę na bieżąco odwiedzał ten topic xd by poznać dalsze przygody bohaterów
![]() Co do pomysłu zmiany forum...masz rację forum upada na glebę coraz więcej tu spamu coraz mniej ludzi na poziomie piszących coś ciekawego. Jak zrobisz faka to możesz do mnie napisać i zrobię ci stronę gdzie będziesz mógł go publikować...
"We francuskim ruchu oporu patrzenie na pluton egzekucyjny uważano za honor, a największym męstwem był uśmiech w momencie strzału" ![]() Zabiłem twojego brata a może pomogłem rozbić twoje małżeństwo?nie ważne co zrobiłem napisz mi notkę JAK WIDZĘ RIPPERA TO MNIE ŻAL ZŻERA. |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wróciłem. I fake wraz ze mną. Dalszą część zacznę robić jak naprawię sobie system, bo mi się zrypał. Tyle tytułem wstępu.
Oto koniec pierwszej części TTB: (BTW. Wybaczcie efekty cienia na postaciach i te piksele imitujące popiół, ale robiłem to w czasach, gdy byłem amatorem w efektach. Teraz mistrzem też nie jestem, ale sam siebie określę jako "nowicjusz".) ---- ![]() ---- ![]() ---- ![]() ---- ![]() ---- ![]() ---- ![]() ---- ![]() ---- ![]() ---- ![]() ---- ![]() ---- ![]() ---- To powyżej to epilog do prologu. Potem się zacznie prawdziwa akcja.
![]() Wkurzyłem, pochwaliłem, obraziłem kumpla? Podoba/nie podoba Ci się coś we mnie/moim avatarze/stylu pisania itp? Wyraź to TU, wstawiając mi notę. ----(\_/) <=(x.x)=|-o - Stop zającom w podpisach! --- (> <) |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 01 2008
Imię: Raquivaord
Profesja: Knight
Świat: Elysia
Poziom: 16
Skille: 5#/5#
Poziom mag.: 2
|
![]() rób dalej bo jest super
![]() 9/10 |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2007
Lokacja: Toruń
![]() |
![]() Czas na coś odwrotnego niż post Kopra,czyli rzetelna krytyka ;d.
-Czepianie się część pierwsza: Teksty w ramkach obok nie równo i psują styl graficzny tekstu ;d. -Postacie nie wycieniowane względem tła,niszczy to znacznie końcowy efekt. -O co biega z tym dymem,rozpłynęli się w powietrzu od tak se?Na to wygląda,a trudno rozróżnić ;d. -5. i 6. screen pomniejszony,zmień to. -Dymy dość dobre,lecz czasem widać efekt "gimpowatości" i wygląda to strasznie sztucznie,niczym robione na odwal. -Popiół raczej wygląda jak efekt lekkiego dymu ^^'. -Ten złoty efekt u postaci nie jest właściwie pocieniowany,popraw to,bo wygląda to ohydnie ;/. -3. screen od końca wygląda dość..dziwnie,za bardzo się nie postarałeś.(Tz. dymek wokół nich dobry,ale same postacie beznadziejne) To wszystkie błędy wyłapane na pierwszy rzut oka,literówek nie sprawdzam nawet xd. Ogólnie dość dobrze,ale masz wiele do popracowania,ale jest już blisko do całkiem niezłych efektów. ^.^ Ostatnio edytowany przez Oerciak - 21-04-2008 o 16:55. |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 09 2005
![]() |
![]() nie czytalem w ogole tekstu, bo w fabule i tak sie nie orientuje.
efektow zdecydowanie za duzo. przynajmniej ja wole fake'i w ktorych jest wiecej tibijskiej grafiki, a mnie efektow... ale wszystkim naraz nie dogodzisz xd i ten efekt z tym sloneczkiem takim xd wyglada brzydko. nie podobaja mi sie te momenty, gdy wszystko jest pomniejszone. koniec. ; p |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 03 2006
Lokacja: Taka ławeczka za monopollowym
Wpisy bloga: 1
Imię: Drakon Tene
Profesja: Knight
Gildia: Grupa zjaranych Gejów
Świat: Wszedzie
![]() ![]() |
![]() Nie jest źle, ale prawde mówiąc zawsze mogło być lepiej...
W sumie Oerta wymienił prawie wszystko, dodam jeszcze że światła są troche zbyt intensywne.
99% dzieci neo uważa, że teksty podobne temu są fajne. Jeśli też tak uważasz, to masz ze sobą wielki problem... ^^ ![]() 100 Anni Inter!! Ostatni Odcinek Tibia Turnaments 2 Tibia Turnaments - Fake Story Ukończony Mni spis treści: Str.1, Str.3, Str.4, Str.5, Str.5, Str.6, Str.7 Mój Deviant |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 06 2007
Lokacja: Ziemia/Polska/Bydgoszcz
Stan: Niegrający
Profesja: Royal Paladin
Świat: Galana
|
![]() zajefajny fake, tylko kiedy walczą to troche zadużo gadają.
(\_/) (O.o) (> <) To jest króliczek. Skopiuj go do swojej sygnaturki aby pomóc mu w zawładnieciu światem!!! 100% tego forum to ludzie. Jeżeli nie należysz do tych 0 % nie wklejaj tego podpisu. Powybijam ci wszystkie oczy kijem, a jak zabraknie ci oczu dokleje ci nowe kropelką. A mój kij przewędruje twoją źrenice w akompaniamencie krzyku "This is Sparta"!!!!!!!!!! |
![]() |
![]() |